( van onze Nationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR –Dijsselbloem werd binnen gehaald in de Tweede Kamer met triomfantelijk trommel en trompet geschal alsof hij terug Graai nazi'skwam als overwinnaar van de Slag op Stalingrad.
Minister van Financiën voor de Rijken en voorzitter van  de wettelijk niet bestaande ‘Nacht en Nebel-Eurogroep’ Dijsselbloem geeft aan dat Griekenland een ‘brugfinanciering’ van 7 miljard euro waarmee de ‘IMF-Geld-Maffia’ kan worden terugbetaald en King Willem zijn Zomer Paleis weer veilig is gesteld . Dit liet Dijsselbloem inmiddels getooid met een  bescheiden ‘Romeinse Caesar Overwinnigs krans’ op zijn hoofd  weten als ‘PvdA- Übermensch’ in het Kamerdebat over het nieuwe steunpakket aan Griekenland Bankier-gangsters . De PvdA fractie liet weten blij te zijn dat’IMF-misdaadgroep’ weer wat miljarden via een omweg krijgt van de EU Burgers. Dat 50 miljoen EU Burgers onder de armoede grens leven is niet bekend bij de PvdA woordvoerder Marit Maij in dit debat. Deze noodfinanciering komt volgens Dijsselbloem uit het Europese Financiële Stabiliteits Mechanisme (EFSM). Simpele gezegd uit uw portemonnee dus. En ik kan u met mijn hand op mijn hart verzekeren dat er geen cent gaat naar de arme Grieken, aldus Dijsselbloem. Marit Maij werd bijna ter plekke gek van blijdschap van haar grote leider  ‘Caesar Dijsselbloem’. En sommige kritische Kamerleden beweerde na afloop dat er een behoorlijke ‘haring'(Video) lucht rond haar hing.

Dutch King Willem terrorize Greek locals with Royal Luxurious SummerPalace.

Daarvoor moeten ook de niet-eurolanden Groot-Brittannië, Zweden en Tsjechië instemmen met de ‘leningen’. Dit is van belang omdat hiermee het IMF van de 4545R_b-Lauwer-Krans-Kroon-Laurel-Crownvan Mega-fraude verdachte ‘Nutcase Lagarde’ wordt betaald, waardoor zij ook mee onderhandelen over het steunpakket aan Griekenland “Geld-Maffia”. Als voorzitter van de illegale criminele eurogroep laat Dijsselbloem weten dat er brede steun is binnen de eurozone om IMF te betrekken bij het akkoord. “Maar we kunnen het IMF niet dwingen akkoord te gaan als ‘EU-Graai-Nazi’s’.” Marit Maij, die enige landelijke bekendheid heeft met haar “Excuus-Neger, kreeg ter plekke een hysterische flauwte als een groupie van twaalf jaar van haar Caesar en werd direct afgevoerd, mogelijk naar het Zomer Paleis van King Willem om daar als Hofdame ‘schoonmaakster’ aan de slag te gaan.

Caesar: Haalbaar om 50 miljard op te halen over de ruggen van de EU-burgers.
Volgens Dijsselbloem is het streven om met de verkoop van Griekse staatsbedrijven aan de Hedgefondsen en anders aasgieren mogelijk 50 miljard op te halen over de ruggen van de EU-burgers net als in “Banana-Fraude-Nederland.” Deze moeten dan niet allemaal op korte termijn worden verkocht. Succesvol verkopen is een kwestie van lange stinkende adem, aldus Dijsselbloem. Hij ziet de privatisering leeg plunderen van de staatsbedrijven als een grote kans voor Griekenland. “Het is niet zo dat de haven van Piraeus wordt verplaatst naar het buitenland, maar we trekken nieuwe investeringen aan”(kuch). Hij liet wel in het middels hoeveel er deze keer weer aan de strijkstok blijft hangen. Hoe het ook zij,  de ‘Geld-Vampiers’ lopen al warm en er worden op zeker tientallen ‘Elite-Gangsters’ weer Biljonair van Marit Maijdeze schimmige deal. Kamerfracties van de SP en GroenLinks reageren terecht zeer kritisch op deze ‘ Casino Fascistische Neoliberale’ opmerkingen van de PvdA minister van Financiën. Bent u nu een PvdA-er of een VVD-er? Of bent u gewoon Gek?  Hierop hief Dijsselbloem hautain zijn rechter arm op en wees op zijn ‘Romeinse Caesar Krans’ op zijn hoofd. En bralde: Kijkt u maar naar mijn krans dat is was ik ben uw “Caesar “en kus mijn voeten. Gelukkig was zijn groupie Marit Maij al weg, want het had ons niet verbaasd als zij Dijsdelbloem zijn voeten had gekust. En dat was zelfs voor de PvdA-hoertjes lijkt ons toch wel een gênant moment geweest tijdens dit debat.

Veel Kritiek op de VVD Misdaadgroep en niet omdat het gros Uglies zijn.
Eerder tijdens het debat was er veel kritiek op de VVD-misdaadgroep. De regeringspartij wil nu nog niet oordelen over het nieuwe steunpakket van ongeveer 80 miljard euro aan Griekenland  de Bankier-gangsters Dat komt pas op het moment als het echte onderhandelingsakkoord er is, zo liet het gewetenloze VVD-Kamerlid Mark Harbers weten. Daarnaast schimpte hij ‘en vergeet u niet dat als puntje bij paaltje komt die Idioot van de PvdA Dijsselbloem ,die denkt Caesar te zijn wel onze voeten kust en als moet zelfs onze corrupte VVD reten. Volgens de Laffe gedoog partijtjes D66, ChristenUnie en SGP ligt er wel een akkoord waar de regeringspartij een oordeel over kan geven, al is het alleen maar op hoofdlijnen, maar staarde verder naar het plafond.

‘GREXIT kan nog plaatst vinden als zij onverhoopt een menswaardig bestaan eisen’.
Volgens Harbers ligt er nog geen uitonderhandeld programma en neemt zijn fractie pas een standpunt in wanneer het kabinet de stukken daarover naar de Kamer heeft gestuurd en beroept zich  tot die tijd op drinken van Bitter Lemon. Volgens het VVD-Kamerlid kan het nog misgaan in Griekenland. ChristenUnie-kamerlid Carola Schouten wil graag weten of premier Rutte voor zijn beurt heeft gesproken. De minister-president bekende drie dagen geleden dat Nederland mede opdraait voor de redding van Griekenland. In de verkiezingscampagne van 2012 beloofde loogde Rutte nog dat er geen enkele cent meer naar Griekenland zou gaan. Volgens Harbers is dit niet het geval omdat er nog geen eindakkoord is over Griekse bezetting door de Geld-Maffia.

Standpunt van andere partijen tijdens Gebral-debat.

  • PvdA: Moedig dat premier Rutte en minister Dijsselbloem over hun schaduw zijn gesprongen voor de ‘EU-Nazi Graaiers . Compromis is noodzakelijk en dat steunen wij totdat wij met zijn alle tot wij onze  Kapitale Villa’s hebben verkocht en in het buiteland zitten met Wachtgeld  .Wel belangrijk dat grote Griekse rederijen, die miljarden verdienen, nu wel belasting gaan betalen. Bij deze laatste opmerking kan wel worden vastgesteld dat de PvdA zwaar aan de LSD zit, want zelfs een klein kind weet dat de Griekse Reders nu juist de belasting ontduiken bij Jeroen Dijsselbloem en  de VVD ‘Witwas Boefje Erik Wiebes’ op de Amsterdamse VVD Zuidas.
  • SP: Schande hoe Europa is omgegaan met de uitslag van het Griekse referendum. Na het Griekse ‘nee’ is er een zwaarder bezuinigingspakket gekomen.
  • D66: Goed dat er een compromis is gesloten. Alleen is de Griekse schuld waarschijnlijk niet houdbaar, met schuldverlichting – zoals het IMF ook al aangeeft- is er alleen echt perspectief voor Griekenland. Hoe denkt het kabinet hierover?
  • SGP: Ons pleidooi is: geef de Grieken de Drachme terug. Dit compromis is dweilen met de kraan open.
  • 50Plus: ‘Grexit’ is de beste optie. Dit wordt doormodderen. Het steunpakket kent alleen maar verliezers.
  • CDA: Twijfels over positie Griekse premier Tsipras die niet achter het bezuinigingen staat. Is het niet verstandiger om plan B ‘Grexit’ voor te bereiden?
  • PVV: Tegen extra geld voor Griekenland. Zelfs de Duitse minister van Financiën Schäeble gelooft niet in de reddingsoperatie. Premier Rutte gelooft in  Geld-Vampiers sprookjes.
  • GroenLinks: Kritisch over het onderdeel in het pakket wat beslist dat Griekenland staatsbedrijven moet voorkomen. Europa ontpopt zich als ‘pandjesbaas’.
  • ChristenUnie: Ontevreden over het akkoord met de Grieken. De kwaal wordt bestreden met hetzelfde middel. Griekenland is beter af buiten de eurozone.

 

Geen Toestemming nodig voor start onderhandelingen.
In een reactie op de vragen van de Kamerleden geeft premier de EU-’SS-Geld-haviken’Leider Rutte’ aan dat het nu toe vroeg is om een besluit te nemen over de Griekse situatie. Het proces en de onderhandelingen zijn nog in volle gang.“We vragen de Tweede Kamer nu niet om een besluit. Dat vragen we pas als er een Memorandum of Understanding is.”De Duitse Bondsdag neemt morgen wel een besluit omdat zij toestemming moeten krijgen om met de onderhandelingen te mogen starten. Deze situatie geldt niet voor Nederland, aldus Rutte. GroenLinks-Kamerlid Grashoff wil graag weten van premier Rutte waarom schuldsanering niet onderdeel is van de komende onderhandelingen. Volgens de minister-president zijn de schulden houdbaar voor de Grieken en daarmee bewijst hij zelf dat hij Crimineel gek is ten koste van miljoenen radeloze reeds kaal geplukte Grieken. Het ligt er maar net aan welke economen psychiaters  je hierover raadpleegt. Je kunt naar de schuld kijken als een onneembare berg, aldus Rutte. Maar er is ook het perspectief hoeveel rente je erover betaalt en hoe lang je over terugbetaling mag doen. De rente is nu laag en de periode van aflossing is lang.“Als het nodig is komt dat later, in oktober. Maar eerst gaan we zien hoe Griekenland de maatregelen gaat nemen en hoe de economie het gaat doen.”Ook wees Rutte erop dat er geen schulden kunnen worden kwijtgescholden zolang een land lid is van de eurozone. “Als wordt besloten dat er Griekse schulden worden kwijtgescholden, kan dat pas als Griekenland tijdelijk of helemaal uit de eurozone is.”CDA-Kamerlid Heerma vraagt waarom er geen plan B is. Premier Rutte geeft aan dat hij hier geen voorstander van is. Het gaat volgens de premier om een Memorandum of Understanding en de uitvoering daarvan. Wanneer dit niet lukt dan is een Grexit een optie, maar dat moeten ze zelf besluiten. “Niemand in Europa kan Griekenland dwingen om er uit te stappen, maar wel om er in te blijven”.