( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kan het nog schandaliger en liederlijker in “Banana-Fraude-Nederland?Onno Hoes
Ja, het kan altijd nog liederlijke, crimineler en schandaliger! Een Top-medewerkster van De ‘Nederlandsche Misdaad-Prostituee-Bank’ (DNB) die toezicht moest houden op de financiële misdaad sector heeft zich jarenlang tegelijkertijd als SM-meesteres verhuurd aan Top VVD-Bankiers. Ziet u het onsmakelijke beeld al voor u hoe de bejaarde VVD ‘Baron Rik’ de Boss van de ABN-misdaadgroep er boven op dook. Logisch dat Rik en zijn TBS-gabbers er een tonnetje bij wilde snuffelen van ‘Jan met de Pet’. Of de bejaarde VVD Banen Graaier liederlijke Loek Hermans  ( 70 jaar) ook van de partij was lijkt wel voor de hand te liggen. Af toe dook er ook nog een bevriende VVD-Dictator op de DNB-Hoer met de complimenten van de VVD ‘Boef Halbe Zijlstra’. PvdA gek op Heroïne-hoertjes, Huichelende Hans Spekman, ‘Playboy Diederik Samsom’ en weer een raadslid betrapt op diefstal.

De ene ‘Poes’ is niet de andere Poes op de VVD marktplaats. 

Onno Hoes ontkent met klem dat zijn ‘Jongens- Pooier’ ook de Pooier is van de ‘DNB-Hoeren’.

Voor de liederlijke corrupte PvdA Bestuur-Gangsters en politici was deze DNB-Hoer te duur. Die moesten het doen met goedkopere Call girls als Saar van Bueren. Voor ‘Playboy Diederik Samsom’ was een uitzondering gemaakt ten tijde dat hij samen met ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ en de ‘Joden en Arbeiders Verraders Asscher’ het “Lieg en bedrieg Kabinet” in elkaar smeedde. Hij mocht ook een keer een gratis SM pakslaag halen van de’ VVD SM-bank-hoer’.  In ruil daarvoor ging hij met pijn in zijn reed akkoord met alle bezuinigingen plunderingen op de arme en bejaarde en de zieke door de ‘VVD SM-Misdaadgroep’. Het is niet duidelijk of de hysterische Top PvdA-er Heleen Mees, die betrapt was en in de cel gesmeten in de USA op de Hoer spelen voor Ultra Rijken bejaarde mannen ook lid  is van deze DNB–prostituee ring. Samsom zal het zo als gewoonlijk met hard werken allemaal weer gaan uitleggen aan zijn laatste twee overgebleven partijleden van tegen de 90 jaar oud. Hopelijk leven ze Ad Melkertnog bij de komende verkiezing, anders stemt er niemand meer op  de ‘PvdA Playboy’. En dan gaat hij echt uithuilen bij zijn inmiddels zich helemaal slap lachende Fransje Timmermans, die zich dagelijks een slag in de rondte Naait en Graait in de EU.Wat ook duister is in dit verhaal is dat de Top PvdA-er Ad Melkert aka” de SM-Hoer “ een DNB toegang’s verbod had, wat angstvallig uit de Mainstream media is gehouden. De reden voor een verbod kan niet geweest zijn dat hij geen geld had,want hij heeft immers een louche uitkeringkje van meer dan 150,000,- euro per jaar.

Hoe zit het nu met het Heropvoeding Kamp van Sybrand B.
Pikant in dit verband is dat de Porsche Kuttenvangeer van Jan Peter B. 2 x peer week fout geparkeerd ( politie deed een oogje Jan Peter Balkenendedicht, geen bon) stond voor de zij ingang van de DNB-Bank. Gelukkig dat Buma daar geen weet van had, want dan had zijn eren ‘Lid’ Balkenende en Melkert misschien wel in een CDA- heropvoeding ‘s kamp gemoeten.

Waar is nu de Kapo-Jetta Klijnsma ‘SD-politie’.
Het meest bizarre aan dit zoveelste morele verval van de Elite in Nederland is dat deze DNB-Hoer die dagelijks haar ‘poesje’ verkocht op de ‘VVD-Marktplaats’ nog geen centje last heeft van de FIOD en nu thuis zit met WW. Terwijl een alleenstaande Bijstandsmoeder, die een keer drie kleine poesjes aanbood op het ‘Volkse- Marktplaats’ gelijk 80.000,- euro moest terug betalen en nu zonder uitkering honger zit te lijden.