( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR. Crisis? Voor wie dan? Juist ja, alleen voor ‘Jan met de Pet’. Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosEn dus moet ‘Jan met de Pet’ vooral worden afgeleid van de echte Monsters in de EU en “Banana-Fraude-Nederland”. En wie is daar op dit moment beter geschikt voor dan het ‘Monster Holleeder? Lafaard Jan Meeus  is het pathetische corrupte gezicht van de teloorgang van de NRC in dienst van het groot kapitaal en mag zowaar van Peter R de Vries zijn voormalige Boss  en vriend Holleeder weg zetten als Het Monster van de dag. De NRC- idioot gaf bijna licht van extase gisteren bij Pauw.

Jan Meeus het ‘Pulp-Media- Maffia- Monster’ van de dag.
Terwijl gisteren en vandaag de hele mainstream media zich onder leiding van NRC ‘Lafbek Jan Meeus’ met een stel aan lager wal geraakte ‘Gangster-moppies’ a la Sonja Holleeder als een stel aasgieren hebben gestort Renetta van der Meerop het levende lijk ‘Monster Willem Holleeder gaan de echte Monsters ongestoord door met het leeg graaien van Jan met de Pet. Daar komt geen Holleeder aan te pas en zwijgt Jan Meeus op straf van verlies van zijn NRC- Pulp-propagaande baantje over als het graf.  Ook de VVD-Misdaadgroep met hun ‘Pr-pedo journalist Peter R. de Vries’ haalt even opgelucht adem dat dankzij het ‘Monster Holleeder’ hun ‘Graai en Pedo Monster-misdaden’ op de achtergrond zijn beland. Ironisch op het waanzinnige af in dit verband is dat juist Peter R. de Vries jarenlang in alle talkshows heeft lopen verkondigen dat Holleeder zo’n goeie man is. Daarnaast schreeuwde die Maffiajournalist en politie informant Peter R. de Vries wel van de daken dat Steve Brown kinderen loopt te bedreigen en  de zoon van zijn Media-Maffia Boss John de Mol wilde ontvoeren. Volslagen walgelijk kwaadaardige leugens. Brown heeft De Vries daarvoor dan ook persoonlijk twee keer volledig in elkaar gemept,omdat voor Steve Brown in tegen stelling tot Peter en Willem de code niet aan vrouw en kinderen komen heilig is.

Mol Renault-topman Monster Carlos Ghosn strijkt over het afgelopen jaar een totale beloning van €7,2 miljoen op zonder enig gevaar te lopen op welk gebied dan ook. Dat zien wij de “Holleeder Monsters” hem niet gauw na doen. Dit tot woede van de Franse vakbonden en overheid, die in het bestuur tegen de Mega- Graai-salarisverhoging hebben gestemd. Waar is de EU vice-Graai- voorzitter Fransje Timmermans nu met zijn ‘PvdA Tokkie- huilbuien’?

FBI poster

Het ‘Monster Ghosn’ zag zijn Mega- salaris over 2014 bijna verdriedubbelen, in 2013 verdiende hij ’slechts’ €2,7 miljoen. Bovendien is Ghosn ook top graai-man van het Japanse Nissan, waar hij een soortgelijk Mega-salaris krijgt. De €7,2 miljoen, een optelsom van het vaste salaris en variabele beloning, is te danken aan de verbetering met EU en staatssubsidie van Renault in 2014. Het financiële resultaat verbeterde en doelen werden behaald. Een deel van de beloning wordt bovendien in aandelen uitbetaald, die Ghosn pas vanaf 2018 mag verkopen aan bijv. de ANB van de VVD ‘Drag Queen Gerrit Zalm’, ook zo een Monster dat al decennia  lang straffeloos loopt te graaien als Fraudeur van ‘Jan met de Pet’.