( van onze Internationale Serie-moordenaars met de wet in de hand redactie)

Amsterdam-Noir. Het is toch wat met die godsdienst waanzinnige. Gek op Abu Graibmoorden zijn ze ( zie: Overzicht Godsdienstoorlog ) Geen spijt TBS-Monsters Cheney en Hayden ‘CIA-marteling’.  King Abdullah van Saudi-Arabië eist steniging  Geert Wilders. Geen Satire.

De Casino Kapitalistische, fascistische globalisering wordt nu  kennelijk ook serieus genomen door groepen als ISIS  van King Abdullah van Saudi-Arabië en Al Qaida bleek gisteren in Parijs. Zij sloegen toe als een drone bij Charlie Hebdo. Serie-Killer-militair vermoord 1.626 mensen met drone, maar niet één voor Ronald Plasterk en Hennis-Plasschaert. Geen Satire.

hongerende kinderenGrove ordinaire op het beledigende af zijnde satire inzake Allah is wel een moordpartijtje waard. Wij veroordelen deze slachtpartij net zoals wij al die andere slachtpartijen veroordelen, die markant dagelijks plaats vinden in de wereld. Ook veroordelen wij het feit dat iedere seconde onder het mom van de globalisering een kind sterft van de honger. En dat is geen Satire.

ISIS- Abattoir-Magazine DABIQ  het snelgroeienden blad voor de echte ‘mannen met baard’. Geen Satire.
Dit ‘dagje Parijs- moordpartij’ is deze week het feestelijke hoofd artikel in het ‘ISIS-Abattoir-Magazine’ “DABIQ”, waar men op de redactie niet echt gesteld is op satire. Daarnaast heeft DABIQ een klein artikeltje in de sfeer van ‘een dagje Parijs’, een ‘dagje Dutch Bijbel Belt’:

DabiqWat is het verschil tussen de SGP en ISIS:Onthoofding en Nekschot”.
En gelukkig maar dat “DABIQ” een artikel  wijdt aan dit feestelijke bloedbad te Parijs, want wie zal het zeggen had anders  Rapoetin Poetin weer de schuld gekregen van deze slachtpartij van de ‘Main-Scream-Media’.  Inmiddels is de PvdA “Uncle Tom “ Aboutaleb al weer als een raket uit zijn corrupte Rotterdamse ‘Ome Tom Hut’ gekropen om zijn Tokkie- Bruinhemden gebral te spuien in de hoop wat hysterische domkop-stemmen terug te winnen van de ‘PVV-Bruinhemden’. Hij heeft ook een oplossing:Rot Op en stem op de PvdA! Geen Satire.

EU-landen moeten worden vervolgd voor medeplichtigheid martelingen van CIA.
SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMO
Maar waar waren gisteren de miljarden verslindende veiligheidsdiensten  van de EU-Elite (video)? Waarom hebben zij deze vreselijke middeleeuwse Godsdienst slachtpartij niet kunnen voorkomen net als de MH17 slachtparij overigens?   Temeer dat de mogelijke daders de broers Kouachi al op de CIA-lijst staan. De broers staan dus op de Amerikaanse CIA-lijst van terreurverdachten, meldde de nieuwszender CNN  CIA.  Een vliegtuig naar de Verenigde Staten zouden ze niet zijn in gekomen. Rara hoe kan dat?  Mochten de Amerikaanse vliegtuigen ook al niet over het Oorlogs gebied in Ukraine vliegen waar de MH17 overheen vloog. Ook toeval?  Is dat onkunde? Of is het een Complot?  Dat laatste is misschien wel de kernvraag van de komende tijd. En dat is geen Satire. Afijn hoe het ook zij de Bruinhemden  SA-‘Fakkel optochten  ‘SBS- Tokkie-rouw’ stoeten trekken weer  opgezweept door de pulp-media-maffia en ouderwetse dr. Goebbels politici als “Uncle Tom “Aboutaleb an mass door de straten. Het wachten is op de nieuwe EU- Hitler, zodat de massa weer af kan reizen naar het Oostfront en de Joden  de islam (Arabisch: الإسلام (al-islām) gelovigen opgerot  de Gas- oven in. Het is eng en ronduit beangstigend wat ons betreft en geen Satire.

Tot Slot:With The Happy Family less Amsterdam Jihadists fighters’ abroad.