( van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze TBS redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ophef over bonussen heeft geen effect in“Banana-Fraude-Nederland”, aldus de ABN ‘Baron ABN AMRORik’ en dat willen wij met de VVD en NOS graag zo houden.
De Godfather Rik van ABN AMRO-Misdaadgroep heeft ‘de gevoelens in de samenleving van zijn Üntermensch  absoluut onderschat’ als reactie op de waanzinnige loonsverhoging van een ton in een tijd van crisis voor’ Jan met de Pet’, die de criminele raad van bestuur in 2014 kreeg jatte. Bij dat besluit van de raad van commissarissen van de staatsbank zijn die gevoelens ‘misschien wel onderbelicht gebleven’. Dat bralde president-commissaris van ABN AMRO Rik baron van Slingelandt gisteren bij een Bral-hoorzitting met de Tweede Kamer als een echte ras TBS-er, die een gevaar is voor de samenleving en zijn misdaden zo weer zou plegen als hij zou worden vrij gelaten. De andere aanwezige Übermensch TBS-ers waren Leo van W. van Misdaadgroep Aegon en Henk B., ING-Misdaadbank, die mogen eerdaags op proefverlof. Wij houden ons hart vast als die twee weer de straat op mogen.

PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede.

‘Baron Rik’: ( geen familie van die ander TBS-er de ‘VVD- Übermensch Barones Heleen Dupuis’) “ABN AMRO ‘heeft ook een positie te verdedigen van de Übermensch op de arbeidsmarkt van de werkloze Untermensch . En de salarisverhoging was al afgesproken met onze loopjongen Jeroen Dijsselbloem van de Partij van de Arbeiders Verraders, dus ‘afspraak is afspraak’. Ik heb echt wel begrip voor de gevoelens in de samenleving van de Üntermenschen”, loog Van Slingelandt die zich vals bescheiden, bijna nederig opstelde. “Ook ik vind zes en zeven ton grote bedragen. Graai-Beloning is een gevoelig punt voor de kaal geplukte massa. Maar als je naar de feiten kijkt, kan ik niet anders  dan constateren dat we de beloning van de Übermensch leden van de raad van bestuur hebben gematigd. Want het afgesproken graai-salaris was volgens de Übermensch president-commissaris-TBS-ers slechts negen ton. En welke eerlijke Bankier-Gangster kan daar normaal van leven?” ‘Baron Rik’ kreeg opeens tranen in de ooghoeken en leek wel op de huilende Fransje Crisis?Timmermans , toen hij verdrietige zijn loonverhoging vergeleek met de honderden miljoenen Bonussen van de Top-Gangsters van de fuserende en opkopende multinationals crime groups. Bij die fijne heren Ratten in pak zijn wij weer Üntermenschen. Sommige van mijn commissarissen moeten er zelfs een  ‘Jetta Klijnsma-moestuintje‘ er op na houden om hun kinderen te eten te kunnen geven. Henk Nijboer snelde gelijk toe om Rik nederig een zakdoek te verstrekken namens Jeroen Dijsselbloem.

Vertrouwensbreuk tussen de Snake in Suits en ‘Jan met de Pet’. PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.
De Kamer wilde van Van Slingelandt weten of hij de Mega-loonsverhoging moreel te verdedigen vond. ‘Personeel is op de nullijn gezet’, somde PvdA-Kamerlid Henk Nijboer op voor de show ‘er zijn ontslagen gevallen, er is een vertrouwensbreuk met de samenleving en onze Jeroen Dijsselbloem zat er bij en keek er na.’ De VVD-Misdaadgroep zweeg de gehele hoorzitting op een opmerking na: Onze Bankiers zijn goede mensen , die niks verkeerds hebben gedaan en wij begrijpen dan ook niet deze ophef voor dat tonnetje. ‘Ik begrijp uw vraag heel goed’, herhaalde de Übermensch Van Slingelandt. ‘Maar het was absoluut een juiste ‘Übermensch-beslissing’. Je moet rekening houden met de arbeidsmarkt waar we capabele mensen   gewetenloze ‘Graai-TBS-ers’ moeten aantrekken, die over lijken gaan. In die weging hebben wij gezeten. Ik wil wel toegeven dat die weging misschien niet de juiste is geweest, maar ik ga niet met u mee als u zegt dat wij een amorele raad van corrupte graai- commissarissen zijn. Uw Minister van Financiën Dijsselbloem wil maar wat graag na de komende verzieking’s  nederlaag van de PvdA-hoertjes ook als Übermensch bij ons komen graaien. ”

Onrust in Banana-Fraude-Nederland over de ‘Graai en Naai Übermenschen’ Rik en consorten.
De TBS -Bankbestuurders gaven hun graai- ton terug toen er maatschappelijke en politieke onrust over ontstond. Daarom besloot minister Dijsselbloem van Financiën voor de Rijken de door ABN AMRO-Misdaadgroep vurig gewenste ‘Graai maar raak beursgang Jeroen Dijsselbloem‘uit te stellen. De bewindsman  Gluiperd en Ultra Kapitalist Dijsselbloem liet dinsdag weten ervan uit te gaan dat die dit jaar alsnog begint. Zolang de overheid nog een aandeel heeft in de bank, zal het salaris van mijn VVD-vrienden de bankbestuurders niet omhoog gaan. De Kamer debatteert donderdag met PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ over de situatie van de TBS-ers  aan de Top van de ABN AMRO. De oppositie neemt het de minister kwalijk dat hij de salarisverhoging van een ton niet al een jaar geleden expliciet aan de Kamer heeft gemeld. Dijsselbloem heeft een paar keer erkend dat hij er onduidelijk over is geweest en zich er alleen impliciet over heeft uitgelaten.