( van onze Wie neukt wie privé pedo redactie)

Luigi ColantuanoAMSTERDAM-NOIR- Gearresteerde Pedo- Hockey coach  Luigi Colantuano  is AD- Journalist en VVD-er.AD journalisten gebruiken hun potlood niet alleen om te schrijven, maar ook om te venten.
‘Dorpsidioot en AD-journalist Chris Klomp’ angstig uit zijn roes. Klomp gaat aangifte doen tegen Steve Brown. De Privé Evert Santegoed ‘Pedo-Cocaïne Connection’ in Amsterdam-Noir doet ook aangifte tegen Steve Brown. In Banana-fraude-(Pedo)-Nederland zijn er geen hoge Justitieambtenaren , BN’ers, en Politici Pedofielen of rapisten. En wie anders beweert daar wordt aangifte tegen gedaan bij de ‘VVD- pedo-politie’. Bijzonder, niet dan?

Britain maakt ‘schoon- Showbizz-Pedo-schip’: ‘Sir Dildo Cliff Richard’ van zijn jongens bed gelicht. PvdA-AIVD’ verzorgt het Nieuws als Kinderlokker en Journalistenlokker.
Terwijl bijv. in Engeland bosjes bekende BN-ers en elite Politici als pedofielen en rapisten aan de lopende band worden ontmaskerd en de gevangenis indraaien is er in Nederland nog niet één gearresteerd. Hoe dat mogelijk is leest u hier in een oude artikel uit 2006 in de Groene Amsterdammer. En ziet u hier:

Zelfs algemeen bekende Elite VVD-Pedofielen en rapisten als ex OM-Boss Joris Demmink en Kroonlid Ed Nijpels zijn onschuldig.
De Algemeen Dagblad-hockeytrainer-poltlootventer-pedo Luigi Colantuano,  die vorige week werd gearresteerd wegens het maken van hijg-opnames in de meisjeskleedkamer van de Prinsesjes, is ook al als freelance sportjournalist werkzaam voor het AD en prominent VVD-lid. Net als de Groningse dorpsgek Chris Klomp met zijn grote voorbeeld de ‘Pedo Pr-man Peter R. de Vries’.  Opmerkleijk te noemen is  het dat deze Pedo Luigi Colantuano maandenlang  vrijelijk en heimelijk toegang had tot de Prinsesjes. Hoe kan het dat de AIVD van de ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk weer van niets wist?
Misschien een Kamervraagje waard?

Alhoewel King Willem en zijn  ‘IJdeltuiten- AIVD’ ook geen onderscheidt weten te maken tussen  een Pedo en bijv. de VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes. Zo zaten de Prinsesjes kort geleden nog frivool op schoot bij ‘Omo Onno’. Bovendien heeft de PvdA -IJdeltuit Plasterk het te druk met onschuldige ‘Baardmannen -Kinderen’ met bruut crimineel geweld uit hun huis te sleuren.

Pedo adviseerde regering Londen en pedo’s Demmink Boss OM en Nijpels Kroonlid in Nederland.
Chris KlompWaakhond van de ‘PvdA-AIVD’ blijkt een tam schoothondje als het gaat om Elite-Pedo’s, Bankier en Bestuur-Gangsters’
Daarnaast is  Luigi Colantuano een droog geiler van het ‘VVD-kaliber Loek Hermans‘ en in die hoedanigheid fake hobby fotograaf  fotografeert hij jonge Nederlandse Volks-modellen uit het Oost-blok. Zeg maar ‘AD-Sport-foto’s’ voor Perverts. Vorige week werd de VVD-Pervert aangehouden, nadat hij zich had gemeld op het politiebureau. Tot dan was hij zelfs nog in de race om benoemt te worden tot Kroonlid, de place to be voor (elite) Pedofielen als Ed Nijpels. De  VVD-pervert is voorgeleid aan de rechter-commissaris. De reden van zijn arrestatie ligt hoogstwaarschijnlijke in het feit dat de Royal armlastige Prinsesjes van ‘King Willem’ ook lid waren van zijn Fotoshoots-Hockey vereniging, anders was hij nu nog steeds sport  pedo-potloodventer  journalist van het AD en FM, want alle VVD- (elite) pedofielen in “Banana-Fraude-Nederland” zijn immers onschuldig. Vraagt u het maar aan ‘Bagger Peter R. de Vries’ en zijn groupie de AD sport journalist Chris Klomp.

 

Een anoniem ‘VVD Gay-bron‘  Captain-Coke-Gordonlaat ons  hitsig weten voor een paar grammetjes cocaïne dat Luigi Colantuano  erg zal worden gemist op de ‘VVD- Gayboot’ volgend jaar tijdens de ‘Gay- Canal -Parade’ te Amsterdam . Pikant  is dat afgelopen jaar ‘Rose Pedo Ed Nijpels’
( is trouwens ook een groupie van Peter R.) met zijn Kroonlid uit zijn broek de eren gast,  Hoofd-attractie was op de ‘VVD-Gay boot’. De Gay-bron: ”  onze  Luigi maakt altijd van die spannende foto’s van onze leren speedo’s en Dildo’s, nee geen foto’s van  ‘Marc Dullaer Kids’, want we willen geen last met de Kinderombudsman, ha,ha,ha,”.