Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag. Holleeder dient het algemeen belang.

R van Rebel

(van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m onze bibberende corrupte justitie)

Amsterdam-Noir`Fittie Peter R & Holleeder is een Hoax`.
De afgelopen weken werd er open en bloot aartsbrutaal fikse, illegale sluikreclame gemaakt voor het ‘Kruidvat Peter Rebel & Held boekie’ door met name zijn “Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk” van de VARA.

Koning-Vuilnis-Joop 1” & “Maffia-Boss John de Mol” & Chinese Maffia Het Kruidvat met hun actie Held Peter Rebel.
“Koning-Vuilnis-Joop 1“ & “Maffia-Boss John de Mol” hebben even achter de schermen geregeld dat het Nederlandse Volk naast het “Verloederings-Koningslied”, nu ook hun ‘aangifte Held Peter Rebel’ door een boerenkool strot gedouwd krijgen.

Extra pikant: Kruidvat-condoom-omzet bepaalde wie het ranzige boekie mocht uitgeven.
Het boekie is uitgegeven door één van (ex) Mr. Bram Moszowicz zijn gangstersletjes Femmetje de Wind. Deze zelfverklaarde slettenbak heeft het Peter R. boekie van Het Kruidvat mogen uitbrengen als beloning, omdat zij en de hare 30% van de condoom omzet  van Het Kruidvat voor hun rekening nemen. Ons is niet bekend of deze slettenbak Femmetje de Wind ook de Kruidvat condooms met Peter heeft getest.

Kruidvat-Held Peter R. in ‘actie-doodsangst’.
Ondanks dat “Peter-Kruidvat- de Vries” het verleden week nog zwaar door de ‘actie-broek’ heeft gedaan, omdat zijn jarenlange vriend en Boss Willem Holleeder wat ‘actie- kwade’ woorden naar hem had geroepen, omdat hij zijn poen wilde hebben is toch de legale reclame –campagne-actie van het “Chinese Maffia Kruidvat” voor hun ‘Held’  “Peter Rebel” van start gegaan.

Bespottelijk actie-spotje ‘Peter-Kruidvat de Vries’.
Het Kruidvat reclamespotje voor het boekie Peter Rebel komt in een flits voorbij met de tekst:” koop twee actie producten en dan krijg u mij er bij, en wie mij niet koopt daar doe ik aangifte tegen.”

Held Peter de Rebel de Kruidvat aangifte actie-man.
Roep wat kwade woorden naar mij (Peter R.) en men krijgt naast de twee Kruidvat actie-producten tevens een jarenlange ‘actie-gevangenis-reis’ van de “Kruidvat Held Peter R. van Rat uh ik bedoel van Rebel”. Die ‘gevangenisstraf – Peter Rat-actie’ wordt verzorgd door de jarenlange Justitie beschermheer van Peter R. , zijn procureur –generaal Herman Bolhaar.

Peter R. van Rat werkt samen met huurmoordenaar Rob Zegerius en procureur-generaal Herman Bolhaar.
De ‘Kruidvat Held Peter R’. had met zijn ‘huurmoordenaar Rob Zegerius’ Albert Kraus onder supervisie van de Herman-Bolhaar-justitie in de val gelokt en heeft o.a. de vrouw van Albert Kraus voor de verbogen camera latten lokken door moordenaar Rob Zegerius voor een lynch uitzending met als gevolg acht jaar gevangenisstraf voor Albert Kraus.

Na die lynch-uitzending riep Albert Kraus door de telefoon uit de gevangenis wat vervelende woorden naar “Het Kruidvat Held Peter Rebel”, omdat hij de originele beelden willen hebben die Peter R. verknipt en geplakt had uitgezonden. De originele beelden heeft Albert en zijn advocaat nooit gekregen. Wel kreeg Albert Kraus er twee jaar actie-gevangenis straf erbij wegens telefonische bedreiging van ‘Het Kruidvat Held Peter R. de Vries’, die tegen Albert Kraus aangifte had gedaan bij zijn persoonlijke vriend de procureur-generaal Herman Bolhaar. Uiteraard heeft Peter R. deze Lynch-uitzending met een verdwijn-actie, waar geen Kruidvat–schoonmiddel tegen op kan uit zijn ‘Heldendaden dossiers’ geschrapt.

(zie: Steve Brown schrijft op zijn weblog dat ‘Cocaboer De Vries’ vanuit zijn auto minachtende gebaren naar hem maakte. Toen Brown verhaal ging halen zou De Vries met opzet de deur in zijn gezicht hebben gegooid. Hierna ontstond volgens Brown een gevecht. Op zijn weblog schrijft hij: “Hij maakte mij uit voor gek. Waarop ik antwoordde: ‘moet jij dat zeggen, jij die de weduwe van je beste vriend wekelijks ligt te krikken, smeerpoets.’‘” Brown heeft ook aangifte gedaan, meldt hij. Maar die worden automatisch door de ‘Herman-Bolhaar-justitie’ geseponeerd)

Nog meer aangiften-acties van Peter R.
‘Peter R. de Held’  heeft ook nog samen met zijn  ‘Panorma Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en zijn ex-Panorma ‘Pyromaan Koen  Scharrenberg’  een valse ‘actie-aangifte’ gedaan tegen Steve Brown wegens bedreiging (en nadien zelfs nog een tweede terechte aangifte  tegen Steve Brown wegens mishandeling.) Dit omdat Steve Brown een artikeltje had geschreven over Peter R. de Vries en zijn loopjongens Bas van Hout en Koen Scharrenberg. Steve Brown werd veroordeelt tot 200 euro voorwaardelijke boete, nadat Steve Brown eerst nog even tijdens de rechtszitting was bedreigd door een man of acht, waaronder Koen Scharrenberg en Bas van Hout.

Nu heeft ‘Peter Rebel Held’ weer aangifte gedaan dit keer tegen zijn 25 jaar lange vriend en Boss Willem Holleeder. En die loopt nu de kans op drie jaar de gevangenis in te verdwijnen. Daar had Peter R. en Willem Holleeder en Herman Bolhaar niet opgerekend.

Dat is een grote misrekening van Peter R. de Vries en zijn justitie beschermheer Herman Bolhaar, die hen duur te staan kan komen.

Stammen oorlog bij Justitie
Kennelijk is er een stammen oorlog bij justitie aan de gang tussen de ‘Pro–stroming-  Fred Teeven & Herman Bolhaar’ van Peter R. de Vries en de contra Peter R. de Vries stroming van de integere justitie ambtenaren, die Maffioso Peter R. de Vries spuug zat zijn. En door het lekken van de voorwaardes van Willem Holleeder zijn voorwaardelijke vrijlating wordt de Pro-stroming-Herman Bolhaar & Fred Teeven van Peter R. de Vries voor het blok geplaatst.

De ‘Pro-stroming’ van Peter R. de Vries gaan spannende tijden te gemoed, want anders dan Albert Kraus en Steve Brown kan Willem Holleeder immense schade veroorzaken als hij opening van zaken gaat geven over de mis en wandaden van Peter R. de Vries en zijn Pro-justitie stroming van Herman Bolhaar de afgelopen 25 jaar.

Steve schopt Peter

Holleeder dient het algemeen belang.
Als Willem Holleeder gaat praten verdwijnt Peter R. de Vries en John de Mol en wie zal het zeggen ook Herman Bolhaar en de zijne geheid de gevangenis in en daarmee heeft Peter R. en Holleeder voor het eerst in hun leven de maatschappij en de Rule of Law een grote dienst bewezen en daar mag best gratie voor Willem Holleeder voor de z.g. bedreiging aan het adres van het ‘swingers echtpaar De Vries’ tegen over staan.

Het is dus niet Peter R. van Rebel maar Peter R. van Rat.