( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Imbeciel? Stem dan PvdA voor  Eerlijk delen (kuch).
De corrupte ‘Rat in pak- trein’ rijdt dagelijks straffeloos over ‘Jan met de Pet heen’, maar een eenvoudig participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Omaatje uit het ‘Klootjesvolk, die gratis op haar kinderen past wordt genadeloos en bikkelard aangepakt. Klasse Justitie? Wat denk u zelf? De honderden miljoenen en miljarden bonussen vliegen ons dagelijks om de oren, die de ‘Bankier-Gangsters’ straffeloos hebben gejat. De ‘Asociale–Gestapo-dienst’ van ‘Kapo Jetta Klijnsma ‘weet van niets. De ene na de andere VVD–Fraudeur wordt dagelijks betrapt en gaan dan voor ‘straf’ het Wachtgeld in met een hart onder de riem gestoken van hun ‘Gay-Boss Mark Rutte’ en niks terug betalen.

Kent de waanzin dan geen grenzen in “Banana-Fraude-Nederland”?
Waar is nu de O, zich zelf  zo menselijke afficherende PvdA met hun duo ‘Aso-Asscher& Klijnsma’ om op te komen voor een onschuldige simpele oma, die gratis op haar kleinkinderen past en nu neergezet wordt als een ras fraudeur door de asociale dienst? En behandelt wordt alsof zij een ‘Ultra- Rijke- Rat in pak’ is, die miljoenen heeft gejat. En waar is nu de walgelijke ‘Showbizz Arbeider Hans Spekman’  met zijn zogenaamde nieuwe arbeiders-activisme gebral?  Die zitten allemaal in de reet van de VVD-Misdaadgroep. De schoonmoeder van rapper Lange Frans, Diane van Aalderen, wist naar eigen zeggen niet dat zij met oppassen arbeid aan het verrichten was en daarmee fraude pleegde en dat spreekt voor zich, maar niet in het land van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Sociale dienst terug in de jaren ’40-’45: Arbeitseinsatz. 

De asociale dienst van de ‘VVD Gestapo- man Sjoerd Potters’ sleepte Diane van Aalderen voor de ‘Rechter-Beul’ omdat ze jarenlang gratis zoals alle oma’s doen regelmatig op haar kleinkinderen paste en dit niet had opgegeven bij de gemeente. En waarom zou ze ook? Volgens de krankzinnige uitspraak van de ‘Rechter-Beul’ van het Volksgerichtshof doet het feit dat Van Aalderen wegens een nekhernia is vrijgesteld van de Sjoerd Potterssollicitatieplicht (en ‘Moestuin-werk‘), niets af aan de meldplicht schreeuwde hij  met schuim op zijn bek door de rechtszaal. Van Aalderen stond verstijfd van angst. Daarom moet zij van de corrupte (VVD?)- ‘Rechter-Beul en de sociale dienst meer dan 34.000 euro terugbetalen. „Ik wist niet dat ik iets fout deed en dat ze denken dat ik zo rijk ben”, aldus Van Aalderen zondagavond in het KRO-NCRV-programma De Monitor.

Van Aalderen gaat in hoger beroep. Bovendien waar zou Van Aalderen ooit 34.000,- euro vandaan moeten halen als omaatje in de bijstand? Zij is niet de koningin Maxima die haar kinderen altijd bij oppassers parkeert! Misschien wil de sociale dienst en de ‘Rechter-Beul’ dat zij de hoer gaat spelen voor een ‘Maffia-mensenhandel bende’ in de omaatjes? Deze ‘Neo Nazi Rechter-Beul’ zou per omgaande zijn paspoort moeten worden afgepakt. En met een “Uncle Tom” ‘Aboutaleb Oprot premie’ met pek en veren afgezet moeten worden bij het “Neurenberg-Tribunaal”. Lange Frans en Danielle zijn niet te spreken over het vonnis en daar hebben zij volkomen gelijk in. Het vonnis is klip en klaar in strijd met de mensenrechten. Danielle: “Mijn oma werd grootgebracht door haar oma, ik werd grootgebracht door mijn oma; mijn kinderen mogen níét worden grootgebracht door hun oma.” Ze vervolgt: “Mam, krijg de tyfus maar, maar je ziet de kleinkinderen niet meer. Dat had ik moeten doen! Dat kan gewoon niet.”Lange Frans reageert: “Ik was er altijd juist trots op: dat zelfs als het niet zo goed met je gaat, dan wordt er voor je gezorgd. Dan heb je in ieder geval een basis en dan zorgen we er met z’n allen voor… Een sociaal land? Ja, dat dacht ik ja…”

Opmerking:  Nog nooit vertoont. PvdA volgt Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op PvdA.  Houdt u van Holland, u zelf, uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen. Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz