(van onze Internationale Elite Oorlog misdadiger redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Why Trump wins, again and again.Trump has unlocked an entirely new paradigm in presidential politics:the Pinocchio paradigm. (Bron:The Hill )

Zoek het Verschil
Zoek het Verschil

Heeft de Paus dan toch gelijk(Video)?Is Trump een Duivel? Hoe anders kan een dergelijke ‘Mad Dog Trump’verkiezingen winnen bij de Liberals( zuster partij van de VVD-misdaadgroep)? Maar wie zijn wij in Nederland om de Amerikanen de maat te nemen? Hebben wij hier niet Rutte de Hofnar van ‘Graai King Willem’ als premier? Of Trump is een Duivel of zijn kiezers zijn volslagen hersendood? Of toch niet? Niemand kan zich scheldend met een Tsjechische Botax import Puta als First Lady een weg naar het Witte Huis banen, beet de ‘Elite-Gangster Jeb Bush’ Donald Trump tijdens één van zijn sterkere debatten toe. De aartsleugenaars’ Maddog Biljonair Trump‘ en ‘Oorlog-Mongul-Biljoniar Clinton’ hebben dinsdag de voorverkiezingen in de Amerikaanse staat Florida met gemak gewonnen. Dat melden de Amerikaanse ‘Mainstream&Maffia-media’ juichend. Is de USA nog te redden?Maddog Trump’ nam bij de Republikeinen met bijna 46 procent van de stemmen een flinke voorsprong op zijn corrupte liegende tegenstanders. Het was tijdens het tellen van de stemmen al snel duidelijk dat de zege hem niet meer kon ontgaan.

Amsterdam Endorse Bernie Sanders for President against Corporate Crime.

Trump noemt toiletbezoek Clinton ‘onsmakelijk’,want USA Presidenten poepen niet.
Het lukte de Maddog om de volgens hem zijnde ‘Con artist Little Marco Rubio’ in zijn thuisstaat te verslaan. Rubio bleef op gepaste afstand met 27 procent. De Goldman en Sachs Godsdienst waanzinnige Ted Cruz kreeg 16 procent van de kiezers achter zich en John Kasich bleef steken op bijna 7 procent.Nog voordat alle stemmen waren geteld, gaf Rubio zijn verlies toe. Hij feliciteerde Trump met zijn overwinning met een natte scheet.

Clintons ving 128 miljoen euro waarvan 5 miljoen van de Dutch belastingbetaler met dank aan de PvdA. 

Bij de Democraten ging de Super Graaier en War Mongul Clinton ( o.a. persoonlijke huisvriend van de Oorlog misdadiger Henry Kissinger) aan de haal met de overwinning. Bijna 65 procent van de kiezers schaarde zich achter de corrupte oud-minister van Buitenlandse Zaken. Haar tegenstander Sharon DijksmaBernie Sanders kreeg 33 procent van de stemmen.Dat Trump en Clinton er met de winst vandoor gingen in Florida, is niet onverwacht. Peilingen lieten al dagen zien dat zij worden beschouwd als de favoriet binnen hun partij. Het is niet bekent of de ‘D66 Wachtgeld-Profiteur-Wassila Hachchi’ veel heeft bijgedragen aan de winst van Clinton, maar ze liep wel op straat na de overwinning dronken te zingen ‘Clinton gaat de Zilvervloot winnen’ en met een sigaar te zwaaien.

Solitary Watch: ‘Bill Clinton Hell’ Is a Very Small Place in the US for the pour man.

Bizare:De Afrrican-Americans staan voor het merendeel achter Clinton en dat is feitelijk vreemd, want haar man ‘Bil de Sigaar in de Kut’ van heeft n.b de wet getekend waardoor nu honder duizende pour Blackman jarenlang zuchten in gevangenis, al dan niet in de isoleer cel voor het stelen van een white ‘onderbroek’. African-Americansdin particular are locked up at disproportionate rates. According to the Bureau of Justice Statistics, 37 percent of the 1.5 million men in state and federal prisons in 2013 were black, more than twice the percentage of their share of the population.During Clinton’s eight years in the White House the incarceration figures saw some of their steepest rises in modern times.

Gezellig onderonsje van War Monguls
Gezellig onderonsje van War Monguls

Though the numbers had already begun to shoot up under Ronald Reagan’s vaunted war on drugs in the 1980s, Clinton further inflated them.When he won his first presidential election in 1992 there were 847,000 people in prison. By the time he ended his second term in 2000 that population had grown to 1,334,000.In 1994 Clinton championed a crime bill that laid down several of the foundations of the country’s current mass incarceration malaise. Vowing to be “tough on crime” – a quality that had previously been more closely associated with the Republicans and which Clinton adopted under his “triangulation” ploy – he created incentives to individual states to build more prisons, to put more people behind bars and to keep them there for longer. His also presided over the introduction of a federal three-strikes law that brought in long sentences for habitual offenders.

Hoe Hitler en Eva Braun aan de macht kwam in Duitsland kunt u nu dagelijks aanschouwen in de USA.

Er wordt dinsdag gestemd in de staten Ohio, Florida, North Carolina, Illinois en Missouri. Alle ogen zijn echter gericht op Ohio en Florida, waar alle gedelegeerden naar de winnaar gaan. Vooral voor de Republikeinen is dit spannend. Als Trump beide staten op zijn naam weet te schrijven, kan het bijna niet anders dan dat hij in november de presidentskandidaat is voor de Republikeinen en dan wordt er ‘Hitler-geschiedenis’ geschreven. De republikeinen hebben dan een aartsleugenaar Maddog als President kandidaat en de democraten weer een corrupte aartsleugenaar War Mongul Clinton Eva Braun van het Groot Kapitaal .

Noot:Black Lives Matter activist says ‘the Clintons’ passed policy that led to mass incarceration. (Bron:Punditfact)