( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Onno RudingAMSTERDAM-NOIR- Dit kan niet waar zijn:
Buitenhof nodigt ex ‘Christelijke Bankier-Gangster Onno R. ‘ uit om zijn straatjes en dat van zijn ‘gabbers in crime’ schoon te brallen. Joris Luyendijk maakte gelijk Onno Ruding slijmerig een complimentje dat hij ook zo’n rekenwonder was. Joris en  Pieter Jan Hagens van Buitenhof  vergeten even voor het gemak dat Onno R. als Bankier-Gangster net zo hard crimineel zijn zakken heeft lopen vullen als die Boeven in London waar hij over schrijft. En dat Onno, een van die boeven tot vandaag de dag nog zo vrij als een vogeltje rond vliegt met de  miljoenen buit. Over de stuitende onnozelheid van Buitenhof berichten wij reeds eerder. Of is die stuitende onnozelheid gewoon de bekende beruchte ‘grachtengordel-subsidie-corruptie‘?

Dit kan niet waar zijn: Geen woord over de miljarden boetes die Misdaadbanken verleden week nog kregen.

Corrupte Bankiers hebben veel fouten misdaden gepleegd en jarenlang amoreel gehandeld. Die ‘ongewenste situatie’ is in het geval van Nederland deels verbeterd. Dat bralde voormalig Bankier-Gangster en corrupte oud-minister van Financiën voor de Rijken Onno Ruding zondag in het televisieprogramma Buitenhof, waar hij debatteerde  bralde met Joris Luyendijk over diens boek “Dit kan niet waar zijn”. Het kan niet waar zijn, maar van ‘Revolving Door corruptie’ heeft Buitenhof en Joris Luyendijk ook nog nooit gehoord, maar de ‘Rat in pak Ruding’ des te better als amorele en criminele Zakkenvuller bij de ‘USA City Misdaadbank’.

Banken beroven mensenDit kan niet waar zijn:”Banken beroven mensen” verscheen al in 2008.
Buitenhof zweeg voor het gemak maar even over het boek van ing Steve Brown:”Banken beroven mensen” dat slechts zeven jaren eerder uit kwam dan het boek ”Dat kan niet waar zijn”. Overigens is dat boek van Steve Brown tot nu aan toe altijd dood gezwegen door de Main-Scream-Media. Ruding erkende dat de miljarden prikkels en het bonussysteem voor Bankier-Gangsters verkeerd waren. Ook hij vindt dat bankiers zelf volledig verantwoordelijk moeten worden voor de risico’s.

 

Dit kan niet waar zijn wat Bankier-Gangster Onno R. bralt: Eerlijk Delen:100 miljard pond aan Bankier-Gangster bonussen.
Wiebe DraijerRuding bralde het eens te zijn met het „zorgelijke” beeld van de financiële misdaad- sector in Londen dat in het boek wordt geschetst. Hij vindt wel dat er sinds de Jan met de Pet crisis in 2008 uitbrak ( het jaar dat Brown zijn boek verscheen) veel is veranderd in het bankwezen in Nederland en continentaal Europa, onder meer op het gebied van toezicht, risicobeleid en kapitaaleisen. Toch kunnen de buffers die banken moeten aanhouden misschien nog hoger, aldus Ruding, die zei dat er geen garantie is dat er niets meer verkeerd kan gaan. „De kansen zijn kleiner geworden, maar we moeten verder blijven werken om de risico’s te verkleinen.” Het is opvallend dat het men name ging over de misdaden van de criminele bankiers in London en dat er niet één naam viel in dat verband van de huidige Nederlandse Bankier-Gangsters als bijvoorbeeld Gerrit Zalm en zijn TBS-ploeg in de Raad van Bestuur. Ook werd de naam van de verantwoordelijke Bonus Minister de ‘Ultra kapitalist Jeroen Diijsselbloem’ angstvalig vermeden, die n.b. van de daken schreeuwt dat het goed gaat met de Misdaadbanken. En dat is toch wel tekenend voor Buitenhof, gezien het feit dat deze week nog de Top Gangster Bankier Boss Wiebe Draijer van de Rabo-Misdaadbank er eventjes 9200 mensen uit wil gaan gooien om zijn bonussen veilig te stellen stelen. De discussie van Uding bij Buitenhof was zo van het grachtengordel niveau dat het niet waar kan zijn in 2015. De hamvraag waarom er tot nu toe niet één Bankier-Gangster waaronder uiteraard ook Onno U. nog niet is gearresteerd in “Banana-Fraude-Nederland” past nog niet eens in de perceptie van Buitenhof in de ‘Grachtengordel-Maffia’ en daar wringt de schoen. En dat is wel waar!