(van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR- De Graaicultuur van de ‘Ratten in pak’ sluit naadloos aan bij Felipe Willemde “Rot op en Sterf Maar” arme sloebers ‘Nazi-cultuur’ in “Banana-Nederland Nederland”van King Willem.  
Bank salarissen en bonussen, de uitkering van 110 miljoen euro per jaar  voor het Koningshuis en Graai uitkeringen van de Zorg Directeuren en Politie -Commissarissen zijn onthutsend volgens de oppositie. Dat schrijven wij al jaren en nu komt eindelijk ook de oppositie in de Tweede Kamer er achter. De PvdA ‘Ultra Kapitalist Jeroen Dijsselbloem’ kan de Graai-cultuur van King Willem, de VVD-Misdaadgroep en zijn bendeleden uitleggen aan zijn (corrupte)  partijleden, de werkloze (hongerde) arbeiders in de bijstand en de Ontwaakte Oppositie. De Geenstijl laffe ‘Aangifte- Bankier-Peter Verhaar’ schimpt dat de Oppositie ergens anders dan in de Tweede Kamer zielig moet gaan zitten doen. Onbegrijpelijk dat Geenstijl en BNR deze hysterische criminele ‘Rat in pak’ Verhaar  het platform geeft in plaats van Willem Holleeder. VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen Graaien van Minister ‘Stef -VVD-aasgier-Blok’.

King Willem: Come and Graai with me.

Crisis? Voor wie dan? Rutte: Nederland is een geweldig land waar ik mijn Witwasser Fred T. vervang met mijn fraudeur Ard van der S.’
De oppositiepartijen SP, GroenLinks en CDA willen een hoorzitting in de Tweede Kamer over de Mega-salarisstijgingen voor Bestuurs-Gangsters onder aanvoering van de VVD ‘Drag Queen Gerrit Gerrit ZalmZalm’ bij financiële instellingen, maar durft nog niet over King Willem, de grootste en schaamteloze Graaier van Nederland vragen te stellen. Ook zwijgt de Oppositie nog angstig over de criminele Mega-Graaier’s in de Maffia-Zorg en onderwijs. Dat heeft de SP zaterdag laten weten. De partijen vinden de recente stijgingen bij ING, Aegon en ABN AMRO Misdaad banken „onthutsend”. Wij vinden die stijgingen niet alleen onthutsend, maar rond uit crimineel

Lieg en Bedrieg Kabinet” medeplichtig aan de Graai-Cultuur van de Ratten in pak en de ‘Ultra-VIP –lifestyle’ van King Willem.
Hoe lang slikt het Nederlandse Volk nog om bijna dagelijks de ‘VIP Reis King Willem’ en zijn Boss ‘Exotische-bruid Maxima’ met een jurkje van 35.000,- euro rond te zien scheuren in ‘Pooier-Bolides’ van tegen de zes honderd duizend euro (video) en dan weer in een ‘Russische Maffia- Speedbootje’ van bijna negen honderd duizend euro rond  te varen. Het stel lijkt wel een BN-Jet set of Maffiose koppel. De King zit meer in het buitenland ‘Ultra- VIP-vakantie’s’ te vieren dan in Nederland. Kan het nog uitbundiger op kosten van ‘Jan met de Pet’?  En dan te bedenken dat arme bejaarde dagelijks met pis langs de benen moeten zitten in de bejaarde tehuizen  arme huizen. Kan de King en zijn VVD & PvdA ‘Graaier’s–Gilde’ wat schelen! De PvdA ‘bejaarde Melker Martin van Rijn’ kan het allemaal uitleggen. Ze zijn „niet uit te leggen in tijden waarin gedwongen ontslagen aan de orde van de dag zijn, zeker ook in de financiële misdaad-sector voor de gewone eerlijke werknemers .”En dat in een misdaad-sector die met tientallen miljarden belastinggeld overeind gehouden is sinds 2008, zo klinkt het nu na al die Graai en Naai jaren  ten koste van ‘Jan met de Pet’ eindelijk ook bij de Oppositie.

Graai-Top’ ABN Amro krijgt ton meer salaris van ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’.
De verhogingen zijn eerder zogenaamd ook verkeerd gevallen bij andere partijen, zoals de PvdA („verwerpelijk“), en bij het kabinet. Vicepremier ‘Arbeiders verrader Lodewijk Asscher’ bralde slijmerig van een merkwaardig signaal. Kennelijk doet hij het zwaar in de PvdA-broek voor de VVD-Misdaadgroep. Minister van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Jeroen DijsselbloemJeroen Dijsselbloem’ constateerde dat de Misdaad-banken en verzekeraars binnen de Heersende Klasse wet blijven, maar hij vindt de verhogingen niettemin verkeerd: „In een tijd waarin banken bezig zijn met herstel, waarin veel banen verloren gaan in de sector, is dit slecht te begrijpen.” Van een Noodwetje  heeft Diisselbloem nu opeens nog nooit gehoord, want dan kan hij gelijk ingrijpen. Hij kijkt wel uit, want dan is het einde Graai-carrière van de Politicus van het jaar volgens corrupte Parlementaire Pers.

Kabinet: Het geld is op en dus moet er worden bezuinigd( Kuch).
De onrust in maatschappij en politiek over de zaak is voor het kabinet reden een definitief besluit over de beursgang van ABN-Misdaad bank uit te stellen, tot dat iedereen het weer is vergeten. Recent werd duidelijk dat de topsalarissen bij ING en Nationale Nederlanden omhoog gaan met percentages tussen de 28 en 46 procent, omdat het crisis is voor “Jan met de Pet”. Kort erop werd bekend dat de top van ABN AMRO per persoon vorig jaar 100.000 euro extra heeft gekregen van de VVD ‘Drag Queen Gerrit Zalm’. De Gangster-Bestuurders van Aegon hebben over vorig jaar opnieuw bijna een extra jaarsalaris aan bonussen ontvangen gejat. De Kamerleden willen tijdens de hoorzitting uitvinden hoe de criminele bestuurders, maar ook de corrupte raden van commissarissen, zelf aankijken tegen de stijgingen en hoe ze die rechtvaardigen als ‘VVD –Boeven’. Nou, reken er maar op dat zij dat als gewetenloze aartsleugenaars moeiteloos kunnen.

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!