( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ABN AMRO-Misdaadgroep van de van fraude verdachte VVD Godfather ‘Drag -Queen Gerrit Zalm’ dat nog Jeroen Dijsselbloemsteeds in handen is van de Nederlandse Staat heeft het criminele graai topmanagement vorig jaar een loonsverhoging van €100.000 toegekend met de complimenten van de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Dat heeft de Misdaad-bank vandaag bekend gemaakt in een toelichting op het Graai- beloningsbeleid. De PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ zal later na zijn terugkomst van zijn spannende, opwindende Staats  Hoge nood snoepreisje naar Brussel zijn partijlenden wijs maken dat die verhoging naadloos past in het PvdA motto: “Eerlijk Delen.”

Crisis? Voor wie dan?

VVD ‘Elite Bankier-Gangsters’ toucheren per jaar zes jaren bijstand uitkering extra als loon’s verhoging met Gerrit Zalmuitzondering van topman ‘Drag- Queen Gerrit Zalm’ steeg het vaste graai VVD-salaris van de bestuurders vorig jaar met bijna 17 procent naar 707.500 euro. Die verhoging past volgens Dijsselbloem en zijn staatsbank bij omzeilen bonusverbod voor staatsgesteunde banken. Die biedt namelijk de mogelijkheid om gemiste bonussen slinks te compenseren voor een bedrag ter waarde van 20 procent van het vaste salaris. Dus wie is hier nu een ras oplichter? Dat is Dijsselbloem en zijn ‘VVD Bankier-Gangsters’! Solidair met de 2.5 miljoen mensen die al jaren onder de armoede grens leven? Aan mij PvdA- Hoela schijnt de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ spontaan te hebben geroepen. De ‘Graai-bestuurders’ zagen in 2012 en 2013 nog van de salarisverhoging af, maar de criminele en liegende VVD-commissarissen van ABN besloten de verhoging vanaf 2014 wel door te voeren. Vakbond FNV Finance noemde dat besluit vrijdag in een reactie „heel zuur en crimineel”, aangezien het merendeel van de  gewone Jan met de Pet werknemers van de bank de afgelopen twee jaar geen extra salaris heeft ontvangen.

Volgens de Elite-Gangster top is het bankbedrijf in dermate goede staat dat een beursnotering dit jaar kan plaatsvinden, zodat er dan nog meer gegraaid en genaaid kan worden.