Ruim 100 ‘Bestuurs-Gangster–wethouders’ met stille trom gedwongen weg in 2012-niemand gearresteerd.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

De Noir-week van de nieuwe gedragsregels voor de criminele Mega-Graaiers en de Bestuur-en Bankier-Gangsters.

( van onze corrupte klasse justitie redactie)

De Vrije Marktwerking PestAmsterdam- NoirMet ‘de wet’ in de hand komt de Elite-gangster door het Ganse land’. (quote Prof .mr. A Soeteman )

Het Wetboek van Strafrecht is voor het Klootjesvolk in Nederland. Rechtsgelijkheid? Niet in Banana-Nederland.
Econoom, ing. Steve Brown stelt dat al jaren in o.a. Academische bladen. (zie: interviews Steve Brown ).
In Nederland is het Wetboek van Strafrecht alleen voor de gewone man, die toeziet op zijn gedragingen en hun dagelijkse leven. De politie handhaaft en justitie vervolgd op grond van het Wetboek van strafrecht.

De VVD is al jaren de baas van Justitie en propageert keihard optreden tegen een ieder die het Wetboek van strafrecht overtreedt.  Met iedereen bedoelt de VVD ( en nu  ook hun ‘PvdA Hoertjes’) het gewone “Klootjesvolk”.

Steelt men een kip in de supermarkt dan is dat strafbaar. Werkt men zwart in de bouw of als werkster dan is dat strafbaar. Breekt men in of steelt men een fiets dan is dat strafbaar. Slaat men iemand voor zijn bek dan is dan strafbaar, enz.
Heeft men een wietplantage in zijn achterkamer is dat strafbaar. Verkoopt men in Maastricht wiet aan buitenlanders dan is dat strafbaar, enz.
Allemaal delicten die volgens het (Volkse) Wetboek van strafrecht strafbaar zijn en die toevallig voor 90% uitsluitend gepleegd worden ( veel al uit nood) door het gewone Volk. Keihard wordt er door de VVD-ers Ivo Opstelten en Fred Teeven tegen deze Volks-misdaden opgetreden, veelal vergezeld van hun heuse ‘Lynch pulp-media Shows’ van o.a. de bekende charlatans John van den Heuvel en “Kruidvat Held en Rebel Peter R.”, die aan deze klasse-justitie ook nog wat bloed aan de paal sensatie-knaken verdienen.

Gedragsregels voor de criminele Mega-Graaiers met de pen.
Klasse justitie krijgt ‘fatsoenlijke’ ‘Doofpot-Hoer Femke Halsema’ gedragsregels.
Dan is er een ‘Elite-groep’ die gerekend kan worden tot de hoogste verdienende laag in Nederland. Mensen die hoge (bestuurs) functies hebben bij de overheid en het bedrijfsleven of in de Zorg en onderwijs en/of de politiek. Hooggeschoolde Mensen die naast een hoog inkomen tevens een voorbeeld functie hebben voor het “Klootjesvolk”. Mensen waarvan inmiddels heel Nederland weet dat het gros corrupt is tot op het bot en niks anders loopt te doen dan gewetenloos crimineel hun zakken lopen te vullen ten koste van het “Klootjesvolk”.

Voor die ‘Elite-groep’ geldt het (VVD)- Wetboek van Strafrecht niet. Dan zwijgt opeens de Law en Order Crimefighter Volksonderdrukker “Fred-Big Head-Teeven” en zijn VVD-Boss “Zwijn Ivo Opstelten”. Waarom?

Dan ligt het net allemaal even iets anders als deze Elitegroep loopt te jatten van de samenleving en n.b. nog betrapt wordt ook.

Dan heet jatten met de pen ( en de wet in de hand)  van de samenleving  bijv. volgens de VVD Minister-rook je maar dood -Edith Schipper dan opeens Transparantie. Waarom?

De afgelopen tijd zijn in willekeurige volgorde Mega- Graaiers uit het onderwijs betrapt, die kregen voor straf de Commissie ‘Doofpot Kampioen-Hoer Femke Halsema’ voor straf. De Mega-Graaiers aka de “Kleine VVD-gangsters” van de VVD, die krijgen nu naast het Wetboek van Strafrecht ook aparte Gedragsregels.

Cardiologie: Hart voor hun eigen zak.
Gisteravond liet Brandpunt zien dat als het Wetboek van Strafrecht zou worden toepast op de Cardiologen een groot aantal per direct de bak in zouden draaien. Maar nee, ook voor deze groep harteloze Gangsters weer een gedragscode en de’ VVD-Minister rook je maar dood -Edith Schipper’ heeft daar een VVD-toverwoord voor: Transparantie.

Hoog oplopende conflicten in Nederlandse ziekenhuizen, ruziënde corrupte cardiologen, wanhopige stervende hartpatiënten. Hele afdelingen werden in de voorbije maanden gesloten. We duiken in de  Onderwereld van de criminele cardiologie en onderzoeken de financiële duistere banden met medische misdaad-concerns die kunnen uitlopen op een ramp voor de patiënt en het Gemeenschapsgeld.

Gedragscode “Corruptie”-Medische Hulpmiddelen
Download hier de Gedragscode Medische Hulmiddelen (GMH) van januari 2012.
Alleen de industrie heeft de code momenteel getekend. De stichting GMH, die gaat over het implementeren van de gedragscode, hoopt dat in 2014 alle partijen de code hebben ondertekend.

Dan was daar deze week ook nog de ‘3-4 miljard foetsie’ in de Maffia- Zorg en die krijgen ook weer een ‘Transparantie VVD- Doofpotcomissie. De VVD ‘MooiWeerPooier Samsom’ vindt het allemaal weer bijzondere mooie (zelfmoord) tijden.

Dan zijn daar ook nog onze zeer geslaagde Freunden van het Bankiers-boeven-gilde en ook zij krijgen nieuwe gedragsregels, nog wel Europees.

Men zou zich bijna afvragen of er wel een Wetboek van Strafrecht ooit bestaan heeft voor al deze Elite-Graai-groepen in het land dat meet met Twee maten: Banana-Nederland het land alwaar de “Ratten in pak” altijd feest vieren.
Wat normaal is in een fatsoenlijk land heet in het ‘land van de VVD’  Gegdragscode.

Het ironsiche of eigenlijk welbeschouwd extreem wrang is dat het hele hiervoor genoemde Tuig zich niet eens aan die gegdragscode houden. Domweg omdat er namelijk geen sancties opstaan,  zoals wel voor het gewone Klootjes Volk in hun ‘Gedragscode- Boek’, namelijk het Wetboek van Strafrecht.

Met slechte (pedofiele) mensen uit de ‘Elite- Klasse’ gaat het altijd goed-slecht met de ‘VVD-misdaadgroep’ aan het corrupte roer. En corruptie is oud nieuws   bij VVD ,dat men maar gauw moet vergeten volgens hun Volksonderdrukker Fred Teeven :

(Fred Teeven liegt door zijn tanden heen over de ‘Pedo-Grandmaster Joris Demmink’-zaak)