( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAMM-NOIR –De PvdA is verworden tot de NSB van het ‘Vierde Rijk Duitsland’. Verzet u tegen de Graai nazi'sLandverraders van de ‘NSB-PvdA’.
De Top PvdA Graai Politci zetten in paniek massaal hun Kapitale Villa’s te koop  alsof het weer Dolle Dinsdag is tijdens ’40-’45. De Staats-NOS weet nu even van niets en beroept zich op zijn Motto: Wir haben es nicht gewußt anders raken wij onze subsidie kwijt. Griekse Üntermensch overgave compleet aan EU-Graai-Nazi’s’. Neonazi Hans van B. gedrogeerd. Als je het optreden van Dijsselbloem in de laatste weken analyseert dan zouden de PvdA NL leden met duizenden te gelijk dit voorbeeld moeten volgen. Nog nooit in de geschiedenis van de sociaal democratie heeft de leiding van deze partij zo compromisloos de neoliberale agenda van VVD/D66 uitgevoerd. Zonder enige gene zijn de principes van de sociaal democratie in de uitverkoop gegaan. Nog nooit heeft de PvdA NL op dergelijke wijze verraad gepleegd aan haar eigen principes als in de afgelopen weken. Yascha Mounk is professor politieke wetenschappen aan de universiteit van Harvard en sinds jaar en dag overtuigd lid van de Duitse sociaal-democratische partij (SPD). Maar de manier waarop de Duitse sociaal-democraten (en de PvdA) zich opstellen tegenover Griekenland, acht Mounk strijdig met de kernwaarden van de sociaal-democratie. Hij stapt daarom uit de partij en maakt in een open brief Sigmar Gabriel (SPD), de vice-bondskanselier van Duitsland, duidelijk waarom. De brief verscheen oorspronkelijk in Die Zeit. (Bron: VAKBONDSSTRIJD VECHT VOOR JE RECHT)

De NOS en Bankier-gangsters en Top PvdA en VVD stikkend blij met ‘Übermensch Dijsselbloem’.
Mr EuroDes te verbijsterend is het te moeten constateren dat dan een PvdA Kamerlid Marit Maij tijdens het Griekenland debat open en bloot stelt dat zij extreem blij is met het verraad van haar Held ‘Caesar Dijsselbloem’. Nog meer verbijsterend is het dat de PvdA Partijleider ‘Showbizz-arbeider Hans S.’ en de Tweede Kamer fractie leider ‘Playboy Samsom’ Dijsselbloem uitbundig feliciteerde met zijn herbenoeming  tot ‘Graai-Voorzitter’ van de illegale Roof de arme scheel ‘Euro- misdaadgroep van Financiën’. En om de waanzin in “Banana-Fraude-Nederland” helemaal compleet te maken heeft de Staat-NOS met ‘Minerva Subsidie Joost Karhof  het Nederlandse Volk wijs gemaakt dat Dijsselbloem een echte PvdA-Held is. Is die NOS Jeroen K. wellicht ook een ‘VVD Elite-Pedo’, gezien zijn CV strafblad ( Tros Lid ‘Demmink en Opstelen Minerva club‘) en de misdadige gedragingen van zijn Boss Marcel Gelauff , de Dutch Adolf Eichmann van de Staatsmedia. Alles is mogelijk in het land van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”,of niet?

Euro gebukt onder Griekse sores van Merkel en haar ‘Übermensch Mr-Euro Jeroen D.’.
Niet Griekenland maar juist het ‘Neonazi- Duitsland’ van Führerin Angela Merkel met haar NSB loopjongen Dijsselbloem en haar Neonazi- boy’s Guy Verhofstadt en Hans van Baalen zou de eurozone moeten verlaten en feitelijk de cel in. Want dat levert eenSPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMO goedkopere euro op en op die manier zouden landen als Griekenland hun economie veel sneller weer aan de praat kunnen krijgen. Premier Tsipiras: “Mr. Geert Wilders heeft gelijk dat de EU een grote Elite roversbende is”.Die stelling poneert Ashoka Mody in een column op Bloomberg View. Mody is de voormalige vice-directeur van de Europese ‘vestiging’ van het Internationaal Monetair Fonds. Hij werkte eerder bij de Wereldbank en is nu nog betrokken bij de Brusselse denktank Bruegel. Het zelfde stelde reeds eerder de ex Top EU ambtenaar en gerenommeerde econoom  Philippe Legrain bij Buitenhof. Dat hebben de PvdA NSB leden en Marit Maij met haar ‘Excuus- Neger’ net even niet gezien, toch?

Valse Muntunie van Dijsselbloem.
Jeroen Dijsselbloem
Volgens Mody heeft het rumoer van de laatste weken en maanden tussen Griekenland en zijn geldschieters “opnieuw laten zien” dat landen die economisch gezien zo ver uit elkaar staan, nooit een muntunie hadden moeten beginnen.Maar in tegenstelling tot de roep om een uittrede van Griekenland, die nog altijd her en der klinkt, zou juist Duitsland eurozone moeten verlaten, vindt Mody.

‘Pijn verlengd’ door Merkel en Dijsselbloem.
Mocht Griekenland namelijk weer de drachme gaan gebruiken, ligt het voor de hand dat die munt meteen enorm in waarde daalt ten opzichte van de euro. En dat maakt het voor het land weer lastig om zijn schulden in euro’s af te betalen. “Hoewel een goedkopere munt de landen op termijn concurrerender maakt, wordt de economische pijn verlengd”, schrijft Mody. Maar als Duitsland uitstapt, dan zou dat de euro in waarde laten dalen, wat de concurrentiekracht van Zuid-Europa meteen een boost zou geven.

Hogere kwaliteit.
Aan de andere kant zou de nieuwe D-mark waarschijnlijk meteen in waarde stijgen ten opzichte van de euro. Volgens Mody is dat op langere termijn voor Duitsland goed, omdat het de industrie een prikkel geeft om producten van nog hogere kwaliteit te gaan produceren.

Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!