Sexual harassment van jonge onderschikte stagiares, cocaïne bezit blijft zonder gevolgen bij de VARA voor Peter R.de Vries zijn ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’. Waarom?

( van onze Pedo  VVD-Klasse Justitie redactie i.s.m. onze ‘PvdA -AIVD –Doofpot’ redactie)

Amsterdam-Noir– Het AIVD geheim van Peter R. de Vries.
Waarom pleegt Peter R. de Vries meineed voor Willem Holleeder in de Passage Liquidatie-zaak? Waarom wordt hij daar niet voor vervolgd door justitie?

Waarom onderzoek justitie niet de duistere rol van Peter R. de Vries in de Moord op Thomas van der Bijl?

Waarom vervolgd justitie Willem Holleeder niet voor het bedreigen en afpersen van Peter R. de Vries  en zijn huisvrouwtje om de opbrengst van de verfilming van hun  Heineken-Fantasie boek. Waarom zwijgt de Nederlandse Jaknikker Pers  over dat opmerkelijk Justitie-Doofpot feit?

Waarom heeft Peter R. de Vries een groot fantasie Pr- boek geschreven voor Cor van Hout en Willen Holleeder?

Waarom heeft Peter R. de Vries gelogen in de Natalee Holloway zaak?

Waarom heeft Peter R. de Vries gelogen en een prostituee-getuigen Renetta van der Meer omgekocht en geneukt in de Louis Hagemann zaak. En hoe zit het met al zijn andere (Media) -Gangstersletjes met Bastaard kind en al?

Renetta van der Meer

Allemaal vragen waarop  de VVD’ers Fred Teeven en Herman Bolhaar en de PvdA Fatsoenrakker Ronald Plasterk met zijn selectief ‘blinde’ AIVD en Maffia Boss John de Mol u en ons zo antwoord  op kunnen geven, maar het nooit zullen doen. Voor de geïnteresseerde kunt u hier vast de antwoorden op die vragen lezen.

Sexual Harassement van Matthijs Nieuwkerk en Peter R. de Vries blijft zonder gevolgen. Waarom?
En waarom worden Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries met rust gelaten en gehandhaafd door de VARA en de TROSAVRO, terwijl zij jonge ondergeschikte stagiaires  seksueel lastig vallen (sexual harassment is strafbaar in de USA en goed voor jaren gevangenis, maar niet in “Pedo-Banana-Fraude-Nederland”) cocaïne gebruiken en te zuipen. Waarom? Waarom ?

Niburu: Waarom kraakt Peter R de Vries onderzoek Madeleine McCann af?
Een groot deel van Nederland heeft waarschijnlijk met verbazing zitten kijken naar de uitzending van DWDD, waarin voormalig “misdaadjournalist” Peter R. geen spaan heel liet van het onderzoek naar Madeleine.
Is de reden misschien dat deze pro deo advocaat voor Joris Demmink een eigen agenda heeft?

Opnieuw is er veel aandacht voor het in 2007 in Portugal verdwenen Britse meisje Madeleine McCann. Uitgebreide programma’s op de Engelse BBC, Crime Watch, het Nederlandse Opsporing Verzocht en ook het Duitse ZDF heeft hier uitgebreid aandacht aan besteed.
Iedereen vindt dit uiteraard een hele goede zaak, want het is best mogelijke dat de kleine Madeleine nog in leven is en als ze op deze manier kan worden opgespoord, prima toch?
Toch is er één iemand in Nederland die het allemaal maar niets vindt en dan ook gelijk maar het hele onderzoek probeert te bagatelliseren en dat is de beruchte Peter R. de Vries.
meer lezen: Niburu

Noot:
Workplace harassment

Workplace harassment is the odious dealing through pitiless, malevolent, hurtful or embarrassing attempts to undermine an individual worker or groups of workers. It is almost unseen and the executive leaders (managers) are almost reluctant or unconscious about it in the third world countries.

sexual harassment
Main article: Sexual harassment
Harassment that can happen anywhere but is most common in the workplace, and schools. It involves unwanted and unwelcome words, deeds, actions, gestures, symbols, or behaviours of a sexual nature that make the target feel uncomfortable. Gender and sexual orientation harassment fall into this family. Involving children, “gay” or “homo” is a common insult falling into this category. The main focus of groups working against sexual harassment is protection for women, but protection for men is coming to light in recent years.