( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zelfmoord door nieuwe bijstand regels van Jetta Klijnsma.Geen agenda punt voor het ‘PvdA-muizen’-Congres.  Jetta Klijnsma
Gisteravond was er weer eens een schokkende uitzending over de wan en misdadige toestanden in “Banana-Fraude-Nederland” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De afgelopen week had Zembla al een schokkende uitzending over de moderne slavernij in Nederland .Deze keer was het de beurt aan het ‘Gestapo-beleid’ van de PvdA ‘Kapo Jetta K.’ en haar VVD Boss de ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’. Een reeks trieste en wanhopige slachtoffers van Klijnsma haar bikkelharde vervolgingen van arme sloebers in de Bijstand in strijd met de mensenrechten passeerde de revue.

Daklozen-slachter’ Rechter mr. A.J. Bongers-S. gedijt onder de SP Wethouder Arjan V.

Nu kennen wij dergelijke mensonterende zaken uit onze eigen omgeving en staan we die mensen soms bij, zoals recentelijk in de zaak van de:’ Daklozen-slachter’ Rechter mr. A.J. Bongers-S. Nog schokkendere was het om te zien dat één van de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb ( A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) zijn Wethouder van de (on)-Leefbaar partij de idioot Maarten van Struijvenberg. Dit terwijl de Leefbaar huichelaar Maarten van S. eerder bij RTV Rijmond beterschap had belooft voor zijn ronduit criminele en amorele sociale dienst. Waarom deze politieke criminele gewetenloze Gek Maarten van S. nog niet in een Tbs-kliniek zit is toch wel een bewijs van het morele faillissement van Nederland.

Maar even gênant was het om te zien hoe een SP Wethouder  Arjan Vliegenthart te Amsterdam stond te stotteren om zijn straatje schoon te vegen van de VVD mensenrechten schendingen. Ook wij wachten nog op antwoord van deze SP Wethouder Vliegenthart, die kennelijk zijn SP-geweten heeft verpand aan de VVD misdaadgroep en ‘D’66-Yuppies’ die rustig op kosten van de Bijstandsmoeder een liederlijk feest vieren in Berlijn.

Vriendschap is de bron van de grootste vreugd, zonder vriendschap is zelfs het meest aangename streven vervelend”  is Jetta Klijnsma en ‘Oprotten-Aboutalen’ niet bekend.
De  Monitor had Klijnsma om commentaar gevraagd op de uitzending. U raadt het al. Klijnsma die niet schroomt om arme sloebers in de bijstand een hel te bezorgen voor haar VVD-bazen was te laf om haar onmenselijke beleid te verdedigen tegen over De Monitor. Thomas van Aquino en de wereld beroemde dr. Radha Acyuta in de Oosterse Filosofie gaven ons wel commentaar op de uitzending van De Monitor. Zij lieten ons weten dat ze geschokt zijn en dat zelfs in de middeleeuwen er meer barmhartigheid was voor de arme dan nu in Nederland. Nederland wordt steeds meer onleefbaarder volgens hen en daar zijn wij het roerend mee eens.