( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Samsom:” 50 tot 100 miljoen ‘Olie-Dollar en Afrikaanse Vluchtelingen’ in de EU is denkbaar en moet kunnen en zal heus niet leiden tot ‘der Untergang’ van de ‘Graai-EU-Elite’ en de Diederik Samsom‘VVD VOC-BV-NL’“.
Trouw aan de LSD: “Samsom kan tot een tweede Drees uitgroeien op de Bilderbergconferentie.”De ‘PvdA Playboy’ kan maar slecht zijn draai vinden sinds zijn Pers-Chef ‘Callgirl ‘Sex slavin Saar B.’ op transport is gezet door de corrupte Top van de PvdA naar de Harem van de PvdA EU Graaier en ‘Top huilacteur Fransje Timmermans’ te Brussel om daar te gaan lopen Graaien en Naaien en uitzicht van die paar nog overgebleven gewone, domme PvdA leden te laten verdwijnen.

“Rutte&Gordon” zweeg over het feit dat iedere Bom op Syrië weer 1000 Syrische richting EU en dus NL zendt.

“Banana-Fraude-Nederland’ kan en moet van de ‘Bilderberg crime Groupe’ de miljoenen ‘Oliedollar- vluchtelingen’ opvangen in Volksbuurten en onbewoonbaar verklaarde gevangenissen en de leegstaande speculatie Kantoren van de ‘VVD Vast Goed Maffia’. In die Volksbuurten  en gevangenissen kunnen wij altijd nog meer radeloze mensen bij pompen. Bovendien  bombaderen wij ze niet voort niets voor de NWO en TTIP met onze NVAO en de vrienden van ‘Graai-King Wilem’ de ‘Massamoordenaars van Saoedi Arabië’ en Rusland hier naar toe. Dat betoogt PvdA-leider Diederik Samsom in een zaterdag gepubliceerd interview zijn clubblad de Volkskrant voor de “Goed Mens”op stand. “Ook een aantal van zestigduizend of 160 duizend per maand kunnen we in Nederland aan, zolang de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ maar niet in de Villa wijken van de VVD-bendelede of bij die van mijn kameraad –socialisten Miljonairs als Ronald Plasterk en Jetta Klijnsma hun Kapitale Villa’s komen”.

Amsterdamse Dak en thuislozen staan ook achter de Vluchtelingen, maar zijn tegen Samsom en zijn Boss ‘Rutte&Gordon”.

De “grote, stille bange, domme meerderheid, die nu nog werk hebben en de eindjes aan elkaar kunnen knopen in het land’ vindt volgens de PvdA-voorman Playboy dat vluchtelingen moeten worden opgevangen. Toch maakt ook die groep zich volgens Samsom grote zorgen over de aantallen asielzoekers, maar nog meer om hun baan en wat er over blijft van hun pensioen en hoe hun bejaarden ouders worden mishandelt door Samson en zijn ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’.

Vluchtelingenmanie’ maakt de PVV de grootste in Nederland.Houdt uw hoofd koel.
Samson voelt evenwel niets voor maatregelen als de bouw van een hek om vluchtelingen te weren. “Je ziet wat er gebeurt als ieder voor zich gaat werken, zoals wij nu doen met ons “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Het ene land trekt een hek op, het andere laat vluchtelingen in de modder, de regen en de kou zitten, net zo als wij dat al jaren doen met onze eigen Dak en Thuislozen. Er vallen slachtoffers net als nu bij ons in de bejaarde zorg, de zorgmijders, en de 1,271,966 werklozen en vooral niet te vergeten de legale Dak en Thuislozen. die al jaren op straat liggen en dan nog door de politie vervolgd worden en door de Rechter veroordeelt.” Nog even en dan slaat de 50 miljoen EU burgers die nu onder de armoede grens moeten overleven ook nog op de Vlucht! Maar moeten die dan naar toe vluchten? Misschien naar de ‘Belasting Vrije Operette Staatjes’ als Monaco,Liechtenstein, Andora en de kanaal eilanden van de Ultra-Rijken Gangsters?

PvdA leider ‘Imam Samsom’ rekent er op de premier  Ayatollah van Nederland ‘Dutch Midden-Oosten’ te zijn als er miljoenen vluchtelingen in Nederland zijn gearriveerd liet hij al eerder weten in de krant.
De oplossing moet volgens de  ‘Geesteszieke PvdA politicus’ deels uit de armoedige regio’s en verpauperde Volksbuurten komen. Hij wijst erop dat vluchtelingen wegtrekken uit Turkije omdat ze er onvoldoende Diederik Samsom LSDperspectief hebben. Dat geldt trouwen ook voor het merendeel van de Turkse ‘Jan met de Pet’ ,die zouden ook wat graag waar dan ook in de wereld een eenvoudig menswaardig bestaan hebben. “Er moet in Turkije een fatsoenlijke asielprocedure komen”, bralt Samsom alsof hij dat uitmaakt in Turkije waar de Turkse massa ook van de honger geen ontlasting heeft .Het is niet duidelijk of hij deze keer weer aan de LSD zit. Daar laat de Volkskrant van de ‘Goed Mens lezers’ zich niet over uit “Onderwijs voor de kinderen die zijn gevlucht. En enig economisch perspectief voor hun ouders wat er ook niet is voor 2.5 miljoen NL Burgers die al jaren onder de armoedegrens moeten leven mede door toedoen  van de Playboy ‘Imam Samsom’ de arbeiders en Land verrader.”

Als je uit de Hel komt is zelfs “Banana-Fraude-Nederland” de Hemel.
De ‘Geesteszieke PvdA-leider’ komt ondertussen niet met een bovengrens aan het aantal vluchtelingen dat kan worden opgevangen in Nederland. “Als je een grens in getallen wil vatten, vraag je erom bedrogen te worden en ons Kabinet heet niet voor niet het “Lieg en Bedrieg Kabinet “, vindt hij. Maar iedereen kan met zijn boerenverstand de klok er op gelijk zetten dat binnen de komende jaren men aan 50 miljoen of meer moet gaan denken. De Midden-Oosten doorsnee ‘Jan met Pet’ is de eeuwig durende ‘Oliedollar oorlogen’ zonder duidelijke fronten zoals in de Eerste en Tweede Wereld Oorlog en ieder dag een zelfmoord bom aanslag in zijn straten zat en gaat zich nu massaal verplaatsen naar de EU. Dat zouden u en ik met een familie ook doen! De norm moet zijn dat wij mensen fatsoenlijk opvangen zonder omwonenden ermee te overvallen en dat lukt ons niet eens voor onze eigen burgers.”Het pleidooi van Samsom valt niet overal in goede aarde. PVV-leider Geert Wilders haalde op Twitter uit naar de PvdA-leider, die hij “de plunderaar van Nederland” noemt. “Méér asiel en méér islam. En u mag dat betalen”, aldus Wilders. Ook het CDA is niet positief: “Ik denk dat we heel veel aankunnen, maar niet op de manier van Samsom. Hij schuift zaken op de lange baan”, zei CDA-Europarlementariër Esther de Lange in het radioprogramma Kamerbreed.