[youtube http://youtu.be/h4Jr67xhqv4]

Queen Máxima’ ontvlucht het Paleis van ‘Hollandse Willem’ met zijn €108 miljoen naar Zuid-Amerika.

Toeval: Romke Kooyenga en Koning Willem Alexander rijden dezelfde auto een verlengde Audi A8 (made in Duitsland) en ‘bereiden’ dezelfde type Exotisch-bruid (made in Argentinië).

(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-NoirOorzaak crisis in beeld: ’s Werelds rijkste koningshuizen.
De niet corrupte “Koning Willem Heineken I” rijdt bescheiden rond uit solidariteit met zijn onderdanen melkkoeien in deze tijd van ‘Jan met de Pet Crisis’. Ook is deze bolide uitermate geschikt voor zijn “Queen Exotica Maxima” als zij de arme bezoekt om te helpen, niet dan?

Zware Crisis: Koning Albert van België en Dutch Koning Willem Alexander moeten in de schuldsanering.
Koning CarlosWanneer volgt arme Dutch Koning Willem.
Nu is het sowieso niet mogelijk voor arme Willem met slechts een Staats-uitkeringkje van €108 miljoen per jaar om een dure auto aan te schaffen.
Daarvoor heeft hij nu juist tenminste in “Banana-Fraude-Nederland” twee bolides:
De bescheiden crisis- verlengde Audi A8 van €597.845 en zijn bescheiden Volvo limbo van iets over de 100 duizend euro.

‘Koninklijke familie Nooit Genoeg’ kost 110 miljoen per jaar- Kan niks missen. Het is een morele crisis.
Als onze speurneus niet van slag is dan hebben we ook nog de nodige interessante informatie over deze auto boven water weten te halen. Onder de motorkap ligt een 6.3-liter W12 met 500 pk en het rijklaar gewicht van deze enorme wagen is 3.725 kg. Het prijskaartje? Dat bedroeg maar liefst €597.845, waarvan €68.320 BPM!  De kosten van een dag benzine (200 euro) kan met gemak 10 bijstand gezinnen goed van eten voor een paar dagen. Willem Alexander: “ Kijk ik heb deze bescheiden auto speciaal laten maken, zodat ik niet in deze tijd van crisis mijn zeer geliefde onderdanen lijfeigenen voor het hoofd stoot, zeg maar dat ik met deze auto solidair ben met mijn werkloze en hongerende Volk”.

Op 11 november 2013 werd deze bescheiden auto voor het eerst op kenteken gezet, maar hij verschijnt nu pas in het openbaar. Of “King Heineken” volledig afstand heeft gedaan van de oude vertrouwde Volvo S80 limousine is nog niet duidelijk. Het zou kunnen dat de Volvo en de Audi afwisselend gebruikt worden. Wel staat vast dat de Staat ( ‘Jan met de Pet’ dus) de €597.845 heeft betaald, want de  “Dutch King Heineken” is immers armlastig net als zijn Royal bejaarde hitsige collega in België koning Albert II (Koning Congo )

Hoe het ook zij het is een publiek geheim dat “King Willem Heineken “één keer in de maand stiekem raced met Balkende en zijn Porsche-Kuttenvanger.
Jan Peter Balkenende
Geen Crisis voor bescheiden Bolides onder de Bestuurders-Toet!
Ja, mensen aan de Bolides van ‘onze’ regeerders zou men niet denken dat ‘Jan met de pet’ sinds 2008 in een vreselijke crisis zit. Ook ‘onze’ fatsoenlijke ‘VVD Burgemeester Onno-schandknapen-Hoes ‘heeft zich op kosten van de Gemeente Maastricht ook een heuse ‘Schandknapen-vanger–Bolide van 80 duizend euro laten aanschaffen.

Willem Alexander volgt zijn Opa Nazi Prins Bernard in de Duitse duistere Bolides.
Hoeveel bolides de arme ‘King Heineken’ wereldwijd heeft staan is ons en de AIVD van ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ niet bekend. De Valse Royal-watcher ‘Royal Os Marc van der Linden’ beweert met een natte  ‘RTL –Riool-Boulevard doos’ dat er bij de Megalomane Villa te Griekenland van een kleine 3 miljoen euro in Griekenland nog wat oude extreem dure Prins Bernhard bolides staan, waarvan een aantal een duister Nazi verleden hebben.

Wereldwijd bestaan er slechts twee exemplaren van deze unieke, verlengde Audi A8L. De één is sinds kort in handen van arme hard werkende  V.I.P Reizende Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. De ander is eigendom van de ‘Ouote-500 boefje’ heer Kooyenga, die toevallig ook een ‘Argentijnse Exotische bruid’ aan de hand heeft. De kosten van de ‘Argentijnse Exotische bruiden’  in deze overstijgen verre de kosten van de bolides, dat moge duidelijk zijn.

Hij is een zakenman ‘Rat in pak’  en is ooit zijn louche carriere gestart als Bestuurs-Rat uit het Friese Dokkum, die zich bezig houdt met het  professioneel (crimineel) ondersteunen van zijn persoonlijke Bolide en Exotische Bruid vriend ‘Koning Heineken’ en van de overheid in al hun Bestuur-Gangster praktijken.

Opmerking: in het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan alle betrokken (groep@kooyenga.nl )