(van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIRVVD-Misdaadgroep in verval met Leugenaars Ivo Opstelten, Fred Ard van der SteurTeeven, Ard van der Steur, Joris Demmink, Onno Hoes en Mark Verheijen. 
Wie de macht heeft in “Banana-Fraude-Nederland” kan straffeloos jatten en liegen met “The Pussycats” Ard van der Steur en Klaasje D.  De AIVD van de PvdA’ IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet van niets en ‘Playboy Diederik Samson’ legt het allemaal huilend uit aan zijn partijgenoten. Stem op uw favoriete VVD-Boef was Mark Rutte zijn Verkiezing ‘s slogan, zodat wij ongestraft verder kunnen Wit wassen, frauderen, Oplichten Zakkenvullen, arbeiders kinderen verkrachten en onschuldige kritische mensen in de gevangenis opsluiten’. En het werkte.  ‘Ladyboy-Mark Rutte’ vervangt schaamteloos de VVD-Boef Fred Teeven met de VVD Boef Ard van der Steur op Justitie. Waarom moest VVD Boef Johan H. wel de partij uit?
“Banana-Fraude-Nederland” streeft in rap tempo de ergste criminele Corrupte Banana-republieken in de (Derde ) Werd voorbij in het straffeloos plegen van misdaden jegens het Nederlandse Klootjesvolk. Hoe lang nog voordat het leeg gezogen en bedrogen Volk de democratie en de Rule of Law gaat herstellen en de VVD-Misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes het land uit jaagt?

Riante Fraude subsidie voor Gay- Kasteel Van der Steur en 4.7 miljoen drugsgeld wit gewassen door Fred Teeven.
Teeven legt het uit op een bijzonder schaamteloze VVD-leugen manier:

Een riante rijkssubsidie voor de restauratie van kasteel Huis te Warmond, woonhuis van onze nieuwe minister van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie Van der Steur (VVD-Misdaadgroep ), roept vragen op, maar zou in ieder ander land, alwaar de Rule of Law geldt tot onmiddellijke arrestatie hebben geleid van de Mage-Fraudeur Ard van der Steur. Zowel de hoogte van de subsidie (bijna een half miljoen euro) als de toekenning aan een bewoond monument is volgens specialisten ongewoon en fraudeleus. Minister Van der Steur bewoont al jarenlang één van de zeven appartementen in het fraai gelegen kasteel aan de rand van Warmond, dat in 2006 een restauratiesubsidie van 437.362 euro opstreek. Maar de bewuste rijkssubsidie voor de instandhouding van monumenten (BRIM) is nou juist bedoeld voor panden die géén woonhuis zijn. Daarnaast mag de subsidie nooit meer bedragen dan drie procent van de herbouw kosten, wat betekent dat het optrekken van een nieuw kasteeltje maar liefst 15 miljoen euro zou gaan kosten. M.a.w. pure fraude van de zijde van VVD- Boef Van der Steur en wat corrupte ambtelijke VVD bende leden. Afijn, hij kan gelijk als Minister van de VVD- Justitie zijn eigen Fraude in de Doofpot gaan stoppen.

Waarom moest Fraudeur Johan van Houwers wel de partij uit en Fraudeur Ard van der Steur niet.
Villa Johan HouwersEx VVD Bende lid Johan van Houwers is zwaar beledigd en voelt zich gediscrimineerd . Houweling: ” Moest ik zo nodig de partij werden uitgezet, omdat ik hypotheek fraude heb gepleegd voor mijn Villaatje . Mijn Villa is veel kleiner dat het Kasteel van  Jonkheer  ‘Bonk-heer Ard van der Steur’ en die heeft n.b. met subsidie fraude gepleegd en dus van de Gemeenschap gestolen.”