Gordon Marc Glitter-kip Geert
Alle remmen zijn los. Is er nog waardigheid in Media-Pulp-Nederland. ‘Gay Parade Dutch–Crash–SoapMH17’ neemt bezit van de Amsterdamse grachten.

Zeldzame moedige Politieman noemt Canal Parade een smerig liederlijke ‘VVD-vertoning’ en wordt direct hardhandig de mond gesnoerd. Die vliegt er dus uit.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir voorspelde het al er komt een ‘Rampen-Koningslied’ KL4103/MH17.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam – Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.
Feestende, zuipende en snuivende VVD en PvdA Gay-boten gaan samen met rouw in “Banana-Fraude-Nederland” op Canal Parade. Nederland het land, alwaar de waanzin van de (Gay) Pulp-Media heerst. De hysterische (VVD) – ‘Gay Pride Canal Parade’ doen net alsof zij de “Stille- Omgang” zijn in Amsterdam en in die zin een toepasselijk processie zijn om slachtoffers waardig te herdenken. De Laffe PvdA Burgemeester Eberhard van der Laan, die al jaren in de  hoofdstedelijke VVD- Gay Maffia- wurggreep zit bralde dat hij het aan de slachtoffers had gevraagd. Wie dan, behalve heel sluw zijn corrupte vrienden Ratten in pak bij het zwaar gesubsidieerde Aids-Fonds graaiers?
De 19e Amsterdamse Canal Parade begon dit jaar anders dan gebruikelijk. Voor de bontgekleurde dronken en stoned stoet vaarden zaterdagmiddag twee boten van het Graai maar raak Aids Fonds uit. Ze vormden een indrukwekkend belachelijk dronken vals eerbetoon aan de omgekomen collega’s en andere slachtoffers van de vliegtuigcrash in Oekraïne waar de honden geen brood van lusten.

Geen rouw voor dealers, maar een feestelijke Top dag van jaar.
In hun nagedachtenis werd er gedanst in leren speedo’s en rose pinguïn pakjes door een stel liederlijke dronkelappen van de bovenste plank. De cocaïne en popper dealers beleefde gouden rouw dagen met mega omzetten. De politie had toegezegd voor deze ‘Gay-Rouw-Feest-Parade’ een oogje dicht te doen wat het drugs (mis) gebruik en dealen betreft. Dat had de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ geregeld voor zijn snuivende Gay partijgenoten.  Het is een publiek geheim bij de  knarsentandend eerlijke politie dat op de dag van de Gay-Parade het meeste cocaine en andere drugs wordt verkocht van het jaar en dat zij niet daar niet tegen mogen optreden van hoger (VVD-pedo)- hand. De ‘VVD-Gay-politie’ heeft wel vanaf vrijdagavond tien volkse zakkenrollers aangehouden die hun slag wilden slaan door wat Gay-dealers zakken te rollen tijdens de ‘Gay rouw- snuif-Canal Parade’ in Amsterdam. Dat heeft de politie zaterdag aan het einde van de middag gemeld aan hun gabbers van de Gay-Media-pulp nieuwsdiensten.

Op de Aids-rouw en graai vaartuigen stonden ook 50 in witte shirts geklede betaalde medewerkers ( illegale schandknapen?), innig gearmd met de hand op hun hart en gat. De dj draaide stemmige muziek, zoals het nummer Inside So Strong van Labi Siffre. Sommige opvarenden huilden mee met Fransje Timmermans. Langs de route klonk applaus en schunnige opmerkingen en sommige toonde hun derriere. Ook werden op sommige plekken witte rozen en cocaïne uitgedeeld. Op de boten stonden teksten als ‘Remembering our colleagues on MH17’ en ‘Our work goes on. Together we will beat the virus’.

Huilende Fransje Timmermans stal weer de show. Met zijn persoonlijke Thema:” We zijn een ongelofelijk goed land”.

‘Draaikont Timmermans’ had ook een PvdA-bootje voor hem alleen. Hij zat in het midden met een rose hoedje op en met een leer wit speedo slipje alleen maar te huilen. De Gay- guys kregen er niet genoeg van en vonden het helemaal top en kozen hun Fransje tot de Drag-Queen van de Parade. Opvallend was dat aan het roer van het bootje van Fransje een op het waanzinnige af grinnikende compleet naakte Ronald Plasterk  zat met een rose blinddoek voor zijn ogen. Was hij dronken? Was hij stoned van de cocaïne of poppers? Het bootje hield wonderbaarlijk goed koers. Zou de CIA dat bootje hebben bestuurd? 

VVD: Vaar mee met ‘Captain Pedo Ed’ King van het ‘Deurwaarders-Tuig’.
Ed Nijpels GGDW
De VVD hossende, zuipende, snuivende en rouwende boot liet vol trots aankondigen bij AT-5 dat hun Gay-Captain van de dag de oudste niet bestrafte elite pedo van de VVD-Misdaadgroep de voorzitter van de AVROTROS Rose Ed Nijpels was. De bejaarde ‘man-vrouw’ die mede verantwoordelijk is voor tienduizenden gedwongen huis uitzettingen.
De gekoelde (roze) champagne, cocaïne en kaviaar was niet aan te slepen. Ook was er een sectie op de boot vol Volkse schandknapen en call girls , die stonden te dansen achter een hek uit het zicht van de camera. De vorige Voorzitter van de Gay-Parade en COC de ex VVD- Wethouder Pedo’ Frank van Dalen’ heeft zijn corrupte biezen moeten pakken wegens Maffia vastgoed achtige huisje melken fraudes . Daarnaast had hij bij het COC en de Gay-Parade een miljoentje of wat weg getoverd, maar dat had de blinde IJdeltuit (alweer) Roland Plakster als Minister (2006 ) toen even voor zijn Amsterdamse valse VVD-gay Wethouder gabber van Dalen opgelost . Pikant was dat hij ook zijn Gay-gabbers had opgelicht  en besloten, maar een snuifje coke en alles is weer oké bij de VVD-Guy’s, niet dan? Maar ondanks al die criminele vuiligheid werd ook hij vandaag herdacht op de VVD-Boot als een van de vele slachtoffers die betrap was op VVD misdaden. Waar was de Über VVD-Gaylord Mark Rutte en de beroemdste Gay VVD’ers  ex OM Boss ‘Pedo Joris Demmink’, ‘Drag Queen Bankier-Gangster Gerrit Zalm’ en ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ eigenlijk? Zaten die al apen stoned met een paar te jonge illegale Volkse Schandknapen in een Darkroom?

Nog nooit vertoond in de wereld. Varende ‘PvdA- Moestuin’ met ‘SM- meesteres Jetta Klijnsma’.
De PvdA boot had als thema al die arbeiders die hun werk, huis en waardigheid hebben verloren sinds de PvdA opereert als Schandknaap voor de VVD-Misdaadgroep. Grote dronken LOL. Zij hadden geen geld voor cocaïne en champagne zoals hun bazen van de VVD-misdaadgroep en moesten het doen met versneden speed en lauwe Bavaria bier. Als extra attractie sleepte zij een vlot achter hun aan dat een Moestuin uitbeeldde met daarop gedwongen een tiental werkloze uitgeteerde arbeiders, die met trieste gezichten en kleding van de kringloop winkel aan de slag waren onder leiding van Jetta Klijnsma, die voor deze gelegenheid helemaal in een zwart Meesteres Leer outfit was en driftig met de zweep in de weer was.

Geer en Goor maken weer ruzie voor de kijkcijfers.
Ook vaarde een boot mee van de KL4103/MH17 nabestaande, maar die werd gelijk uitgescholden door Geer en Goor, omdat de nabestaande geen cocaïne aan wilde nemen van het rouwenden valse ‘Pulp-Media Gay-Stel’. Hoe dat is afgelopen kunt u in de komende hersendode TV serie gaan zien van “Geer en Goor” in het aankomende SBS-media-pulp seizoen van hun ‘Maffia Boss John de Mol’.

Grote afwezige met een bootje waren de Palestijnen en Hama’s van Gaza.
Uprising ghetto
Een gemiste kans. Ziet u het al voor u de Hamas strijders dansend en snuivend in een leren speedo slip rouwend om hun slachtoffers, die terwijl zij dansend worden vermoord. Een bootje vol met foto’s van de kinderen en vrouwen die dagelijks worden afgeslacht terwijl wij dit tikken. Hun thema had bijvoorbeeld kunnen zijn: Shocking: Try to see the differences between de Jewish Warsaw Ghetto Uprising and the Palestine Gaza  Ghetto Uprising.

Trouwens in dat verband waar was de ‘Anna-Kassa-Frank- Musical’ boot met ‘Grachtengordel- Kapitein Leon de Winter’  en zijn grote held de Neo Nazi Hans van Baalen?

Op de Politieboot stond Rishi en anders slachtoffers van politie geweld feestelijk en rouwend centraal.
De Boss van de Amsterdams politie ‘Pedo commissaris Aalbersberg’ was helaas verhinderd omdat hij momenteel optreedt in Kiev met de ‘Soap-Gay Marechaussees Parade’
De roze, blauwe gay-politieboot richtte zich op slachtoffers zoals Rishi van het hetero politie geweld het afgelopen jaar. De agenten op de boot waren in uniform met dildo’s in plaats van knuppels en droegen bordjes met teksten als ‘bel ons niet’ en ‘wij luisteren niet’ en ‘wij schieten er op los’ en ‘wij zijn corrupt’, wat eveneens sloeg op het thema van de (VVD) – Canal Parade: Listen naar valse pulp-media nichten van de VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes en alles komt goed in ons “Banana-Fraude-Nederland”.

Thema directeur Rijksmuseum Wim Pijbes: Amsterdam te vies en te vol met gewone  mensen.
De Canal Parade werd afgesloten met een bootje van de valse Gay directeur van het Rijksmuseum Pijbes, die als thema had: Oprotten met alle gewone Amsterdammers. De omstanders aan de kant juichte hem toe en gooide wikkels met cocaïne naar Pijbes, die hij als een zelfverklaarde Levend Kunstwerk wonderbaarlijk ving.