( van onze Internationale Royal Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl hysterische kaalgeplukte idioten opgehitst door de Je suis‘Mainstream –media’ in Frankrijk en Nederland gisteren en vandaag  in de rij stonden voor de kiosk om een Haat- zaai ‘Je SUIS CHARLIE’ te stelen of te kopen heeft  Prinses Kate veel nieuwe peperdure kleding ingeslagen tijdens een dagje winkelen in Londen. Voor Kate geen ‘JE SUIS CHARLIE’ hysterie ,maar business as usually: smijten met het geld van de hersendoden Tokkie’s. Kaet is net zo solidair met haar gepeupel als onze ‘Reis en Hobby King Willem’: Not!

Kate laat zich niet van het winkelen afbrengen door haar recentelijk ontmaskerde ‘Pedo- Oom Andrew  of een miljoen hongerende kinderen.
Pedo DukeDe 33-jarige klaploper hertogin is gefotografeerd toen ze een kledingwinkel verliet met drie tassen vol kleding. Een insider weet te vertellen dat Kate een uur heeft gewinkeld en schaamteloos zo rond de 150,000,- euro heeft uitgegeven. “Ze had twee bodyguards meegenomen, maar ze droeg de tassen zelf. Die tassen waren goed gevuld.” Kate heeft naar verluidt kleding geshopt voor de drukke dagen die ze voor de boeg heeft. Ze brengt morgen een ‘Showbizz –Vuilnis’ bezoek aan de Barlby Primary School in Londen en op 19 januari heeft ze maar liefst drie afspraken in haar agenda staan. Kate wil er dan piekfijn uitzien, weliswaar op kosten van de Tokkie’s, maar dat mag de pret niet drukken.

In tegenstelling tot Kate zit haar broertje de niksnut James er financieel niet zo warmpjes bij. Deze week kwam aan het licht dat hij met zijn Farce-bedrijf voor het derde jaar op rij in de rode cijfers is geraakt. Hij zou een schuld hebben van ruim 135.000 euro, maar dat wordt wel weg gepoetst door het Britse Koningshuis de Belasting betaler.