( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR BBC en Cavans-Panorama:Het Sinaloa drugscartel onderonsje van Obama en “Steven Brown Gangsta’s Obama RutteParadise” maakt “De Crime Top 100″van Crimesite tot Belgen mop.” In de USA en  Nederland hebben politie-informanten a license to kill  stelde ik al 2012 in de Revu.
In de jaren ’80 was ik  zes tot acht weken in Afghanistan en Pakistan en kon toen mijn ogen al niet geloven. De drugshandel was open en bloot met toestemming  van de USA Ambassadeur van Peshawar, Pakistan en de CIA .Niks geheimzinnig. De ambassadeur was open en bloot de eregast van een tuin lunch in één van de paleizen van de Tribal King met 2000 gasten. De lokale King was Pathan en een leider van de Moedjahedien nu Taliban. Hij was mijn handels contact. Ik was ook uitgenodigd ( lees Drugsbaron in spijkerbroek). De huidige premierGodfather van Pakistan Benazir Bhutto, de weduwnaar van de vermoorde Bhutto was algemeen bekend de grote man die de handel controleerde in die tijd en dat is hij nog steeds. Zijn bijnaam is  “Mr 10 procent”. Ook niks geheimzinnigs aan. Toen ik er was ging er bijv. 1000 kg heroïne ( 1000 x 160.0000,- dollar ) naar de USA  met de USA airforce en dat was ook geen geheim. Iedereen  in de drugs en wapen handel wist er van en sprak er zelf schande van. Men vond het concurrentie vervalsing.  Ik heb daar een interview over geven in het Belgische blad Primo, die het de titel gaf :” Echte  Drugsbazen staan boven elke Wet“.


Daarnaast staan die verhalen uit de jaren tachtig en negentig allemaal in mijn boeken “Drugsbaron in Spijkerbroek” en “Steve Brown in Gangsta’s Paredise.  Ik ben in veel Derde Wereld landen geweest en de corrupte situatie die ik aantrof in SteveBrownPakistanAfghanistan was min of meer in al die landen zo. Ook ben ik ooit in Karachi, Pakistan open en bloot door twee CIA en/of DEA agenten benaderd bij het zwembad, toen ik zat te wachten op mijn afspraak  met de Prins van Beloetsjistan en vond ze dood eng. Ik heb daar in mijn boek “Steven Brown Gangsta’s Paradise” en Drugsbaron over geschreven. “The CIA Drug Connection Is as Old as the Agency”( bron New York Times) 
Crimestie ‘Cry-Site is een Vehikel dat is blijven hangen in de jaren 1960-1970 met ‘Pepie en Kokkie Volksmisdaad nieuws’ van Criminele Volks Schlemielen ( lees  het boek: Criminele Schlemielen ) 

Afghanistan in ‘Gangsta’s Paradise’ betaalde miljoenen losgeld met zwart CIA-fonds is Crimesite en KRO-Zembla-reporter Vincent V. Steve voor Paleis Drugslord Afghanistanniet bekend (kuch) en dat wil de Heersende (drugs) Klasse graag zo houden.
Nu zat ik gisteren te kijken naar Canvas, Panorama, die een uitzending  had over de Drugshandel ,Witwassen, Wapenhandel en Moorden ( meer dan 100 duizend) in Mexico met een  omzet 300 miljard per jaar.En herkende tot mijn verbijstering hoe corrupt het nog steeds is in de zogenaamde Drugs
on War van de USA. Iedere Rat in pak vreet mee van de Banken tot het Witte huis en Obama aan toe. Nu wist ik het eigenlijk allemaal al wel en was  o.a. dat de reden voor mij om in de jaren negentig te stoppen om niet vermoord te worden of in de cel te eindigen als kleine scharrelaar, maar het blijft schokkend om te zien hoe corrupt en verrot de zogenaamde  Drugs on War  is waar de ‘USA-Elite’ vreselijk bloederig zijn zakken mee vult.Dat was trouwens ook al zo in tijdens de Vet-nam oorlog en de Contra Ronald Reagan affaire. En dat de Nederlandse ‘VVD-Justitie’ ( en de Main- Stream-Media)  Twitter Vincent verweijdaar als een idioot (of corrupt) met walgelijke, gewetenloze  lieden als Ivo Opstelten en Ard van der Steur als een loopjongens van de USA-Elite achteraan holt. Nog schandaliger is het dat een groep zich zelf noemende misdaadjournalisten van Crimesite met n.b. een journalist van KRO Reporter de fantast en leugenaar Vincent Verheij komt met een zogenaamde ” Crime Top Honderd” met een stel Volks Kruimelaar op Jocic na van heb ik jou daar om daarmee kennelijk de boel opzettelijk afleiden van het straffeloos reilen en zeilen van de echte Grote Elite-Gangsters, die men gisteren kon zien in Panorama en al decennia lang gepubliceerd staan in mijn boeken. Die zogenaamde groep van misdaad journalisten van Crimesite en KRO -reporter De Geldwisselaars van de KRO-NCRV met de ‘ Zakkenvuller Vincent V.’  als woordvoeder Leugenaar zouden zich dood moeten schamen. De corrupte Grachetgordel onbenul  Vincent Verweij reageerde op het eerste artikel in deze serie  met de hiervoor gepuiceerde Twitter.

Aflevering 12 is een schok voor de groep misdaadjournalisten van Crimesite en hun bazen de Dutch VVD-Justitie.
Steve  in Afghanistan
Februari vorig jaar.Met Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán had Amerika een grote vis te pakken.Een grote overwinning in de oorlog tegen drugs,zo heette het.El Chapo was de grote leider van het grootste Mexicaans drugskartel,het Sinaloa kartel.Sinaloa is eigenlijk een multinational, actief in 58 landen met een omzet in de miljarden. Een opsteker van formaat dus, maar de arrestatie van de grote baas leek het kartel geen pijn te doen. Integendeel, tot op de dag van vandaag boert het goed. De arrestatie blijkt enkel de façade van een bijzonder vuil en zwart hoofdstuk in Amerika’s oorlog tegen drugs. Betrokken agenten klappen in Panorama uit de biecht over hooggeplaatste informanten, immuniteitsdeal, wapens die ze moesten doorlaten en mysterieuze tussenpersonen die pendelden tussen het kartel en Amerikaanse overheidsinstanties. Zij schilderen een onthutsend beeld van hoe Amerika in de strijd tussen de kartels voor de beste smokkelroutes naar de VS blijkbaar partij heeft gekozen voor Sinaloa, zonder weinig omkijken naar de slachtoffers en het escalerend geweld.(‘Secrets of Mexico’s drug war’-BBC, 2015)

Uit het voorgaande blijkt wederom waarom de Elite Ultra-rijken-gangsters en hun politieke Lakeien de VVD-misdaadgroep de drugshandel niet willen legaliseren, niet dan? Nou, wij wensen u veel lees en kijk plezier met de’ Volkse Kruimel Criminelen’ op Motors, die dagelijks zoals Willem Holleeder tot Monsters worden gebombardeerd door de Pulp-Media-Maffia, terwijl u en uw kinderen hun centjes afgepakt en vermoord en uitgehongerd worden door de(legale) drugs van de Elite-Gangsters in het pak.