( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-Snakes’ In Suits: When Psychopaths Go To Work at Mark Rutte snake in suitCongress.  
Vooral de kwetsbaarste personen, zoals mensen met psychiatrische problemen, worden crimineel de dupe van de nieuwe strengere bijstandsregels van de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ tot sadistisch plezier van haar meerdere de ‘VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’. Die voorzien onder meer in strengere strafkortingen bij ‘Kul-overtredingen’ van de onmenselijke ‘Bijstand-Gestapo-regels’ .

‘Kapo Jetta Klijnsma’ voert Arbeitseinsatz weer in: werken over de grens verplichten.

Four horsemen kill (Video) ‘Jan met de Pet’ over de hele wereld is het ‘PvdA- Muizen-Congres’ niet bekend.

Ook worden de eisen bij (zinloze) sollicitaties aangescherpt, wat betreft ‘nette’ kleding, waar niemand geld voor heeft en langere reistijden naar het werk, die geaccepteerd moeten worden. En het onmogelijk maken voor de slachtoffers van de ‘PvdA- Showbizz Invalide Jetta Klijnsma’ om in hun ‘Jetta- moestuinen’ te werken om niet om te komen van de honger .

Jetta Klijnsam zet aan tot zelfmoord, hongerdood, dood vriezen, waanzin en wanhoop van de werkloze arbeiders. Dat is pas PvdA Eerlijk Delen.
Jetta KlijnsmaDe helft van de medewerkers van sociale diensten kan zich voorstellen dat uitkeringsgerechtigden hierdoor tot wanhoop en zelfmoord en de honger dood gedreven worden. Dit blijkt uit een onderzoek dat het KRO-NCRV-onderzoeksprogramma De Monitor heeft gedaan in samenwerking met het blad Binnenlands Bestuur.

Volgens driekwart van de 473 ondervraagde medewerkers verergeren psychiatrische problemen doordat mensen vastlopen in de ronduit criminele bijstandsregels. Bijna twee derde van de medewerkers houdt rekening met meer agressieve klanten bij de asociale dienst en laat Off the record weten te twijfelen aan het verstand van Jetta Klijnsma.

Zelfs Divosa, de koepelorganisatie van directeuren “Dikke Deuren” van asociale diensten in “Banana-Fraude-Nederland”, wil dat de corrupte, onmenselijke ‘Graai- politiek’ van het “Lieg en bedrieg Kabinet” medewerkers van sociale diensten het vertrouwen geeft om vaker zelfstandig een afweging te maken wie wel en wie niet beter zelfmoord moet plegen in de “Straf de arme maatschappij”, De PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb heeft alweer gereageerd: “Oprotten met die hongerlappen uit Nederland”. En daarvoor kreeg  de” Uncle Tom” een staande ovatie van het Sjoerd Potters‘PvdA- klapvee’ op het congres en achter de coulissen wat schouderklopjes van Mark Rutte en Sjoerd Potters. Kwade tongen beweren zelfs dat Aboutaleb een tegoedbon  voor één van de VVD ‘Onno- schandknapen-Hoes’ ‘Heren-clubs’ cadeau heeft gekregen  .

Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA- en CDA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem  bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!