( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR–  Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld.
Frank Masmeijer een oude gabber van ‘Maffia Boss John de
John de MolMol’ gaat in beroep bij het ‘Rat van Fortuin’.Frank Masmeijer moet achter de tralies blijven tot grote schrik van de Nederlandse Media-Maffia. Dat heeft de rechter in Antwerpen  besloten. Nu zijn er het afgelopen jaar nogal wat oude gabbers in crime‘ van ‘Maffia Boss John de Mol’ en zijn rechterhand de ‘Media huurmoordenaar Peter R. de Vries ‘ (Video) de bak in gedraaid, te weten  Willem Holleeder, Rob Zegerius, Koen Scharrenberg en de Judas Junkie’s Patrick van der Eem en Ron Ostrowski. 

Het beroep tegen de nieuwe verlenging van zijn voorarrest dient over twee weken. Wat daar inhoudelijk de reden voor is, is niet officieel bekend, maar onze bron bij de rechtbank beweert dat hij kroongetuige wordt (video)  tegen John de Mol en Peter R. de Vries. Het schijnt dat de Nederlandse VVD-Justitie dat met man en macht tracht te voorkomen. Met name de corrupte VVD’er de Voorzitter Herman Bolhaar van het College van Procureurs-Generaal zweet peentjes. De voormalig quizmaster en medewerker van de failliet gegane Witwas-Sportzender van John de Mol zit inmiddels drie maanden in voorlopige hechtenis in een Belgische cel. Hij wordt verdacht van de smokkel van 400 kilo cocaïne en het is niet bekend of hij ook ‘Captain Coke Gordon’, Matthijs van Nieuwkerk etc. leverde.

De raadkamer buigt zich maandelijks over het voorarrest. Begin oktober werd Masmeijer aangehouden. Eerder verscheen hij voor de raadkamer op 14 november en 12 december.