Inhuldiging

Koning Willem Alexander de Illusie van de Democratie.
200 jaar Ongelijk bij Geboorte, afkomst bepaald in Nederland de Status van de Burger. Hoera! Hoera! 

( van onze Oranje  Hersendoden redactie i.s.m. onze Noord-Koreaanse NOS redactie. )

Albert Verlind Onno HoesAmsterdam-Noir-Het ‘Open Riool Albert Verlinde’ viert 200 jaar “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” met Willem Alexander en zijn exotische bruid Maxima in de hoofdrol.
A.s. zaterdag wordt 200 Bananen-Monarchie gevierd. En wie kan dat beter organiseren dan de reeds koninklijk onderscheiden ‘Ridder in de Rioolkunde Albert Verlinde’.
Voor dat SBS &RTL- Hersendoden feestje is het huidige Reis Koninklijke echtpaar zelfs een paar dagen in Nederland geland. Langer dan een paar dagen houdt het Royal V.I.P Reis echtpaar het kennelijk niet vol in Nederland. En daar kunnen wij hun geen ongelijk in geven.

Bij dit ‘Royal Banana-Evenement’ werkt de 100% gesubsidieerde NOS voor de ‘Valse VVD Riool-Nicht Albert Verlinde’. Wie had ooit kunnen voorzien dat de grachengordel semi, quasi, intellectuele NOS ooit voor de Presentator van het ‘Open Riool RTL Boulevard’ Albert Verlinde zou werken? Nou, wie? En wie betaald deze ongein in deze tijd van Crisis? En wat verdient die Valse  VVD-Nich Verlinde er aan? En wie heeft dat beslist? En waarom mocht “Koning Vuilnis I”  met zijn ‘BN- slavenstal’ het niet weer organiseren?

De feitelijke geschiedenis van de Koninklijke familie is inktzwart en kost het Klootjesvolk jaarlijks een vermogen sinds 1812 tot Heden.
De feitelijke Geschiedenis van het Koninklijke huis Staat bol van (sex en incest)schandalen en misdaden jegens het Nederlandse, het Surinaamse en het Indische Volk. Maar daar zult u a.s. zaterdag niks over horen en zien. A.s. zaterdag wordt een ‘Royal Showbizz Vuilnis Show’ van het  niveau Kleuter  van ongekende Hersenspoel- Orde , die het Koningshuis de ‘Media-Pulp –Hemel’ in zal prijzen.Het zal  de SBS & RTL “Walking Dead” ( die tenminste nog naar de TV kunnen staren)  weer op zijn wenken bedienen met werkelijk waar infantiele leugens, die zo ongeloofwaardig zijn dat men nog eerder het sprookjes verhaal van de Sneeuw-Koningin zou geloven. De NOS heeft ons off te record laten weten dat ook zij aan hun hypotheek moeten denken en daarom geen waar woord zullen laten horen a.s. zaterdag. Nee, ook niet over de gestolen Joodse Nazi-kunst van het Koningshuis en het feit dat het Koninklijk huis meer dan 100 miljoen per jaar kost.
Agent Orange
De ‘Royal-NOS’ is hiermee wat ons betreft zijn laatste beetje geloofwaardigheid als onafhankelijke nieuws bron en zijn zelf respect  totaal kwijt. Wat een laffe grachtengordel  riool-flapdrollen.