(van onze VVD-Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het zijn niet alleen de CIA, KGB en VVD-‘Oorlogs-misdadiger Frits Bolkestein’ die’Gif-(Gas)-Moordaanslagen’ plegen in de wereld. Ook de AIVD van de ‘VVD-Pedo-Justitie Demmink&Van der Steur Kliek’ met hun PvdA ‘loopjongen Snake in Suit Plasterk’ heeft een ‘Gifgas-Moordaanslag’ gepleegd op drs. Micha Kat voor zijn onthullingen over Demmink en Eurlings en het Pedocratie Koningshuis, etc.! Eurlings word ontmaskert als een ordinaire Volks-Pooier die zijn hoer haar 50 duizend euro kostende oorbellen met geweld van haar oor rukt om terug te stelen.
Luister en huiver bij de schokkende hierna volgende video over de Moordaanslag op Kat en de misselijk makende onthullingen o.a. over Demmink, Eurlings en Koning Willem Alexander:

Volkskrant Hoofdredacteur Peter R. de Vries breek zijn ‘100 euro woord’.
Wij hebben Peter R. de Vries in zijn hoedanigheid als Volkskrant Hoofdredacteur Peter R. de Vries €100Hoerenloper na het zien van de hiervoor getoonde “Pedocratie- documentaire” zijn 100 euro mening te geven over waarom hij altijd volhoudt dat Demmink onschuldig is. Hij liet verontwaardigd weten dat ook na het zien van deze documentaire hij zeker weet als ‘Alles-Deskundigen’ dat Demmink net zo onschuldig is als hij zelf. Daarna sneerde hij woest dat Jan Roos, drs. Micha kat en Adèle van der Plas drie ‘Complotten–Gekken’ zijn van de bovenste plank. Wij eisten onze 100 euro terug van de Hoerenloper, maar toen gooide hij de haak er op en was al weer op weg naar de Amsterdamse Wallen. M.a.w. Peter R. de Vries ontmaskert zichzelf weer als De ‘Pedo-Demmink-Mega-Doofpot.’