(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Pedo-Klasse- Jusitie redactie’ )

AMSTERDAM-NOIR -‘VVD Griezel Teeven’: Liegen, Naaien, Graaien en Zakkenvullen voor Volk en Vaderland zonder bonnetje.VVD
Is Nederland een Schurkenstaat van ‘Don Corleone Rutte’ en zijn ‘Graai King-Willem’of een Kalifaat  provincie van ‘Sultan Edrogan’? Een land waar men corrupte D66 Toppolitici als Pechtold  en Verhoeven gewoon kan inhuren voor ‘Elite-criminele’ doelen.Vaststaat dat 15 procent van de Nederlandse bevolking chronisch ondervoed is en dat arbeiders worden misbruikt als Slaven of Plofkippen. En dat de Ratten in pak straffeloos zich te pletter Graaien en hun Zakkenvullen. En wat doet de politie daar tegen? En wat doet de Pvda van ‘Imam-Samsom’ Swamsom daar tegen? Niets dus in de “Straf de Arme maatschappij”. De Oppositie wil inmiddels een hoorzitting over Graaicultuur in Nederland van de Ratten in pak, maar niet van King Willem.
Hoofdcommissarissen van politie zijn Ratten in uniform die de Heersende klasse en hun roofpraktijken beschermen.

De als een dief in de nacht vertrokken corrupte ‘Graai-korpschef Gerard Bouman’ krijgt nog 21 maanden doorbetaald als ‘omkoop- zwijg-som’ dat hij fredjeniet uit de schoot gaat klappen over alle ‘VVD Demmink-Pedo-affaires’ en corruptie ‘Graai-misdaden’ van o.a. de Haagse VVD-Bonnetjes en drugs Witwas Elite. De voormalige corrupte en gewetenloze politiebaas moet in ruil daarvoor tijdelijke ‘Spook-Queen Maxima'(Video) werkzaamheden verrichten. Wanneer krijgen eindelijk eens deze gewetenloze ‘Elite-Graaiers’ een gebiedsverbod van de PvdA(Video) Burgemeester Van der Laan? Bouman gaat eerst 8 weken naar de Caraïben om daar  ‘Spook- Maxima-advieswerk’ voor de politie te doen op het strand en in nachtclubs. De laatste twee maanden van de 21 heeft hij betaald verlof. Dit jaar zal hij 185.000 euro verdienen jatten met de wet in de hand. Volgens een woordvoerder beroepsleugnaar  Yvonne Wiggers van de VVD Minister ‘Fraudeur-Steur’ (Veiligheid voor de Rijken en Pedo’s en Klasse Justitie) krijgt Bouman niet betaald tot aan zijn pensioen. Hij moet zelf nog bijna een jaar overbruggen , maar dat is geen probleem, wat hij is inmiddels veelvoudig Miljonair. Nou, dat zien wij de zogenaamde “Top 600 Marokkaanse Kruimel crimineeltjes” ‘Top Rat-Bouman’ niet gauw nadoen.

Bouman niet vrijwillig weg als Zakkenvuller ‘Rat Hoofdcommissaris’.

Journalisten en hoge ambtenaren blijkens declaratie-onderzoek(Video) corrupt tot op het bot.
Er werd rondom het vertrek van Bouman gesuggereerd dat dit niet vrijwillig was gegaan. Dat hij nu alsnog een grote zak gemeenschap geld Pieter-Jaap Aalbersberg en Eberhard van der Laanmeekrijgt, lijkt dat te onderstrepen. Volgens de beroepsleugenaarster Wiggers van Van der Steur is dat echter niet de reden van de riante ‘Omkoop-zwijg-regeling’. Volgens de Minister krijgt de voormalige ‘Rat-politiebaas’ nog doorbetaald omdat dit bij alle corrupte topambtenaren in soortgelijke functies ook gebeurt, omdat zij nou eenmaal veel vuiligheid weten van de corrupte Politieke Top in Den Haag en van de ‘Graai-Burgemeesters’. Die worden „bemiddeld”, zoals dat in jargon heet en wat een eufemisme is voor omkoping dat zij zwijgen over alle smerigheid die zij weten. De VVD Minister Van der Steur blijf keihard liegen en houdt nog steeds vol dat Bouman vrijwillig en „in goed overleg” is opgestapt voor “Volk en Vaderland”.

Kooiman:’Ik snap dit niet’, maar wij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir des te meer.
SP-Kamerlid Kooiman is tegen de regeling. “Ik snap dit niet. Waarom moet deze ‘Rat-man’ meer verdienen dan de minister president en dan ook nog betaald op het strand mag gaan liggen met wie zal het zeggen de lokale Call girls of Boys en een pak gratis cocaïne van de plaatselijke corrupte politie collega’s ?” Ze wil duidelijkheid over welke taken Bouman gaat uitvoeren voor dat geld. “Dit is toch ook niet uit te leggen naar de mensen op de werkvloer die jaren op de nullijn hebben gestaan, geen cent erbij kregen en jaren hebben moeten strijden voor een fatsoenlijk loon?”

’Niet uit te leggen die ‘Omkoop-zwijg’ regeling ’
Ard van der SteurDe politiebond ANPV reageert boos en verontwaardigd. ,,Dit is niet uit te leggen”, vindt Fred Driessen, voorzitter van politiebond ANPV (afdeling Amsterdam). ,,Bij de politie hebben we een geldtekort. Van dit jaarsalaris zouden we vier hoofdagenten kunnen betalen. Als een gewone agent zijn ontslag indient, gebeurt er niets. En bij een korpschef wordt een aparte Loze ‘Feest- Banana- fraude-baan’ gecreëerd en dat stelt de Minister dat het voor Volks en Vaderland is.”