( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Opnieuw is een medewerker van de ‘Pedo-BBC’ aangeklaagd voor Privé Pedo Evert Santegoedseksueel misbruik van arme en zieke kinderen en wezen. Het gaat om dj en presentator Neil Fox. Maar in Nederland staat nog steeds de teller op nul van gepakte Showbizz -Vuilnis BN-ers  en hoge Justitie pedofielen. Is dat een complot? Hoe het ook zij, het is statistisch onmogelijk dat er in Nederland nog nooit een elite pedofiel  is gepakt en in Engeland inmiddels tientallen, maar het is toch zo. Maar goed wat kan men dan ook verwachten in een land waar Justitie stevig in handen is van de VVD “Pussycats” met Jonkheer  ‘Bonk-heer Fraudeur–Steur’, die zelf ook stevig ‘roeren’ in dat elite BN- (pedo) segment. U kunt dat laatste ieder jaar weer gewoon zelf waarnemen als de gesubsidieerde VVD ‘Gay- boot’ onder leiding van ‘Captain Pedo Rose Ed Nijpels’ hossend, snuivend en zuipend in black leder Speedo’s door de Amsterdamse grachten stoomt en een lange neus trekt tegen het door hen uitgezogen en verkrachte Klootjesvolk.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul (kuch). (Video)
De BBC-pedo is aangeklaagd voor aanranding en seksueel misbruik van zes slachtoffers, onder Pedo Dukewie drie minderjarige meisjes uit de arbeiders klasse. Dat meldt de BBC maandag zelf. Het misbruik zou tussen 1991 en 1996 plaats hebben gevonden. De 53-jarige Fox, die tussen 2001 en 2003 als jurylid te zien was in Pop Pedo Idol, ontkent volgens zijn louche peperdure advocaat alle aanklachten. De oud-radio-dj werd op 30 september 2014 voor het eerst gearresteerd nadat er vier aanklachten tegen hem waren ingediend. In december vorig jaar werd hij opnieuw opgepakt toen er nog drie aanklachten tegen hem waren binnengekomen.

Het onderzoek naar Fox was geen onderdeel van Operation Yewtree, dat werd ingesteld nadat BBC-pedo ster Jimmy Savile duizenden arbeiders  kinderen bleek te hebben misbruikt in een Brits ziekenhuis. Het schandaal kwam pas na zijn dood in 2011 aan het licht. Lijkt wat dat betreft wel “Banana-Fraude-Nederland” m.b.t. de Graaier en Naaier Prins Bernhard, toen kwamen ook pas na zijn dood al zijn misdaden en ontelbare bastaard kinderen naar buiten. In het daaropvolgende onderzoek werden onder anderen oud-popartiest Gary Glitter, mediagoeroe Max Clifford en oud BBC-radio-dj Chris Denning veroordeeld. Fox moet op 16 april voor de rechter verschijnen. Het is Royal-duister waarom de Pedo Duke of York Prince Andrew  nog niet is gearresteerd, maar het ligt voor de hand dat het arresteren van de Pedo Prince net een brug te ver is voor het bange en corrupte Interpol van de Heersende klasse.