( van onze ‘Pedo-VVD Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte:Teeven is beste VVD-Crimefighter en hij chanteert ons Anouchka van Miltenburgniet!
‘Hysterica Anouchka van Miltenburg’ vindt dat ze zorgvuldig heeft gehandeld rond een brief van een klokkenluider over de Teevendeal die ze liet vernietigen. Ze wil evenwel voorkomen dat haar ambt verder beschadigd raakt door een discussie over haar (walgelijke) corrupte persoon. Daarom is ze teruggetreden als voorzitter van de Tweede Kamer(Kuch). Ruimte voor vragen beantwoorden gaf de vertrekkende ‘VVD-preses’ niet. “Wij blijven elkaar zien”, verzekerde ze het journaille nog wel. Van Miltenburg blijft als liegend Kamerlid actief names de VVD-Misdaadgroep.

Dit gebeurde nadat uit het rapport van de commissie Oosting bleek dat ze o.a. eigenhandig een VVDbrief van een klokkenluider over de ‘Teeven-Demmink-deal’ stiekem liet vernietigen. Ze zou daarover dinsdag verantwoording moeten afleggen aan de Tweede Kamer. Haar collega-parlementariërs dienden gisteren een ellenlange vragenlijst in, waaruit terecht een enorm wantrouwen richting het corrupte liegende optreden van Van Miltenburg sprak. Alle verdachten van de ‘Teeven-Demmink deal’ op de hoogbejaarde demente Opstelten na zitten nu hun tijd uit in de Tweede Kamer aan de Bitter lemon ! Kan het nog hufteriger? Na het aftreden van het altijd liegende duo Opstelten en Teeven is nu ook hysterica Miltenburg afgetreden zonder verantwoording af te leggen voor hun wan en misdadig gedrag aan de Tweede Kamer. Is dat nou Democratie? Wordt de Tweede Kamer op die manier niet een ‘Nep-parlement’ voor gewetenloze liegende lieden die zich hebben misdragen? Eerder vertrokkenen wel de twee VVD boeven Martin Verheijen en Johan Houwers wegens liegen en (declaratie)- fraudes uit de VVD Tweede Kamer fractie, maar nu blijven de VVD boeven Teeven en Miltenburg gewoon zitten in de Tweede Kamer aan de bitter lemon van ‘VVD Helma Nepperu’ aka“Toen Besar Tonic”(= Grote meneer Tonci).

Revenge of the (TBS) “VVD-Uglies” op ‘Jan met de Pet.’
Sterker nog de Premier ‘VVD Godfahter Rutte’ prijst de ‘Witwas-Griezel Teeven’ zelfs de hemel in als de beste Crimefighter NSB-er van “Banana-Fraude-Nederland”. Ook voor Miltenburg had Revenge of the ugliesRutte alleen maar groot respect en waardering voor haar VVD-optreden (altijd liegen) als Kamervoorzitter. Kan het nog hufteriger? De VVD fractie in de Tweede Kamer is inmiddels een verzamelplaats van ‘VVD-Ugli-recidivisten’.De Tweede Kamer had Miltenburg vragen gesteld. Daar krijgen zij van Miltenburg geen antwoord op. De corrupte ‘VVD–Hysterica’ heeft de vragen schriftelijk laten beantwoorden door een peperdure VVD advocaat en daar moet de Tweede Kamer inmiddels uitgebreid met Miltenburg het maar mee doen. Kan het nog hufteriger?