Corrupte PvdA Oud-staatssecretaris Nebahat Albayrak wordt ‘Hoer’ van Shell.

Waar blijft de geloofwaardigheid van de PvdA?

( van onze Tweede Kamer kroeg redactie)

Amsterdam-Noir-Voormalig PvdA-‘Topleider’ en  ‘Super SM-Hoer Ad Melkert’ gaat opnieuw aan de slag  achter de gesubsidieerde Mega-Graai ramen voor de sociaal democraten.

Concerning mr. Melkert’s virtues the biggest daily in the Netherlands, the ‘De Telegraaf’, already in the spring of 2002 wrote that this present new ‘Second in
Command’ of the UN’ had quite some experience in SM sex cellars in the Hague, implying more ‘dark’ than Board rooms. Melkert is by the US and it’scollaborators in Holland and Israel supposed to be the replacement (Wiedergutmachung) for mr. Ruud Lubbers, the framed dutch ‘United Nations HighCommissionar for the Refugees’ (UNHCR).*”
Bron: Apfn.net  

 

Veelverdieners PvdA Hoeren ongewenst.
Op verzoek van partijleider-pooier Hans Spekman wordt ‘SM-Hoer-Melkert’ op vrijwillige basis met behoudt van zijn Mega-uitkering voorzitter van een naar hemzelf vernoemde ‘Dark Room-commissie’ die ‘linke oplossingen achter de subsidie ‘Vrouwen -handel-ramen’ voor de financiële  ‘Jan met de Pet crisis’ moet bedenken.

Het ‘Bordeel-Melkert’ had maandagavond haar eerste bijeenkomst hoe de subsidie poen onder elkaar moet worden verdeelt en wie de Meester gaat worden in deze SM-Dark-Room.

De Kleine VVD-gangsters van de gesubsidieerde Paren-club: “Het Wassenaarse Privé Elite” stonden al voor de deur te trappelen.

In het najaar verschijnt naar verwachting een rapport waarin ‘SM-Hoer Melkert’ voorstellen doet over ingrijpende aanpassingen van de Nederlandse subsidie Mega-Graai economie.

‘SM-Hoer-Melkert’ vluchtte naar het buitenland na het verkiezingsdebacle van 2002  toen de PvdA electoraal van de kaart werd geveegd door Pim Fortuyn en dat zijn escapades in leren pakkies in allerlei SM-Darkrooms wereldkundig waren gemaakt. Hij werd voor diverse feestelijke prominente nep baantjes gepasseerd om uiteindelijk bij de Wereldbank en later in Irak te belanden als z.g. speciale vertegenwoordiger van de Verenigde Naties. Zeg maar officieus werkloos dus.

Het afgelopen jaar was hij officieel werkloos met een riante uitkering van tegen de 200.000,- euro per jaar en woonde hij in Washington en deed onderzoek naar de lokale SM-Dark-Rooms voor de ‘Huur een Hoer partij’(PvdA).

‘Pooier-Spekman’ is zich bewust van de omstreden functie die ‘SM-Hoer-Melkert’ heeft, ook binnen zijn eigen ‘Huur een Hoer-partij’. “Wat je ook van onze ‘Hoer Ad’ mag vinden, hij is een redelijk briljante SM-Hoer”, zo zegt hij tegen NRC. “Een gedreven, ideologisch scherpe sociaaldemocraat (SM dus) die goed thuis is in Sex-bussines en de internationale  Hoereer-politiek. Dat is noodzakelijk in een ‘Bordeel- commissie’, die oplossingen gaat bedenken voor een internationale Jan met de Pet crisis.”

Het zou ons niet verbazen dat de ‘SM-Dark-Room commissie Ad’  met de oplossing komt voor de Jan met de Pet crisis dat iedereen de SM-Darkroom in moet.