(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- NOIR- Onze Miljardair King Willem is nog maar net weer vertrokken Willem Maximavoor zijn zoveelste vakantie naar het peperdure Lech of de Italianen roepen hem op om wat van zijn 108 miljoen euro belastingvrije uitkering per jaar aan te wenden voor veroorzaakte feestelijke ‘Heineken-Bier schade’ van zijn ‘Oranje -Tokki’s’. De Italiaanse krant Il Tempo roept Koning Willem-Alexander op om te betalen voor de schade die Feyenoordhooligans  de Heineken ‘Oranje Tokkie’s’ de afgelopen dagen in Rome veroorzaakten. De krant opent zijn zaterdageditie met de kop “Cara Re paga il conto” (Beste koning, betaal de rekening). Daarbij hebben ze ook een tekst in het Nederlands op de voorpagina:

12 “Hoogheid Koning Willem-Alexander Claus George Ferdinand van Oranje-Nassau. Wat uw landgenoten in Rome hebben uitgespookt is een onuitwisbare schande voor uw land. De enige troost voor de Romeinen zou zijn dat Nederland alle schade betaalt, om te beginnen die aan de fontein van Bernini. Hieronder vindt u een schatting van de uitgaven die nodig zijn om alles wat de supporters van Feyenoord hebben verwoest weer in orde te brengen. We zijn er zeker van dat u zich hierin zult mengen en hopen dat u de horde barbaren niet op een of andere manier zult vrijspreken door te doen alsof uw neus bloedt.” De krant heeft ook een opsomming van de geleden schade gemaakt.

Dutch King Willem terrorize Greek locals with Royal Luxurious Summer Palace en zijn ‘Oranje- Tokkies’ Rome.

De redactie schat de schade voor winkeliers en horeca op zo’n zes miljoen euro in Rome en die van de Grieken op zo’n vijf miljoen euro. Ook zou de stad voor een miljoen euro aan imagoschade geleden hebben en dat geldt ook voor het Griekse eiland, alwaar de King de Pooier uithangt met zijn speedbootjes van een kleine miljoen eurootjes. In totaal eisen ze meer dan acht miljoen euro schadevergoeding van ‘King Willem’. Wat de Grieken eisen is nog niet bekend.

Koning Willem en zijn Boss ‘Queen Exotica’ kunnen niet van 108 miljoen euro per jaar normaal leven.
King Willem heeft al laten weten graag de schade te willen vergoeden in Rome, maar dat zich niet kan permitteren van zijn uitkering van slechts 108 miljoen euro per jaar en zijn miljarden  privé vermogen. De King: ”Ik kan het gewoon niet missen”. Op de Griekse eis verwees hij naar de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’.