Nog slechts 20 duizend ( spook?) lezers trappen in de Panorama-Leugens. Daar in tegen heeft Volksnieuws uit Amsterdam-Noir bijvoorbeeld  56 .000 lezers per week ( met uitschieters van 80.000 op een dag) en is groeiend
( hits 126.000 per week)

Powned: “En hier is Panorama Hoerrrrrrenjong Bruine Rat Bas van Hout en ‘God Peter R de Vries ‘ met hun  financierder ‘Maffia Boss John de Mol’. 100 jaren Panorama Leugen- Feest!”

Bas van Hout: “Gelukkig kan Steve Brown niet bewijzen dat we lid zijn van een  pedo netwerk.

(van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir-Deze week viert Panorama zijn 100 jarige bestaan.  Het is een in en in triest Leugen-Feest. Panorama durft deze editie een collectors item te noemen. Wij constateren dat deze editie een bewijsstuk is dat Panorama zich schuldig maakt aan  kunstgrepen, bedrog, misleiding, oplichting en dwaling. ‘Politiescribent John van den Heuvel’, toch ook niet de eerlijkste en kritische noemt ‘Panorama Star-Misdaad reporter Bas van Hout’ Knettergek. Ooit bedreigde Bas van Hout met de hele Panorama redactie Steve Brown tijdens een rechtszitting:Panorama Laffia bedreigt en intimideert Steven Brown ter Rechtzitting. Toch wel een bijzonder feit voor een blad, niet dan?

Van 500.000 tot bijna niets in 100 jaar
Ooit een trots blad van VNU met een oplagen van 500 duizend en echte journalisten. En nu nog slechts een oplagen van 20 duizend ( als het waar is). Wat heeft Sanoma de huidige eigenaar fout gedaan?

Panorama redactie in 100 jaar vervallen tot kruimelcriminaliteit
De redactie is vervallen tot een broeinest van mislukte kruimelcriminelen als het ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en zijn ‘gabber in crime’ ‘man-vrouw-pyromaan Koen Scharrenberg’. ( allebei trouwens al decennia lang weer lid van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’), die o.a. gezamenlijk een valse aangifte hebben  gedaan tegen Steve Brown en getracht hem te vermoorden(  zie:Peter R. de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg) en vele andere mensen aan de Schandpaal hebben genageld. Deze zogenaamde Panorama journalisten verdwijnen meestal gewoon de gevangenis in. En dan moet men het wel heel dom en bont hebben gemaakt in “Banana- Fraude- OM -Land van Herman Bolhaar”, de beschermheer van corrupte journalisten.

Wie bij Panorama heeft gewerkt komt nagenoeg bijna nergens anders meer aan de slag, behalve dan uiteraard bij ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en zijn ‘Maffia Boss John de Mol’ of in de kruimel criminaliteit.

Welingelichte kringen  in media en de advertentie wereld denken dat Panorama het hooguit nog een paar jaar volhouden en dan ophoud te bestaan. Afijn, Panorama is dan niet bepaald gestikt in zijn eerste leugentje, maar uiteindelijk zal het wel leiden tot hun roemloze ‘dodenzielen- dood’.

‘Turbo-Leugens -Peter R. de Vries- Heldendaden’ bij zijn Leugen reclame Vod-Panorama
Kenmerkend voor de teloorgang van Panorama is dat zij nu weer in het kader van hun 100 jarige bestaan breed uitpakken met de Heldendaden van lafaard en politie-informant en zichzelf bij Kruidvat tot Held en Rebel verklaarde Peter R. met  de kinderlijke fake ontdekking van één van de ‘Heineken-ontvoerder ‘Frans Meijer in Paraguay, terwijl iedere journalist en crime ingewijde inmiddels weet dat die ontdekking volkomen fake en ridicuul was/is en met goedkeuring van Peter R. zijn bazen en ‘ vrienden’ Willem Holleeder en Cor van Hout.

Moord en afpersing rond het Heineken Bloedboek.
Toen dat geënsceneerde en door Willem Holleeder  en Cor van Hout goedgekeurde ‘artikel’ uit kwam bij Panorama zogenaamd van Peter R. de Vries met sensationele in scene gezette beelden bij de ‘Pedo-Ed Nijpels TROS’ had Panorama en Sanoma nog een excuus om het te plaatsen. Men zou kunnen stellen dat men ( wel dom, maar wellicht nog ten goede trouw) in die tijd gewoon niet beter wisten. Maar, nu jaren later is het gewoon ronduit  ter kwade trouw om dat nogmaals als één van hun hoogtepunten te publiceren. Leugens voor waarheid blijven verkopen is welbeschouwd pure oplichting van de Panorama-lezer. Is dat eigenlijk niet gewoon strafbaar? Is dat niet gewoon misbruik maken van de 20.000 spooklezers op leeftijd ( zijn de Panorama lezer lichtelijk dement) kennelijk zwak begaafde Panorama lezers?

‘Peter-Kruidvat-de Vries’ actie is goed voor drie jaren gevangenis voor Willem Holleeder’.
Bleek niet recentelijk dat als Peter R. de Vries tegen de wil van Willem Holleeder handelt dat Willem gelijk bij Peter op de stoep staat om hem te bedreigen en af te persen.
Dat laatste was Panorama nu net even ontgaan maar ze hebben ons laten weten dat het  ze echt nooit meer in de komende 100 jaar zal ontgaan als Willem Holleeder weer het ‘swingers echtpaar Peter R. de Vries’ thuis gaat bedreigen of……………

Lees hier hoe het echt is gegaan met de Fake ontdekking van Heineken-ontvoerder Frans Meijer aka ‘Fransie Turbo’ in Paraguay:
Turbo Leugenaar Peter R. de Vries.(1)
Turbo-leugen De Vries. (2)
Turbo-leugen De Vries. (3)

Noot1:

Junior R. de Vries ging even zijn pa achterna
Hieke 29 januari, 2009 drugs & rock ’n roll |  5 reacties »

Royce de Vries, aankomend student rechten aan de UvA en zoon van een zekere misdaadverslaggever, ging even zijn vader achterna. De 19-jarige de Vries besloot tijdens zijn studie Spaans in Argentinië een uitstapje te maken naar Paraguay, om een bezoek te brengen aan Frans Meijer, één van de ontvoerders van Freddy Heineken.

Frans Meijer ontsnapte in 1985 uit het Pieter Baan Centrum in Utrecht en vluchtte naar Paraguay, waar hij in 1994 werd opgespoord door Pa R. de Vries, die ervoor zorgde – hij was toen nog een besnorde Panorama-verslaggever – dat hij uiteindelijk alsnog achter de tralies kwam. Het leek junior een ‘leuk idee’ om Meijer een bezoekje te brengen, toen hij eenmaal in de buurt was. ‘Ik wilde wel met hem op de foto. Had mijn vader ook grappig gevonden’. Helaas, na een 24 uur lange busreis van Buenos Aires naar Asunción kreeg hij alleen Meijers’ vrouw te spreken.
Bron: campus tv

De fake ontdekking van Frans Meijer van Peter R. de Vries en zijn dubbele Moraal Vader Joran.(2)

Noot :
Om het ‘boek’  ( ook nog door de Rechter van de markt gehaald) van de Panorama ‘journalist’ Bas van Hout zat een buikbandje met de tekst “Beloning: fl. 500.000,– (dood of levend) voor Veronica-presentator & hard-drugs dealer Steve Brown” Volgens Brown maakt Van Hout zich hiermee schuldig aan uitlokking tot moord.Daarnaast heeft distributeur Betapress zijn excuses aangeboden aan Brown en een schadeloosstelling betaald van 10.000 of 15.000 gulden om een rechtszaak te voorkomen.

Noot 2:
Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans:”Bas van Hout is geen journalist van Panorama.”‏