( van onze Wie neuk wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Bral-uitspraken’ die ‘Onno-schandknapen- Hoes’ heeft gedaanAlbert Verlind Onno Hoes na het aankondigen van zijn vertrek naar het Luxe -wachtgeld als VVD burgemeester van Maastricht, hebben de plaatselijke gemeenteraad geïrriteerd. Met name het feit dat Hoes zichzelf niets verwijt als Naaier en Graaier tijdens diensttijd is in het verkeerde keelgat van enkele raadsleden geschoten . ‘Toyboy Onno’ Hoes dreigt met ‘schrijven’ (pedo) sexboek over Top-VVD Politici. Chantage?’ Dat meldt 1Limburg op basis van gesprekken met enkele fractievoorzitters.

Volgens de raadsleden valt Hoes wel degelijk te verwijten dat hij niet slim en zelfs asociaal heeft gehandeld in deze tijden dat de gewone man dagelijks moet vechten op zijn hoofd boven water te houden. Dat onder meer zijn werkagenda is uitgelekt, is wel degelijk de schuld van Hoes zelf, oordelen ze.

Tandenknarsend van al dat gelieg  en liederlijk gebral van Onno.
Het irriteert Maastrichtse raadsleden verder dat Hoes zijn besluit om op te stappen in het Wachtgeld niet heeft besproken met de Raad. Naar buiten toe deed de gemeenteraad het overkomen alsof het vertrek werd geaccepteerd ‘in het belang van de stad’, maar volgens 1Limburg is dat wel ‘tandenknarsend’ gebeurd. Het lijkt er niet op dat de gemeenteraad nog met een gemeenschappelijke verklaring over het opstappen van Hoes komt, omdat de meningen daarover te ver uit elkaar liggen.