De laatste Amsterdamse arbeider in het Verzet tegen de ‘Elite-Besatzungsmächte’ van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en Asscher’.

( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

ldpnAMSTERDAM-NOIR: Amsterdam-Noir geeft het Startschot voor de Statenverkiezing van 18 maart 2105 met een indringend en aangrijpend interview met de laatste echte Arbeider in verzet tegen het  rovende en plunderende Bezettingen “Besatzungsmächte Lieg en Bedrieg Kabinet“. De Opstand van de Bouwvakker tegen de Nazi- Telegraaf, waarbij de politie een bouwvakker vermoord in naam van de Koningin komt ook aanbod. De Jordaan Oproer/ Opstand tegen de uitzuigers ‘Ratten in Pak’, waarbij uit naam van de Koningin hongerende jordanezen werden vermoord wordt door ons herinnerd en geëerd.

De Provo’s doen ook mee met de Bouwvakkers  en The Happy Family.
Het zijn weliswaar de arbeiders die het oproer op gang brengen, maar naarmate de dag vordert worden ze op het strijdtoneel vervangen door een ratjetoe van postmateriële ideeën van door Provo geïnspireerde jongeren. Burgemeester Van Hall noemt ze lieverschorriemorrie. Hij lijkt wel de in paniek zijnde Burgemeester van Louise Gunningder Laar inzake zijn gedragingen m.b.t. de nu aan de gang zijnde ‘Maagdenhuis-Profit-center‘ bezetting van en tegen zijn corrupte partijgenoot de Graaier Louise Gunning.
Het verloop onder de deelnemers laat zien hoe de traditionele verticale tegenstellingen tussen rijk en arm verdrongen worden door de zogenaamde horizontale klassenstrijd, die veel meer gericht is op de individuele belangen. Het zijn de woelige jaren zestig met provocaties, de rellen bij het huwelijk van (Gay)- Claus en ‘Shell-Beatrix’ en  het bouwvakkersoproer. Verzet u en ga stemmen op de SP en/of de Partij voor de Dieren (PvdD). Het is altijd nog beter om door de kat dan de hond te worden gebeten. Indien de PVV niet altijd de ‘JeSuis Charlie kaart’ (Video) speelt, wat trouwens alle gevestigde Orde partijen VVD-misdaadgroep, CDA en  PvdA inmiddels ook doen zouden wij op zeker adviseren op de Bruinhemden leider Geert Wilders te stemmem, want zij staan inmiddels ook pal achter de dagelijks kaal geplukte  ‘Jan met de Pet’.

De Verkiezingen gaan al lang niet tussen Links en Rechts, maar over de Globalisering van de Ultra-rijken tegen de Nationaal kaal geplukte ‘Jan met de Pet’.