herman bolhaar
RTL wil via rechter inzage in ‘Volkel-brieven’ Lubbers afdwingen. Steve Brown tracht al jaren zijn AIVD-dossier in te zien, alwaar hij wettelijk recht op heeft.
Werd nog enkele dagen geleden het OM van Herman Bolhaar betrapt op het vervalsen van Tapes in de tot levenslang veroordeelde Baybasin zaak blijkt nu dat de hoogste Baas van het OM Herman Bolhaar in strijd met de wet Ruud Lubbers buiten vervolging heeft gehouden. Klasse Justitie? Nee het is gewoon open en bloot eerlijke “VVD-Jutice”.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- RTL stapt naar de rechter om brieven te krijgen die oud-premier Ruud Lubbers aan de grootste boef van het OM Herman Bolhaar heeft gestuurd over een onderzoek naar zijn opmerkingen over kernwapens op de luchtmachtbasis Volkel. De zender wil ook andere relevante stukken hebben. Dat heeft adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein aangekondigd.
Piet Klein Lilian HelderLubbers bevestigde juni vorig jaar dat op Volkel Amerikaanse kernwapens liggen. Het corrupte gedeelde van het SBS-Openbaar Ministerie (OM) stelde vervolgens een verkennend Doofpot-onderzoek in, maar ging niet over tot strafrechtelijke vervolging, omdat het hier ging om een lid van hun Hoogste elite in Nederland.

OM-Boss Herman Bolaar: besluit Peter R. de Vries dat hij stopt is jammer(NOS)
Tijdens het Doofpot-onderzoek, op 29 juli en 27 augustus, stuurde Lubbers brieven naar OM-baas en grootste fan van Peter R. de Vries Herman Bolhaar. Nou, dan weten we het wel als een persoon in dit geval de hoogste Baas van het OM zich publiekelijk tot de grootste fan van ‘Bagger-Peter R. de Vries verklaart’ is hij of hersendood of extreem corrupt, maar in ieder geval schaamteloos. Daarin gaf Lubbers een toelichting ‘op de door hem in de media gedane uitspraken’, aldus het ministerie van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie.

 RTL vroeg alle stukken op, op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (WOB). Het ministerie wees dat tot twee keer toe af. De stukken zijn niet openbaar gemaakt, dus is niet bekend wat Lubbers schreef. Daarom gaat de RTL nu in beroep bij de rechter.

 Oud-premier Dries van Agt sprak vorig jaar eveneens over kernbommen op Volkel en ook hij werd niet vervolgd. Het OM besloot af te zien van vervolging, omdat zogenaamd niet kon worden vastgesteld of de twee oud-premiers staatsgeheimen hadden geschonden. De regering Het Lieg en Bedrieg Kabinet heeft namelijk met bondgenoten afgesproken om geen mededelingen te doen over de mogelijke aanwezigheid van kernwapens.

Geen reactie Elite Crimineel Lubbers
 aka “de Konteknijper”.(Niet alleen konteknijper maar ook draaikont.)
Minerva
In mei 2004 kwam Lubbers in opspraak door een klacht van VN-medewerkster Cynthia Brzak. De klacht behelsde ongewenste intimiteiten van Ruud Lubbers jegens haar, tijdens een formele vergadering in december 2003. Deze klacht werd door het United Nations Office of Internal Oversight Services (OIOS), het VN-onderzoeksbureau voor dergelijke klachten, onderzocht. De klacht werd door het OIOS gegrond verklaard. Daarnaast werd Ruud Lubbers door het OIOS verweten, oneigenlijke druk te hebben willen uitoefenen op het OIOS, om de uitkomst van het onderzoek te beïnvloeden. Het rapport lekte uit naar de media.

Tegenover het ANP wilde Lubbers woensdag weinig kwijt over de berichtgeving van RTL. ‘Ik ga er niet op in, dat lijkt mij beter.’

De PVV gaat de hoogbejaarde minister en ere Bestuurder van de ‘Elite Rape en Pedo Minerva studenten Core’ Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie om opheldering vragen over de brieven van Lubbers, kondigde Kamerlid Lilian Helder aan op Twitter. En wat die gaat liegen weten wij inmiddels wel: Het is niks en het wordt niks.