( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Joris Demmink zijn hoofdchauffeur Hans Bakker is een Witness after the fact. (you had no knowledge of the felony. “Aid twitter-peter-jorisand abet” the perpetrator and anyone who acts as an accessory before the fact.5 “Aiders and abettors” and accessories before the fact are people who help plan, encourage or facilitate the commission of the offense. bron)Amerikaanse diplomaat:’Pedo-Grandmaster Demmink’ affaire staat op ontploffen’. Oud-ambassadeur Richard Carlson: ‘Groot schandaal in Den Haag staat op uitbreken’. De Jongenspooier was  een kennis van De Vries. Peter R. de Vries en Pauw & Witwasman vallen compleet door de mand nu eens te meer is aangetoond dat ex-chauffeur Hans Bakker een ace is uit het ‘Pedo kamp-Demmink’ die reeds in 2003 werd ingezet door de kinderverkrachters. (Bron: Klokkenluideronline)

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.

Henk Krol:” ik heb spijt van gedwongen knieval voor ‘VVD- Pedo-OM-Joris Demmink-Maffia’”.
Voor het artikel in de Gay Krant en Panorama spraken Krol en Brouwer in tegenstelling tot het eenzijdige Farce-onderzoek ( niet met slachtoffers gesproken) van ‘Bagger Peter R. de Vries’ met een groot aantal bronnen, onder wie oud-minister Hilbrand Nawijn. De naam van een andere voormalige corrupte bewindsman wilde Krol niet noemen, omdat hij deze beloofd heeft dat niet te doen. Waarom?

Ivo Opstelten betaald ‘advocaat’ Harro Knijff voor zijn oud mede lid van Leidsch Studenten aanradings Corps de LSV Minerva.
Demmink’s peperdure, louche advocaat Harro Knijff stond er vandaag aanvankelijk op dat Krol voor de dag zou komen met de naam, ‘omdat Demmink en Ivo Opstelten en Peter R. de Vries en Ed Nijpels daar recht op hebben’. De louche,corrupte ‘Rat in pak Knijff’ wordt vet betaalt met Gemeenschapsgeld door de VVD Minister van Veiligheid voor Rijken ( en hoge OM-Pedofielen) en Klasse Justitie Ivo Opstelten. Opstelten: “Ach, een greepje poen uit onze overheids-belasting’s pot dat is het minste wat oud Studenten CorpsLSV Minerva leden voor elkander kunnen doen .”Henk Krol, voormalig hoofdredacteur van de Gay Krant, heeft spijt dat hij zo’n 10 jaar geleden zijn handtekening heeft gezet onder een hoofdredactioneel commentaar in zijn blad, maar ik vreesde voor mij maatschappelijk bestaan. Het was slikken of stikken. In dat leugen-commentaar schreef Krol gedwongen dat er geen reden is te twijfelen aan de integriteit van Joris Demmink en zijn ‘Pedo-OM-Kliek’.

Bij LSVMinerva staat de aanranding-Doofpot al klaar. Jong geleerd oud gedaan. Toeval of Complot.
Krol was oprichter van de Gay Krant en publiceerde samen met Panorama op 8 oktober 2003 een onthutsend artikel over ‘Pedo-Joris Demmink’ die samen met een kerkelijk Pedo-leider in het Anne Frankplantsoen in Eindhoven seksuele handelingen zou hebben verricht met minderjarigen arbeiders kinderen. De oud-deken uit Weert spande een kortgeding aan bij een kennelijke ‘Pedo-Beul-Rechter’ waarna Gay Krant en Panorama werden veroordeeld tot het plaatsen van een rectificatie en het betalen van 5000 euro smartengeld. Met Demmink werd een schikking getroffen: in een hoofdredactioneel commentaar werd gemeld dat de gebruikte bronnen onbetrouwbare arbeiders kinderen zijn gebleken en dat er geen aanleiding is voor een discussie over de integriteit van de hoogste justitieambtenaar Joris Demmink, die toevallig ook lid was van de Leidsch Studenten Corps, thans de LSV Minerva waar Ivo Opstelten de feest functie bekleedde van commissaris (meubilair) van de Sociëteit Minerva.Bij Minerva is een intern onderzoek gestart naar een mogelijke aanranding van een 18-jarige scholiere (afkomstig uit de lager klasse) door twee leden, waaronder een bestuurslid. De Doofpot-Vereniging heeft interne maatregelen getroffen, waarna voor zover bekend geen aanranding delicten meer zijn gemeld. De aanranding verdween door de uitmuntende contacten met bepaalde VVD Minister van Justitie als Ivo Opstelten, Frits Korthals Altes (maakte zich sterk dat leraren sex mochten hebben met 12 jarige leerlingen) en Benk Korthals en hoog geplaatste corrupte Justitie ambtenaren als Harm Brouwer en Herman Bolhaar regelrecht de Doofpot in.

Geen Gangsta Paradise voor Joris Demmink in de ‘Volks-bak’.
Bovendien als Joris Demmink gaat praten verdwijnt o.a. zijn hele ‘Elite’ lichting Minerva dispuut  genoten Dr P.M. (Peter) Andreoli, Dr. A.T.J. (Guus) Bloem, Mr J.D. (Jaap) de Bruyne, Drs. G. (Gerhard) Diephuis, Ir. M. (Menno) , Dr. J.F.L.M. (Joris) KochHorning, C.C. (Kees) van Kuijk , Mr. J.J.M. (Hans) Lippmann, Prof. Dr. J.W.R (Hans) Nortier, Prof. Dr. G.W.A (George) Padberg, Mr. B.A. (Bernard) Seckel en Dr. J.H.L. (Jan Hein) Wijers met hem mee de ‘Volkse-bak’ in.
 Dan is de schade voor de ‘Elite Pedo-VVD–Top’  en de Top van het ‘Pedo-OM’ bij benadering niet in te schatten. Ook de schade aan de kant van de Jaknikkers Pers en de Media-Maffia met boegbeeld Peter R. de Vries is dan niet in te schatten. Nee, dat gaat allemaal niet gebeuren.

Mark Rutte en Lodewijk Asscher: Liederlijk vreemdgaan van getrouwde VVD BurgemeesterOnno Hoes en Joris Demmink met Luxe Schandknaap de fatsoensnorm.
Opvallend is dat Demmink achter gesloten deuren heeft verklaard dat hij wel vaker betaalde seks had met jonge Volkse onbetrouwbare homo’s ‘Arbeiders-Schandknapen’, maar dat hij niet altijd gevraagd heeft hoe oud ze waren, maar wel of zij hem ook wilde pijpen en roepen dat hij integer is. Lodewijk Asscher en Mark Rutte hebben in dit verband verklaard dat er niks onfatsoenlijk is aan wat hun Joris Demmink heeft gedaan in dat plantsoen. Dat is pas echt Liberaal.Krol verklaarde gisteren tijdens het verhoor dat hij destijds graag langer onderzoek had gedaan dan de 5 maanden die hij en zijn Panorama collega Fred de Brouwer eraan hebben besteed. De Brouwer kwam een maand geleden om het leven bij een ‘verkeersongeluk’ in Thailand. Maar dat hij dat niet meer durfde wegens de grote dreiging van de kant van bepaalde OM en louche lieden van het type ‘Bagger Peter R. de Vries’ uit de journalistiek.
Volgens Krol is De Brouwer nog lang intensief met het Dossier-Demmink bezig geweest en is zijn vlucht uit Nederland mede ingegeven door bedreigingen en de desillusie over de gang van zaken in 2003.
Krol heeft na de publicatie van het gewraakte stuk een gedwongen luguber gesprek gehad met Demmink, in diens Haagse woning op stand. Dat leidde tot een gedwongen journalistiek opgetekend Leugen-weerwoord van Demmink, dat niet is gepubliceerd, op last van het Ministerie van Justitie van Minister Piet Hein Donner, aldus Krol. De reden voor dit plotselinge terugtrekken is hem duister gebleven.

Waar de schuld van Joris Demmink blijkt verschijnt zijn Hans Bakker ‘onschuld- toeter’ in zijn slopertje van 500 euro.
https://youtu.be/HfBjMC4m0t0
(vanaf 4.50 min)
Waarom laten Peter R. de Vries en Joris Demmink hun Witness after de fact Hans Bakker in zo’n slopertje rijden? Vertrouwen zij hem niet als chauffeur in een normale auto?Blijkens het verhoor onder ede van Henk Krol en het op optreden van Hans Bakker bij Peter R. de Vries  zijn ‘VARA Outlet Pauw en Witteman’ en de feiten en omstandigheden ter zake is het klip en klaar dat de voormalige Pedo-Hoofdchauffeur Hans Bakker van Joris Demmink net zo schuldig is als zijn Boss Joris Demmink. In de USA noemt Justitie zo iemand als Hans Bakker een Witness after de fact, die opzettelijk heeft gezwegen. In de USA wordt een dergelijke Witness net zo schuldig geacht als de dader. M.a.w. de Pedo -Hoofdchauffeur van Joris Demmink Hans Bakker is ook schuldig aan Pedofiele en het verkrachten van jonge arbeiders jongens.

Waar maakt die ex Pedo-Hoofd chauffeur Hans Bakker van Joris Demmink van ‘Bagger Peter R. de Vries’ zich druk om.
Twitter Henk krol
Hoe de Top van de Onno Hoes VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.
Voor het artikel in de Gay Krant en Panorama spraken Krol en De Brouwer met een groot aantal bronnen, onder wie oud-minister Hilbrand Nawijn. De naam van een andere voormalige bewindsman wilde Krol niet noemen, omdat hij deze beloofd heeft dat niet te doen. Demminks advocaat Harro Knijff stond er vrijdag aanvankelijk op dat Krol voor de dag zou komen met de naam, „omdat Demmink daar recht op heeft”.
Knijff mag er een paar dagen over nadenken of hij hieraan vasthoudt. Doet hij dat, dan krijgt Krol de gelegenheid zijn bezwaren hiertegen schriftelijk kenbaar te maken. De rechter-commissaris beslist daarna. Maar wie kan het zijn? De lijst van kandidaten is markant eindeloos: Nijpels ,Jos de Ruiter, Benk Korthals Frits Korthals Altes, etc.?

Roestige Spijker
. Gechanteerde ex- politiechef Jaap Hoek: “Geen rol Demmink in zedenzaak” ( off the record: “ik moet wel ,anders…”)
Het verhoor van Krol maakt deel uit van een zogeheten voorlopig getuigenverhoor, op touw gezet door stichting De Roestige Spijker. De stichting wil de onderste steen boven over Demmink, die sinds jaar en dag wordt beschuldigd van o.a. betaalde ‘Liberale VVD Homo –Maffia- seks’ en straffeloos verkrachtingen van jonge arbeiders jongens.
In een recent tv-interview zei de bange Krol dat hij nog steeds maar voor zijn eigen veiligheid zegt dat hij niet weet of het waar is wat er allemaal over Demmink wordt beweerd. Bewijs is er volgens hem niet. Ook zei hij dat hij niet bang is voor Demmink, maar wel voor mensen in zijn omgeving.

‘Pedo Ed Nijpels’ en de AVROTROS Een vandaag in de greep van ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’.
Inmiddels trekt de ‘Joris Demmink Pr. Karavaan’ een verwoestend spoor in Journalistiek Nederland.
Zo was ‘Bagger Peter R. de Vries’ weer te gast bij de nieuwsrubriek van de AVROTROS Eenvandaag deze keer alsdeskundige’ op het terrein van opsporingen van vermiste in Zuid-Amerika.Toch bizar dat Eenvadaag Peter R. de Vries niet vroeg naar zijn duistere rol in het contact met o.a. de voormalig Hoofd Chauffeur van Joris Demmink Hans Bakker, die ter sprake kwam tijdens het verhoor van Henk Krol. Nee, Peter R. was daar ook niet als Voetbal Maffia-Makelaar, maar nu opeens als een AVROTROS Eenvandaag integere opsporing deskundige te Zuid-Amerika.

Peter R. de Vries Huilie, Huilie: “Ik ben blij dat Heineken Ontvoerder Rob Grifhorst ook dood is.”
Wellicht omdat hij ooit de fake ontdekking van de Heineken ontvoerder Frans Meijer ten gelde had gemaakt en daarna zijn zoon Royce de Vries op viste bij Meijer in Zuid-Amerika had gestuurd. Maar meer voor de hand ligt het dat hij aldaar zat, omdat hij op 18 april met zijn   AVROTROS ranzige ‘Derde Wereld Kinderprostitutie- Show’ komt. En nu een offensief is ingezet door de AVROTROS van hoger hand om hun nieuwe collega een vernisje van fatsoen en integriteit te verschaffen. Jammer dat de toch wel over het algemeen integer Eenvandaag met presentatoren als Pieter Jan Hagens, Bas van Wreven, Suzanne Bosman en Marijn Duitjer Tebbens nu ook het ‘Bagger-Peter R. de Vries- Riool’ worden ingetrokken. Het wachten is nu dat na de eerste ‘Kinderprostitutie-Show’ van Peter R. op 18 april het voltallige Eenvandaag presentatie- team ook nog gedwongen wordt door Ed Nijpels en ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ om te gaan zitten huilie, huilie samen met hun nieuwe collega Peter R.de Vries. Want dat Peter gaat huilen daar kan je vergif op innemen.

Noot:Bagger Peter R. de Vries’ neemt de  pedo-chauffeur Hans Bakker van de verdachte van verkrachting Joris Demmink over.

Alleen mogelijk in “Banana-Fraude Nederland” met een OM dat in de greep is van de ‘VVD-Misdaadgroep’ met de aartsleugenaars Ivo Opstelten en Fred Teeven als bazen. In een ieder zich zelf een beetje respecterend land had Peter R. de Vries en zijn kennelijke nieuwe Witwas- ‘chauffeur’ Hans Bakker al lang en breed in de Bagger  bak gezeten.(-)