( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- En weer een overwinning  van drs. Micha Kat. Deze keer op de Telegraaf. Weliswaar 70 jaar te laat, maar toch een Telegraaf mos paradijs haasongelofelijk prestatie.
De intens corrupte Volksmenner Sjuul Paradijs stapt per direct op als hoofdredacteur van De Telegraaf. Dat heeft de Telegraaf Media Misdaadgroep (TMMG) zondagavond bekendgemaakt met een heus ‘NSB- bulletin’. Het wachten is nu op de volgende overwinning van Micha Kat op NOS-Boss Marcel Gelauff’  Adolf Eichmann en ‘Bagger Peter R. de Vries’ die Kat keer op keer wegzetten als een Complot gek.

Sjuul Paradijs en Joost de Haas vluchten door achterdeur in de zaak Micha Kat vs Bart Mos.

De Hoeren van De Telegraaf sinds de jaren ’70.
Met grote dankbaarheid kijk ik terug op 29 jaar dat ik in dienst van de lezers ( welke dan?) mijn journalistieke Judas-werk heb kunnen doen en de belangen van De Telegraaf en de Neonazi’s en het Groot Kapitaal met King Willem kon dienen. Alle Telegraafmedewerkers bendeleden wens ik succes toe met hun misdadige werk om het concern en de Telegraafmedia nog sterker te maken dan ze nu al zijn,” bralt de eens extreme modder McDonalds vette en nu anorexia achtige Paradijs. Zit hij aan de Twitter Peter Joriscrack? Hij weet toch ook dat de Telegraaf gewoon de facto al failliet is mede door zijn wanbeleid. Uitsluitend oude NSB-ers en wat verdwaasde markant seniele bejaarde staren nog dagelijks in dat Vod. Niemand onder de 50 jaar raakt dat Neonazi krantje nog met geen vinger meer aan. Trouwen bij de NOS is het niet beter gesteld daar is de gemiddelde leeftijd van de kijkers ook al boven de 55 jaar.

Paradijs zijn werk wordt tijdelijk overgenomen door andere bendeleden van de corrupte hoofdredactie, met adjunct Leugenaar Jan-Kees Emmer als eerste aanspreekpunt. “Sjuul en ik waren met elkaar in gesprek over de toekomst,” bralt directeur TMG Landelijke hersenspoel Media Harry De Wit. “Vandaag zijn we overeengekomen dat hij onze Neonazi organisatie gaat verlaten. Ik ben Sjuul dankbaar voor zijn bijdragen aan onze organisatie al die jaren. Hij heeft al die jaren hard geknokt voor dagblad De Telegraaf en om onze Fred Teeven zijn (NSB) woorden te gebruiken voor Volk en Vaderland.” Paradijs werkte sinds 1986 bij TMG. Hij begon als volle imbeciel bij het gratis stadsbladtje De Echo als verslaggever, omdat geen enkele serieuze krant hem toen en nu nog niet wilde hebben. En stapte in 1988 over naar De Financiële Telegraaf, waar men zo een beetje iedere ‘NSB-Judas’ wel aannam. Tussen 1990 en 1994 was hij financieel onderzoeksjournalist en werd van ellende modder vet. Chef van de parlementaire redactie was Paradijs van 1994 tot 2002 om daarna tot 2005 de dagelijkse societycolumn  ‘Killer-column Stan Huygens Journaal’ te maken. De Column die je tegen betaling kon inzetten om andere kapot te maken. In 2005 werd Paradijs als adjunct-hoofdredacteur opgenomen in de leiding van de krant. Op 1 januari 2009 werd hij algemeen hoofdredacteur van De Telegraaf en nu zit hij aan de crack.