( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Je SUIS CHARLIE DOMOOR en de Kristallnacht is wieder dar. Je suis(Video)
Sinds de feestelijke ( is satire) (CIA?) -‘TBS-Baardmannen- terreuraanslagen ‘ in Parijs zijn er 116  SS,NSB ‘Tokkie-acties‘ geweest tegen onschuldige moslims of de islam.  Tot groot genoegen van de heersende klasse van de ‘Graai-EU’ van Führerin Angela Merkel.  De diverse inlichtingendiensten in Frankrijk en de EU hebben niet één van die aanslagen kunnen voorkomen. Toeval?  Onkunde? Complot?  Vult u dat zelf maar in.

De AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet van niks. Toezicht broers Kouachi was opgeheven zodat zij aan de (Moord)-slag konden.

Onrendabele worden weer rendabel voor de Heersende Klasse: Kanonnen voer. Mijn Amsterdamse Joodse Brothers weten er alles van.
UnknownDe door de Media-Maffia van het corporate crime opgehitste ‘EU- Tokkie’s’ richten nu hun woede van de armoede en frustraties door hun werkloosheid op de Joden  Moslims. Waar hebben wij dat eerder gezien? Was dat niet in Nazi Duitsland? Alleen heette de ‘SBS-Tokkie‘s’  toen NSDAP, SA en SS en NSB-ers  en de Moslims Juden.

Oekraïne wint op alle fronten en vernietigd Russisch militair konvooi meldt de Oorlogs-Telegraaf  net als in ’40-’45.
En hoe het uiteindelijk met hen afliep weten wij ook allemaal, namelijk de Tokkie’s werden allemaal afgeslacht aan het Oostfront in Rusland van Stalin Poetin . Ook dat klinkt ons is nu weer bekend in de oren. Verbazingwekkend veel paralellen duiken er nu op met de jaren 1929-45. Ook toen zat de Wereld in een ‘Jan met de Pet crisis’ veroorzaakt door  de Elite- Gangsters van Wall Street en pleegde duizenden mensen zelfmoord en overleefde miljoenen mensen op straat. Dat meldde de krant Le Parisien maandag op basis van het nationale Observatorium tegen islamofobie in Frankrijk. De telling is gebaseerd op cijfers van het ministerie van Binnenlandse Corrupte Zaken. Het zou gaan om 28 acties tegen gebedshuizen en 88 bedreigingen.

In naam van God: religie, geweld en ’People’s justice.(Video)
Tussen 7 en 9 januari pleegden drie terroristen meerdere terreuraanslagen in Parijs. In hun ogen verdedigden ze met hun daden de islam. In de dagen na die aanslagen werden al zeker vijftig bedreigingen en gewelddadige acties geteld, zo bleek vorige week. Dat aantal is nu meer dan verdubbeld.

Tot Slot: With The Happy Family less Amsterdam Jihadists fighters’ abroad.