( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Willem Holleeder moet van het Amsterdamse ‘Showbizz- OM’ voor Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosvermeende  bedreiging en afpersing  aan het adres van zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries’ 3 jaren de bak in. Waarom laat de advocaat Stijn Franken van Willem Holleeder hem als een totaal willoze handelingsonbekwame naar de slachtbank leiden door de OvJ. Koos Plooij en zijn ‘Politie-informant Peter R. de Vries’?
Willem Holleeder komt niet meer levend uit de cel  met dank aan zijn loopjongen de ‘Judas Peter R. de Vries, die ook nog bij zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ pochte Willem Holleeder een klap voor zijn kop te hebben gegeven. Toch beroept Willem zich op zijn zwijgrecht als lopende dode in het megaproces Andes. Zijn advocaat beroept zich kennelijk ook op het zwijgrecht als het gaat om de aangifte van ‘Bagger-Peter R, de Vries’ en zijn ‘swingers-vrouwtje Jacqueline’, want die geeft nog niet één bral in deze.

Wat bezielt Willem Holleeder om geen verweer te voeren tegen de valse aangifte van zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries.’ Waarom geeft hij geen opening van zaken dat Peter R. de Vries  o.a. betrokken  is bij de moord op Thomas van der Bijl en het plegen van meineed  in n.b. de Passage Liquidatie- zaak voor zijn voormalige Boss Holleeder. Waarom wordt hij ook geen Kroongetuige-miljonair en helpt hij zijn loopjongen ‘Judas-Peter R. de Vries’ en zijn beschermheren de ‘Herman Bolhaar –Justitie- kliek’ verschut?  Er is voor de gemiddelde Nederlander geen touw meer aan vast te knopen.  Willem Holleeder de hoofdpersoon in de komende zogenaamde Amerikaanse Film productie de Heineken- Ontvoerders  is nog voor de première voor drie jaren de gevangenis in geholpen door zijn eigen Ghost -writer van die Film en Witwasser Peter R de Vries. En het bizarre in deze is dat de gehele Nederlandse Pers er angstig het zwijgen toe doet .

OvJ Koos Plooij liegt.

Heineken Film

De OvJ. Koos Plooij noemt Peter R. de Vries tijdens de zitting een journalist en dat is om te beginnen een juridische leugen. Het Gerechtshof te Amsterdam verklaarde  al in 1993 dat Peter R. de Vries gerekend mag worden als volwaardig lid van de ‘Klaas Bruinsma Maffia’. Niks journalist dus. Waarom kwam Holleeder en zijn advocaat daar niet tegen in verweer?

We gaan verder. Waarom verweerde Holleeder zich niet tegen de  valse aangifte van Peter R. de Vries middels bewijzen en getuigen dat Peter R. de Vries al meer dan 25 jaar een loopjongen  is van o.a. Holleeder en Cor van Hout? Waarom voerde Holleeder niet aan dat hij en Cor van Hout hun Peter R. de Vries van talloze tips hebben voorzien om hun concurrenten in de Volks-onderwereld uit te schakelen? Waarom toonde Holleeder niet aan middels bewijzen en getuigen dat De Vries ontelbare malen op zijn kosten in de bordelen van Cor van Hout heeft gelegen. Waarom voerde Holleeder niet aan middels bewijzen en getuigen dat De Vries talloze malen zwart is betaald middels goederen, hoeren, en geld om hand spandiensten te verrichtten voor Holleeder en Cor van Hout? Waarom ? Is Willem hersendood?

Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout .

Waarom voerde Willem Holleeder niet aan middels bewijzen en getuigen dat Peter R, de Vries voor hem en Cor tonnen heeft witgewassen met het zogenaamde Heineken-Kidnap boek en  de Witwas Maffia Heineken- film? Wat bezielt Willem Holleeder? Is hij hersendood? En wat bezielt zijn advocaat? Is die ook hersendood? Wat bezielt Holleeder om niet tijdens deze zitting aan te tonen en te bewijzen dat de relatie tussen hem en De Vries niet één was van een willekeurige journalist, die in zijn uitoefening van zijn beroep door een ordinaire doorgedraaide kruimel crimineel even is bedreigd bij zijn ‘Bordela-Villa’. Maar dat het hier ging het om een pittig gesprek van twee onderwereld figuren, die al meer dan 25 jaar in de zelfde Misdaadgroep zitten en waarvan Holleeder de Godfather was/is en De Vries één van de loopjongens. Waarom geeft Holleeder geen opening van zaken tijdens deze zitting? Is hij hersendood?

En tot slot : Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.