Renetta van der Meer

Internet ‘Glamora-Gekken’ komen met bewijs. Wie is hier nu Gek, Corrupt of Laf?

( van onze wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries betaalde kroongetuige Renetta van der Meer en neukte haar op de koop toe. Een levenslang  ‘Peter R. Wippi’ voor Louis Hagemann.
Peter R. de Vries kondigde recentelijk op zijn nieuwe ‘Helden en Rebel-site’ ( zijn oude Heldendaden Peter R. site is opgeheven nadat deze betrapt was door ‘Human-VPRO’ op structurele leugens ):“Nee, ik had geen seks met getuige moordzaak”.
Peter R. de Vries zegt met hand op zijn hart dat hij nooit de verlopen aan de drugs zijnde prostituee door hem ‘gevonden’ getuige Renetta van der Meer alleen had gesproken.

Peter R. de Vries: “Ik heb nooit met haar ergens iets gedronken of gegeten, ik heb nooit met haar gezoend en ik heb nooit met haar seksueel contact gehad. Hoe haar voormalige partners hierbij komen mag Joost weten. Het is een verzinsel. Na de rechtszittingen heb ik haar ook nooit meer gezien. Renetta onderschrijft mijn verklaring. Als blijkt dat ik hier lieg, mogen alle media mij journalistiek vierendelen, maar dit is de waarheid.”

Peter R. is een kwaadaardige Wippende Ras ‘leugen-komediant’ van  bepaalde Openbaar Ministerie en de Maffia-Pulp-Media.
Peter R. stelde theatraal met zijn hand op zijn stenen hart dat hij haar niet alleen had ontmoet en dat zijn rechterhand de lafaard  en rechtens vastlegde corrupte Kees van der Spek zijn getuigen was. Kees van der Spek was zo geroerd door zijn eerlijke baas, dat hij constant liep te snotteren ( nee, niet van het cocaïne snuiven, dat doen alleen hun medewerkers Renetta van der Meer, Ron Ostrowski en Patrick van der Eem, enz. kuch).

Justitie laat zich inspireren met leugens door De “Vries-Maffia”.‘Tsjakka -De Vries- Leugendag’ bij justitie.
Afijn, zoals wij al eerdere stelde dat Peter R. en zijn rechterhand Kees van der Spek dwars door hun media-pulp-tanden heen liegen is nu het bewijs geleverd door Wim Dankbaar.
Wim Dankbaar heeft de hand weten te leggen op een verklaring/proces-verbaal van diezelfde Renetta van der Meer bij de politie dat zij wel degelijke Peter R. de Vries alleen  heeft ontmoet.( en dus op  zeker ook met haar geneukt heeft, want hij neukt al een kwart eeuw met alles wat los en vast zit en daar is Kees van der Spek wel getuige en deelnemer van geweest. )

Hoe lang kan een betrapte Beroeps-Leugenaar Peter R. nog vrij ‘Wippend’ rond lopen in Medialand.
Nu (weer) vastgesteld is dat Peter R. de Vries (en Kees van der Spek) een ras leugenaar is, die zelfs niet schroomt om te liegen om een persoon levenslang de gevangenis in te helpen en nog walgelijker daar te houden.

De vraag is nu wanneer breekt de voorzitter van de AVROTROS de Top VVD’er ‘Pedo Rose Ed Nijpels‘ met Kinderprostitutie presentator Peter R.?

Wanneer breekt EenVandaag met Peter R.?

Wanneer breekt RTL-Boulevard met Peter R?

Wanneer breekt de hoogste baas van het OM Herman Bolhaar  ( Peter R. is OM-Inspiratie voor 3300,-euro van een halve dag) met zijn Peter R. en gaan zijn hem eindelijk op grond van het Wetboek van Strafrecht  Peter R. arresteren?

Wanneer breekt Endemol en Talpa en ‘Maffiaboss John de Mol’ met hem?

Wanneer wordt Louis Hagemann vrijgelaten en Peter R. de Vries gearresteerd?

En wanneer laat Peter R de Vries zich nu publiekelijk vierendelen door de Pers. Of was dat ook weer een leugen van politie-informant lafaard Peter R.?

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de AVROTROS, EenVandaag, RTL Boulevard, Het OM, Endemol, Talpa, John de Mol en hun tevens gevraagd wanneer zij breken met de nu vastgestelde beroeps-leugenaar Peter R. de Vries.
(redactie@eenvandaag.nl)