Jannie Van der Loos

PvdA ex-Wethouder Jannie van der Loos participeert volop mee, en wel voor inmiddels een half miljoen euro Super-de Luxe uitkering.

PvdA: eerlijk delen, eerlijk stelen; Rotterdam 15 miljoen kwijt aan super de luxe riante wachtgeld

( van onze Dolgedraaide PvdA Bestuur-Gangster redactie) 

Amsterdam-Noir- Crisis” Voor wie dan? Foetsi Bezuinigingen noodzakelijk? Over wiens rug dan? De PvdA zou zo langzamerhand verboden moeten worden als criminele organisatie met al die Bestuurs-boeven, die recentelijk betrap zijn op roven, plunderen en graaien  n.b. in de ‘Jaknikkers Pers’.   De PvdA doet niet meer onder voor hun ‘regeer-gabbers in Crime’ de VVD-misdaadgroep.  Men  kan wel nagaan dat dit slechts het Topje van de ijsberg is.

We zijn een Bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.
Nederland fraudeland? Na alle berichtgeving over affaires en schandalen rond bestuurders zou je gaan denken dat deze stelling juist is. Onderzoekers aan de Vrije Universiteit verzamelden gegevens over corruptie-en fraudeonderzoeken bij gemeenten. De resultaten van het onderzoek laten een opmerkelijk beeld zien en tonen aan dat cijfers alleen niet genoeg zijn om conclusies te trekken.

Jannie van der Loon veegt haar corrupte PvdA-gat van een half miljoen af met Moreel appèl.
Ondanks het feit dat de gemeente Dordrecht begin dit jaar een Moreel appèl deed op oud-wethouder Jannie Van der Loos (PvdA), blijkt ze de afgelopen negen jaar al in totaal 503.485 euro aan wachtgeld te hebben opgestreken. Dat blijkt uit een Wob-verzoek van een inwoner van die gemeente, die de documenten overhandigde aan GeenStijl en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Ronald Plasterk de baas van het AIVD heeft is laten weten het Geenstijl te vinden dat wij meer weten dan zijn, echt niet selectieve, blinde ‘PvdA-AIVD’.

Magriet de jager

En Waarom plaats Het Wethouder ‘Monster van Deventer Margriet de Jager niet haar ex-Collega in haar slaven werkprojecten. Of heeft haar partijgenoot de PvdA-Wethouder-slaven kamp houder Marco Florijn geen plekje voor Jannie Van der Loos

De duurste PvdA  ere Burger van Nederland.
Jannie van der Loos was twaalf jaar lang  ‘Graai maar Raak Wethouder’ in Dordrecht en is tevens ereburger van die stad. Tegenwoordig is ze op vrijwillige basis voorzitter van de Voedselbank, zodat zij gratis kan eten op kosten van haar ex-arbeiders naast haar karige uitkering van inmiddels opgelopen naar een half miljoen eurootjes.

Dordrecht sprak Van der Loos en andere oud-wethouders aan op hun ‘morele verplichting’ om actief te zoeken naar een nieuwe betaalde functie of naar nieuwe activiteiten waarmee zijn inkomen genereren. ‘Het enige wat je kunt doen, is een Moreel appèl, want zoals het college ook antwoordde: er is geen wettelijke sollicitatieplicht’, zei raadslid Van Antwerpen in februari nog tegenover Binnenlands Bestuur. ‘En als voor iemand geen betaald werk meer mogelijk is, dan is onbetaald werk inderdaad –zeker tijdelijk-, een aardig alternatief’. Hij was van mening dat een oud-Corrupte wethouder met een goed Ratten in pak netwerk binnen een jaar toch weer betaald werk moeten kunnen vinden. ‘PvdA-Play Boy Diederik’ Samsom en zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ ware helaas weer niet bereikbaar voor commentaar.  Het  ‘PvdA -V.I.P- echtpaar’ was net retour uit Qatar en nu al weer kennelijk op reis naar Walt-Disneyland te Parijs.

‘Participatie-PvdA’ zakt nog verder weg in peiling, maar Diederik S. heeft de tijd van zijn ‘participatie-leven’.
Mag  onze Diederik ook een Wittebroodsweekje ‘equality- time’ met zijn duur betaalde ondergeschikte Pers-chef,  ‘Call Girl Saar van Bueren’ liet de PvdA woordvoeder bitch weten.

Uiteraard hebben wij ‘Pvda Wachtgeld- Gangsterin Jannie van der Loos’ op Het Elite Gangster Billboard geplaatst.