(van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR – Hans Spekman liegt: PvdA- kadaver-fractie weer een team nadat zij weg gevaagd zijn bij Henkspekmande laatste Staten verkiezing. De waarheid van Thomas Piketty en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Graai-Kopstukken van GroenLinks en de PvdA , die nog niet betrapt zijn op fraude of valse declaratie pleiten vrijdag in NRC Handelsblad voor het bundelen van de krachten. „De linke grachtengordel partijen moeten gaan samenwerken voordat wij met ze alle voor het Tribunal criminel extraordinaire staan naast de VVD-Misdaadgroep ”, bralt PvdA-voorzitter Hans Spekman. „Laten we alle kinnesinne opzijzetten en de krachten bundelen tegen het grootkapitaal.” Maar de VVD staat toch pal voor het fascistische ‘Neo Casino-Groot Kapitaal ‘? Op de vraag hoe de PvdA ‘Showbizz-arbeider Hans S.’ die kreet kan rijmen met het feit dat hij en zijn partij dagelijks arbeiders verraad pleegt met en voor de Misdaadgroep VVD, die het uithangbord is van het Groot Kapitaal ging hij de Internationale zingen en Kukelen als een valse Rode Haan.

De Four Horseman (Video) zijn Spekman en Femke Halsema niet bekend. (video) De PvdA en OM-Amsterdam can’t handle the Volks-truth.
Het nieuwe mensonterende  activisme van Hans Spekman is een gotspe bij de Werkkampen van zijn ‘Kapo Jetta Klijnsma’, die zij heeft geopend samen met de VVD ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’. het lees is niet te beschrijven onder de werkloze slachtoffers dwangarbeiders  van Jetta& Sjoerd. Vele zoeken hun toevlucht in goekope drank, drugs of zelfmoord. Dan lopen deze sloebers ook nog de kans als verwarde mens om na hun slaven arbeid in elkaar de worden geslagen door een corrupte ‘Kick-Box-Burgmeester’.

Mark Rutte de Hofnar van King Willem het Groot Kapitaal heeft ook al gereageerd: Sterf maar.
Ook Maarten van Poelgeest, eerder graai-wethouder voor GroenLinks in Amsterdam en nu gewetenloze Graai- consulent, is voorstander van samenwerking. Ik zie PvdA en GroenLinks steeds dichter bij elkaar komen in hun angst hun bestaansrecht te verliezen en ik zit nu echt niet aan de LSD. Er is een noodzaak om elkaar te vinden voor onze Graai-Toekomst .” Voormalig GroenLinks-leider en tegenwoordig Bankier Gangsterin Femke Halsema aka “Wie betaald bepaald “ ) en inmiddels bekend Femke HAlsemastaand als de Kampioen ‘Graai-Doofpot Hoer’ ( uitkomst van onderzoek van te voren vast) roept op tot het sluiten van een „links stembusakkoord” bij de volgende verkiezingen. Ook Staf Depla, PvdA-wethouder in Eindhoven, is in zijn wanhoop op een graai toekomst positief. Als we als corrupte progressieve graai-partijen zo versnipperd blijven, sterven we in schoonheid.” ‘We’, wie is we? De enige partijen in Nederland de SP en de Partij voor de dieren die het dichts bij een strijd tegen het Groot Kapitaal komt groeien als kool. Het zijn alleen die Linkse partijen als de PvdA en Groenlinks die voor een zetel aan de regeringstafel met het Groot Kapitaal de VVD gelijk hun ziel aan het Groot Kapitaal  de Duivel verkopen. Dat doen zij pas een kwart eeuw.

Rutte verwacht roof en plunder rit te kunnen uitzitten in de gevangenis.
De Linke liegende pleitbezorgers van de linkse samenwerking zijn terughoudend over de vorm die de samenwerking moet krijgen. Alleen Mei Li Vos van de PvdA zegt dat een fusie een heel normale ontwikkeling in de Nederlandse politiek” is. De SP houdt zich vooralsnog afzijdig: volgens Kamerlid Ronald van Raak heeft praten alleen zin „als de politieke leiders bij elkaar gaan zitten en eerst de schuldige van het arbeiders verraad van de PvdA en Groenlinks worden verwijdert uit de partij. Dan zien wij
Mark rutte Aka Sterf maarSpekman en Halsema daar niet bij, maar eerder in de gevangenis voor al hun misdaden”. Volgens de huichelaar en leugenaar Van Poelgeest moeten de Linke partijen elkaar kunnen vinden op thema’s als duurzaamheid, de kwaliteit van werk en de verdeling van rijkdom. „GroenLinkser Jesse Klaver heeft de Franse econoom Thomas Piketty onlangs naar de Tweede Kamer gehaald”, zegt Van Poelgeest. „Vijftien jaar geleden had een PvdA-Kamerlid dat gedaan.”
De Provinciale Statenverkiezingen in maart liepen voor de ‘PvdA-hoertjes’ van de VVD uit op een verpletterende nederlaag met hun PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’. GroenLinks profiteerden daar nauwelijks van. Tja, de kaalgeplukte kiezers blijven niet gek. Maar het echte grote gevaar schuilt hem er in als de 53 procent kiezers die totaal geen vertrouwen meer hebben vertrouwen in “Banana-Fraude-Nederland” wel weer naar de stem bus gaan, dan kon de VVD en de PvdA weleens met zijn alle in de Volks-gevangenis eindigen.