Ed Nijpels GGDWGenadebrood van de nazi’s VVD-Misdaadgroep voor Lodewijk Asscher.

( van onze Dolgedraaide  Pedo VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRLodewijk Asscher en zijn ‘Mutti Irene’ willen PvdA niet leiden, maar zadelen de Kroon ( SER ) op met een Elite- VVD -Pedo Ed Nijpels. Waarom?
Om zijn bejaarde ‘Kroonlid’ vanaf nu Koninklijk in den arbeiders kinders te hangen?
Is Asscher gechanteerd ? Of is Asscher een laffe Judas-arbeiders verrader  net als zijn grootvader een Jodenverrader was en door de knieën gegaan voor de Nazi. En nu Asscher voor de natuurlijke vijand van de PvdA de VVD-misdaadgroep? Is hij nog wel bij zijn volle verstand? Nu is het algemeen bekend dat Top VVD-er Ed Nijpels de grootste banen en kinder Graaier is van “Banana-Fraude-Nederland” sinds wellicht een kwart eeuw. Zelfs de Groene Amsterdammer berichtte al over Kinder Graaien van deze VVD lieden  in 2006. Stelling.nl heeft in 1999 reeds gepubliceerd inzake Ed Nijpels als ( Kroonlid)-Elite- Pedo. Klokkenluideronline kan markant middels zijn publicaties inzake Ed Nijpels zijn criminele Pedofielen elite activiteiten wel een boek vullen. Pikant is dat de heer Nijpels nimmer al deze publicatie’s heeft tegen gesproken of betwist. Op grond van het rechts Adagium: Hetgeen niet betwist, mag voor waar worden aangenomen is Ed Nijpels kennelijk wel content met al deze publicaties. En waarom ook niet? Het  maakt verder niets uit in ‘Pedo Banana-Fraude -Nederland’, want sinds deze ontelbare Pedo-openbaar makingen is zijn ‘VVD-Pedo-Ster’ alleen nog maar gestegen tot heden aan toe. Dat moet ook Lodewijk Asscher en de PvdA-Top niet zijn ontgaan.

Toch heeft Lodewijk Asscher feestelijk de corrupte Mega-Banen en Kinder Graaier op alle criminele fronten benoemd tot ‘Pedo- Graai-Kroonlid’. Waarom?

De ‘VVD-Schandknapen Maffia’ Joris Demmink, Frank van Dalen, Onno Hoes, Jan Franssen en Ed Nijpels,etc. heeft lak aan het ‘Klootjevolk’ en Lodewijk Asscher bij de ballen.

Is het wellicht op orders van King Willem?  Dat is dan ‘Rose Ed’ zijn 19de of God mag weten zijn zoveelste vet betaalde Kul-Bestuur-Gangsters baan.

Massaontslag bij Philip Morris Bergen op Zoom dankzij Commissaris Irene Asscher-Vonk.
Irene Asscher Lodewijk Asscher
Valt ons eigenlijk nog mee dat hij niet zijn ‘Graai-moeder Irene Asscher-Vonk’, die zich inzet dat Lodewijk zijn arbeiders zich dood roken en ontslagen worden niet ook heeft benoemd. Of waarom niet in dit verband de VVD-ers Joris Demmink of ‘Captain-coke- Gordon’?

Deurwaarders aan de grond en stelen als de Raven. Voorzitter GGDW Ed Nijpels weet van niets.
Hoe het ook zij Lodewijk Asscher heeft met deze benoeming het laatste restje aanzien van zich zelf en van de ‘PvdA-hoertjes’ totaal om zeep geholpen.

Britain maakt ‘schoon- Showbizz-Pedo-schip’: ‘Sir Dildo Cliff Richard’ van zijn jongens bed gelicht en Lodewijk Asscher benoemt de Pedo’s tot Kroon-Lid.
Bovendien toont hij met deze walgelijk aanstelling schaamteloos totale minachting voor arbeiders- kinderen waaraan de VVD lieden als Pedo Ed Nijpels zich vergrijpen en hebben vergrepen in bijzonder en de arbeider in het algemeen en de Rule of Law. Dan laten wij maar buiten beschouwing dat Nijpels zijn Deurwaarders tuig 20 arbeiders gezinnen per dag op straat smijt.

Asscher rijkelijk beloont door King Willem en zijn Hof Lakei de ‘Uber VVD Gaylord Mark Rutte’.
Wij hebben vernomen dat voor deze walgelijke en corrupte benoeming Asscher volgend jaar als beloning met Ed Nijpels en King Willem mee mag varen op het ‘VVD-admiraal schip’ Bontes van de VVD- ‘Gay–Rouw en Feest- Canel-Parade‘  te Amsterdam, inclusief gratis cocaïne en champagne en besprongen door “Geer en Goor”. Jaloerse bronnen binnen de VVD lieten ons weten dat het een hele leuke pikante act gaat worden. Men is van plan om Asscher in een zwarte leren Tanga slip met Dildo in zijn arbeiders verraders reet vastgeketend aan de Troon van Rose Pedo op zijn knieën te laten zitten. Ook maakt hij nu kans om volgend jaar verkleed als ‘lig-matroos’ mee te varen met King Willem op zijn ‘Maffia-Pooier Osprey 38 ‘ te Griekenland.

Tot slot: uit deze benoeming blijkt dat de minachting van de PvdA voor de arbeiders compleet is.

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de Kroon en de PvdA en de ‘Showbizz -arbeider Hans Spekman’ en Lodewijk Asscher in het kader van hoor en wederhoor. En wij hebben de PvdA verzocht ons te laten weten op welke gronden zij akkoord zijn gegaan met de benoeming van deze algemeen bekende Kinder en Banen graaien Ed Nijpels.