( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oppositie dient motie van afkeuring in tegen ‘VVD-Maffiafamilie’Mark rutte Aka Sterf maar, maar ‘Imam Samson’ houdt de ‘Don Corleone Rutte’ (The Godfather,De Peetvader) in het zadel zoals wij reeds voorspelden.
Een stem op de VVD en PvdA is een stem op de echte Maffia in “Banana-Fraude-Nederland”.Volksnieuws uit Amsterdam-Noir kwalificeert Rutte al jaren als de Godfather van de liederlijke VVD-Misdaadgroep. Nu volgt Wilders Volksnieuws en kwalificeer Rutte terecht als Don Corleone van ‘VVD-Maffiafamilie’. Democratie? Voor wie dan? Nou, dat is gisteren duidelijk geworden. De Democratie en de ‘Pedo-Demmink-Justitie’ is in handen van de VVD-Maffia met zijn PvdA-hoertjes. De Democratie is een ‘Nep-parlement’ met als Boss ‘Don Corleone Rutte’ die zijn misdaden o.a. Anaal-banaal’ beraamd in het Haagse Torrentje met Gordon. Een groot deel van de oppositie vindt de valse -(nichten)-spijtbetuiging echter niet genoeg. ‘Don Rutte’ en zijn Justitie Boeven Steur en Dijkhoff hebben helemaal geen spijt. Het enige waarvan zij spijt hebben is dat zij betrapt zijn door Nieuwsuur. Dat laaste weet ook de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk. Rutte loog:”Wij van de VVD liegen nooit!”.

CU, SP, CDA, PVV, D66, GL, PvdD en 50Plus dienen een motie van afkeuring ‘VVD-Maffia-familie’ in. ‘VVD-Pedo-Justitie Demmink-Kliek’ ontspringt weer de dans.

PvdA maak debat bijvoorbaat tot een  Verkracht de democratie vertonning.
De SGP steunt die en ook Bontes/Van Klaveren en Kuzu/Öztürk staan achter de motie die net geen meerderheid haalde. 65 leden stemden voor en 77 corrupte Maffia PvdA en VVD leden VVDtegen. ‘Don Rutte’:Teeven is beste VVD-Crimefighter en hij chanteert ons niet! Volgens PvdA-voorman ‘Imam-Samsom’ hebben Rutte en zijn PvdA-hoertjes geleerd van de kwestie. “Ik en dit kabinet leert van haar fouten om in de toekomst niet meer gepakt te worden en dat is wat belangrijk is voor mijn ‘Graai-carrière’ “, bralt Samsom die daarmee het Kabinet en ‘Don Corleone Rutte’ de zoveelste kans geeft nog meer misdaden jegens het Nederlandse Volk te plegen. ‘Don Rutte’ bralt dat ook: “Het kabinet heeft lessen geleerd om nog beter te liegen en te bedriegen.” Het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ haalde ook opgelucht adem, want zij ‘werken’(Video) jaren lang al dan niet stiekem voor de ‘Don Corleone Rutte ‘zijn Crimefighter NSB’er Teeven. Misdaadjournalist ‘Politiescribent John van der Heuvel’ heeft dan ook direct na het Witwas-debat Fred Teeven namens zijn corrupte collega’s gefeliciteerd.

Criminele Rol Dijkhoff en Van der Steur in Teeven&Demmink deals groter dan bekend.

Het “Lieg en Bedrieg kabinet”erkent dat er fouten misdaden zijn gemaakt in de nasleep van de ‘Teeven-Demmink deal’. Vrijwel de hele oppositie vindt de valse spijtbetuiging van Rutte en zijn Pvda-ploeghoertjes echter niet genoeg en steunt een motie van afkeuring van de ‘VVD Mark Rutte En goorMaffiafamilie’ en beschadigt daarmee het kabinet flink. “Rutte&Gordon”wil ondanks dit sterke signaal doorgaan met zijn misdaden op Justitie en het leeg plunderen van ‘Jan met de Pet‘  middels het kabinet. Minister Van der Steur (Veiligheid voor de Rijken en VVD Pedo’s en Klasse Justitie) en zijn staatssecretaris Dijkhoff aka “Two Face” erkennen ook dat zij fouten
( =misdaden) hebben gemaakt in de nasleep van de Teeven-Demmink-deal. Zij deden dat wel minder nederig dan de premier Don Corleone, die lijkt in te zien dat er forse fouten(=misdaden) zijn gemaakt.

Wilders: De VVD is een Maffiafamilie en wordt geleid door Don Corleone Rutte.
PVV-leider Wilders neemt er geen genoegen mee. Eerder stelde hij al dat de premier moet opstappen en thuis hoort in de cel, nu kondigt hij ook een motie van wantrouwen aan tegen beide bewindslieden op Justitie. “U heeft de boel belazerd.”

‘Hysterica Miltenburg’ treedt af en gaat aan de bitter lemon naast Teeven in de Tweede Kamer.
D66-voorman Pechtold noemt de antwoorden van Van der Steur en Dijkhoff over hun betrokkenheid “een vertoning van leugen en bedrog”. Pechtold: “Minister Van der Steur is het Ard van der Steurbonnetje niet kwijt, hij is de weg kwijt en heeft ook nog eens een keer 400 duizend euro subsidie gejat om zijn liederlijke ‘Schandknapen-Kasteel’ te verbouwen.” Volgens CDA-voorman Buma “deugt” het Maffia-verhaal niet. De liegende Minister had vorige week bijvoorbeeld nog weinig herinneringen aan zijn bemoeienis op het ‘VVD Pedo-Jusitie departement’ met de nasleep van de ‘Teeven-Demmink-deal’, maar heeft er nu toch “krabbeltjes”, aantekeningen, van gevonden. Samson zat inmiddels al aan het gratis Kerstdiner lekker te smikkelen met zijn Fractie ‘VVD-hoertjes’ en gaven elkaar over en weer ‘Vuile lucht klaplopper Jan Vos complimentjes’ over hun parade paardje de ‘Jetta-Voedselbanken’. Daarnaast verheugen zij zich al op de komende vervolging door de ‘VVD-Pedo-Jusitie’ van Wilders. Dolle Kerst pret bij de PvdA!