Toch geen proces tegen ‘PvdA-Nymfomaan Heleen Mees’, wel gedwongen therapie. Mark Rutte en Lodewijk Asscher: “Heleen Mees is net als ‘Onno-Schandknapen Hoes’ een fatsoenlijk politici”.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- PvdA laat hun Top-Hoer vallen: Stalker Heleen Mees kan borgtocht niet betalen.
Heleen MeesDe Nederlandse  PvdA econoom en grachtengordel publicist Heleen Mees ( nee, geen familie van de ‘Grachtengordel Godmother Femke Halsema’ ) hoeft zich toch niet te verantwoorden in een rechtszaak. De rechter in New York besloot vandaag dat het proces wordt geschrapt als Mees twaalf maanden ‘geen PvdA problemen’ veroorzaakt. Verder moet ze veertien therapiesessies volgen en mag ze alleen met haar ex Willem Buiter communiceren via haar advocaat.

Mees werd door Buiter beschuldigd  een PvdA nymfomane te zijn, die hem en zijn vrouw en kinderen stalkte en intimideerde. Een verzoek van Mees’ advocaat om de zaak te seponeren werd in januari door de rechter verworpen.  De rechter stelde we zijn hier niet in “Banana-Fraude-Nederland”.

Het begin van het proces stond voor vandaag gepland. 

Mees kondigde vandaag aan een civiele rechtszaak aan te spannen tegen Buiter en de ‘Misdaad–Citigroup’. Ze zegt financiële en emotionele schade te hebben opgelopen en eist een schadevergoeding.

Duizend waanzinnige seksueel expliciete e-mails
 is de norm bij de PvdA-Economen.
Mees werd afgelopen zomer aangeklaagd op beschuldiging van het stalken van Willem Buiter, een crimineel Dutch econoom bij de Amerikaanse bankmisdaad Citigroup. Zij zou hem, nadat ze een  Callgirl affaire hadden gehad, hebben bestookt met dreigende en seksueel expliciete e-mails , waarin zij ook eiste dat hij doorging met haar te betalen. 

Nadat Buiter vorige zomer aangifte had gedaan tegen Mees zat ze enkele dagen in de cel. Ze kwam op borgtocht vrij die overigens door een compleet aan haar onbekende werd betaald, Haar partij de PvdA en haar grachtengordel vrienden gaven toen even niet thuis voor slechts $5000,-. Haar zaak was al enkele keren ter zitting geweest in een voorprocedure.