( van onze Internationale Elite -Gangster Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd ze te herhalen”.Je suis
De ‘Baardmannen –Hysterie’ begint gevaarlijke ‘SS-vormen’ aan te nemen en het wachten is op de eerste Kristallnacht” tegen de Islam gelovigen en Koran verbrandingen door het opgehitste ‘S(B)S- Tokkie-gepeupel’.

Verschil moet er wezen. Rutte: Geen Extra maatregelen tegen ‘Terreur-Graaien’ van de ‘Ratten in pak’.
529746De Franse antisemitische komiek Dieudonné M’Bala.M’Bala is woensdagochtend aangehouden, omdat hij het verwarde ‘(CIA?)-Baardmannen-terrorisme’ op een Satirisch Haatzaai wijze zou hebben verheerlijkt. Hij is bont en blauw geslagen en daarna half versuft gehoord in zijn woning in Eure-et-Loir, meldden Franse corrupte media. Geen Satire ! Dieudonné uitte zondag op Facebook zijn bewondering voor de terrorist Amedy Coulibaly, die vrijdag een joodse supermarkt in het oosten van Parijs binnenviel en daar vier mensen doodschoot en dat is walgelijk, maar niet minder walgelijk dan de Allah-spotprenten van  Charlie Hebdo . „Wat mij betreft ben ik Charlie Coulibaly”, schreef hij. Hij is verscheidenen keren veroordeeld voor zijn antisemitische walgelijke grappen en commentaren. Het wachten is nu op de veroordeling van de Dutch Bruinhemden leider Geert Wilders door de ‘Heersende -Graai maar raak-Klasse‘ voor zijn Satirische ‘Haat zaai grappen’ ten koste van de Nederlandse Marokkaanse burgers. Kijken of het ‘S(B)S- gepeupel’ dan ook nog zo ‘Je Suis Charlie’ staat te juichen.

Minister-Gangster Bernard Cazeneuve van Binnenlandse Corrupte Zaken had al een onderzoek naar de uitlating van de komiek aangekondigd. Dieudonné is bekend om zijn quenelle. Dat gebaar, de linkerarm gestrekt naar beneden en de andere hand op de linkerschouder, wordt als een omgekeerde Hitlergroet gezien.