( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video) –PowNed: ‘Onno, see you in court!’
Onno HoesOnno Hoes is het levende voorbeeld van de hedendaagse teloorgang  van de intens corrupte en liederlijke politiek in “Banana-fraude-Nederland”, die totale minachting hebben voor het ‘Klootjesvolk’. 2.5 miljoen eerlijke mensen leven inmiddels onder de armoedegrens  door toedoen van Onno ’s misdaadgroep de VVD en dat is geen nieuws. En dan als liederlijke sexsverslaafde aan jonge Volks- jongens (schandknapen) nog praatjes hebben ook. Wie is hier nu maf en crimineel? Als een oude hetero van in de vijftig rond huppelt met een meisje van net 20 jaar, die zijn kleindochter had kunnen zijn ,dan weet iedereen dat het hier gaat om een betaal seks- relatie, die op zich verwerpelijk is. Laat staan als het gaat om een Burgemeester die geacht wordt een voorbeeld functie te hebben. Maar niet de Gemeenteraad Maastricht en de’ VVD -Homo scene’ als het om hun Onno gaat. Dan is het motto opeens:” wat iemand privé doet is zijn zaak”.  Men vergeet hier even voor het gemak het adagium: “no money no honey” voor de (VVD)- ‘Heren’ op leeftijd.

M.a.w. indien Onno op zwart zaad had gezeten en geen prominent  VVD-bende lid is, was er totaal geen probleem met Volkse-schandknapen! Dan liep Onno Hoes nu met een geel vestje in een VVD en PvdA ‘Slaven –werkloze- project’ papiertjes  te prikken in plaats van schandknapen. En dan krijgt hij af en toe een ‘Volkse–klap’ voor zijn kop in plaats van Wachtgeld als hij te veel staart met water in zijn mond naar de jongens.

Britse ‘Pedo-ex-dj’ en chauffeur Savile ook schuldig aan misbruik ‘Volkskinderen’.
VVD Burgemeester Onno Hoes houdt de eer aan zich zelf bralde hij aarstbrutaal en stapt het Luxe- Wachtgeld in. Welke eer heeft hij dan nog? Had hij trouwen ooit eer en fatsoen als ‘VVD–Boef’? Bovendien bralde hij PowNed nu juridisch aan te gaan pakken, omdat deze hem in het kader van het Algemeen belang had ontmaskerd als een normloze VVD Burgemeester, die kennelijk maar een punt boven aan zijn agenda had staan:Naaien en Graaien tijdens diensttijd. Ook de hele Elite-Pedo en ‘VVD-Homo scene’ met hier een daar een ‘Grachtengordel –Trol ‘met boter op zijn/haar hoofd huilen krokodillen tranen mee met hun Onno. Zij zien de bui al hangen dat het afgelopen is om jaar in jaar uit de kat in het donker te knijpen op kosten van het ‘Klootjesvolk’. Schande roepen zij  nu gezamenlijk wat PowNed met onze Onno heeft gedaan als een vals ‘Jongenskoor’ met pijn in zijn reet.  Dat  ‘Bagger Peter R. de Vries’ en John van der Heuvel het gewone volk al meer dan een kwart John van den Heuvel Fred Teeveneeuw voor de verborgen camera lokken en aan de schandpaal nagelen met gefabriceerde beelden i.s.m. met o.a. corrupte VVD-justitie-regisseur ‘Griezel Fred Teeven’ en’OM- regisseur Herman Bolhaar’ ook nog de gevangenis in helpen.  En daar hebben wij al deze farizeeërs nooit met één woord over gehoord. Dat was en is grote lol. ‘Bagger Peter R de Vries’ zit bijna dagelijks in alle ‘Bral-Show’ de ‘SBS-Held’ uit te hangen met zijn verborgen camera actie der Kleine Luiden. En politie ‘scribent John van den Heuvel ‘ zit de held uit te hangen bij n.b. het open riool RTL-Boulevard van de ex echtgenoot Albert Verlinde van ‘Onno – wachtgelden’.

Onno Hoes doet aangifte tegen zijn Schandknapen-Pooier en/of cocaïne-dealer.
Nu is heer Onno ooit de Voorzitter geweest van de VVD-misdaadgroep, die hel en verdommenis eist met de ‘VVD Gestapo- man Sjoerd Potters’ ten op zichtte van de gewone werkloze sloebers, die buiten hun schuld werkloos zijn geworden. Sloebers die als zij ook maar iets verkeerds doen in de ogen van de VVD-werkgevers op staande voet worden ontslagen en dan voor een bepaalde tijd geen enkele uitkeringen krijgen voor Straf (de arme maatschappij).  Maar niet onze fijne liederlijke corrupte middelbare Onno. Nee, die gaat riant het wachtgeld in en kan zich de komende jaren nu open en bloot als bejaarde sex verslaafde’ (VVD) –‘Heer’ aan jonge Volks jongens zonder geld en toekomst gaan uit leven in de ‘Volkse Schandknapen markt’. De Pooiers van de schandknapen wrijven zich nu al hun vieze handen. Ook vragen wij ons af wie de juridische kosten gaat betalen voor de VVD ‘Heer’ Onno ? Temeer het  in deze ‘VVD- Elite-Pedo- kringen’ gebruikelijk is dat als één van hun viespeuken betrapt  is op sex( verkrachting)  met minderjarig, zoals Joris Demmink de (VVD)- Staat hun peperdure advocaten kosten betaald.