(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Teeven: “Ik handelde voor ‘Volk en Vaderland’(vaak afgekort tot ‘VoVa’)!”fredje
De VVD-misdaadgroep haalt opgelucht adem, dat de commissie-Oosting geen woord rept over de dwars verbanden van de Teeven-deal met de ‘VVD Pedo-Demmink-affaire’ zoals wij reed voorspelde. Ook het beroemde beruchte ‘Misdaadjournalistiek-drek’ (Video) haalt opgelucht adem dat zij niet genoemd zijn. Immers markant alle beruchte corrupte ‘Misdaadjournalisten’ van Peter R. de Vries , John van den Heuvel, ‘(pedo)- Hendrik Jan Korterink’ tot Paul Vugts hebben duister voor en met Teeven ‘gewerkt’. Maar ook de AIVD van ‘Snake in Suit Plasterk’ haalt opgelucht adem dat het niemand is opgevallen dat zij ook in dit soort misdaadzaken van de Heersende klasse al een kwart eeuw nooit iets weet. Welbeschouwd is het eindrapport van de commissie Oosting van dien aard dat alle (elite-pedo)misdadigers van Justitie en de politiek opgelucht adem halen en weer over kunnen gaan tot de orde van de dag voor Volk en Vaderland(kuch). Teeven en zijn ‘Misdaadjournalistiek-drek’: Pas op voor ‘Monster-Holleeder’ en de ‘Mocro Mafffa'(Video).

Commissie Oosting en Kamer zwijgen over de dwarsverbanden van Teeven ( Rolodex) Ivo Opstelten (Minerva) met de ‘Kees Helman-Witwas deal’
In die zin heeft de oude VVD leugenaar en boef Opstelten toch nog gelijk gekregen met zijn historische bral-zin:”Bij de heer Demmink is er niks aangetoond, en er zal ook niks aangetoond worden”.

Teeven-deal was zwijggeld voor misdaden van Fred T. en zijn Pedo-Kliek’.

‘Griezel Teeven’ blijft roepende dat hij samen met Volks-gangster Helman gehandeld heeft voor Volk en Vaderland en dat niets aan de Teeven strijkstok is blijven hangen. Het is wat ons betreft bijna ironisch dat Teeven kennelijk nog steeds niet door heeft dat voor Volk en Vaderland een NSB uitdrukking is, of juist wel?

Kamer eist geen vertrek corrupte VVD leugenaars Teeven en Miltenburg
De Tweede Kamer wil nog meer weten van de commissie-Oosting, die snoeiharde kritiek uitte op een miljoenen Witwas-deal tussen bepaalde ‘VVD Teeven&Demmink Bolhaar justitie’ en Kees Helman in 2000. Die deal en de nasleep leidden Anoucha Van Miltenburgbegin dit jaar tot de val van het altijd liegende corrupte VVD duo minister ‘Bral Ivo Opstelten’ en van staatssecretaris ‘Griezel Fred Teeven’.Een meerderheid van de Kamer vroeg woensdag om een hoorzitting met de voorzitter van de onderzoekscommissie, Marten Oosting. Het voorstel van oppositiepartij D66 om ook de voorzitter van de Tweede Kamer, ‘Hysterica Anouchka’ van Miltenburg (VVD-misdaadgroep), te horen, strandde op verzet van de Graai en Naai ‘Jan met de Pet’ liberalen NSB-ers. Leugnaar Van Miltenburg had informatie over de deal niet doorgespeeld aan de Tweede Kamer wat op zich al een doodzonde is in de Tweede Kamer het ‘Nep-Parlement’. De ‘Show-hoorzitting’ staat gepland voor dinsdag. Woensdag of donderdag volgt dan het zoveelste ‘Groot Leugen-debat’ met premier VVD Godfather “Rutte&Gordon, minister van klasse Justitie’ Fraudeur-Steur’ en staatssecretaris Klaas Dijkhoff aka “Two face. Daarna zal de corrupte VVD en PvdA karavaan gewoon weer liegend en plunderend en rovend verder trekken door “Banana-Fraude-Nederland”.

Noot: Brown vecht als sinds 1990 een ongelijke strijd tegen Teeven en zijn ‘Misdaadjournalistiek-drek’. Teeven’ kondigde persoonlijk in medio 1997 Steve Brown aan met de grootste lol (Video) dat hij zou worden doodgeschoten en dat hij er niks tegen zou doen.Teeven:“Ha,ha,ha, u wordt dood geschoten Mijnheer Brown.”