“Fred ‘Big head Teeven’ en zijn sidekick de Baas van het SBS-OM-Herman Bolhaar aka de alcoholist Herman Bolhaar en hun pulp-media zwijgt nu.”

( van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam–Noir- Het Europees Parlement heeft dinsdag een voorstel om foute bankiers-gangsters en oplichter-handelaren zwaarder te straffen, unaniem aangenomen.  De VVD-er ‘Snake Rutte’ en zijn ‘Sla het Volk dood’ crimefighter Fred Teeven zijn zich een hoedje geschrokken. Geldt deze nieuwe Wet ook voor de “Kleine VVD-Gangsters”?

Nu alleen nog een wetje aannemen om de 32.000 gestolen miljard terug te vorderen van de Elite-gangsters-Bankiers die zwart weg geparkeerd staan op een aantal mini  Tropische Eilandjes met een ‘Puppet regering’ van diezelfde Elite-gangsters ( o.a. de 200 miljardairs uit Griekenland) en de ‘Jan met de Pet Crisis’ is wereldwijd opgelost. Kunnen de gewone doorsnee Grieken ook weer als normaal mens leven.

USA-Misdaad Zakenbank aangeklaagd om grootschalige fraude.Wanneer wordt een Nederlandse misdaadbank vervolgd?

Het blijkt een Nederlands succes, want het voorstel komt van PvdA-Europarlementariër Emine Bozkurt, die een trouw lezer is van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. In een speciale vergadering werd de stemming 39 tegen 0, meldt Sp!ts.

Elite-Gangster corruptie vertraagt herstel in Europa.
Als het aan ‘Brussel’ ligt is de maximumstraf voor marktmanipulatie en -misbruik voortaan zeker 5 jaar, wat op zich gezien de Mega-miljarden-roven van de ‘Heren’ in het pak nog een schijntje is, maar goed het is een begin. Vergeet niet dat deze nette ‘Heren’ in het pak in de USA al tijden voor minimaal 25 jaar de bak in verdwijnen.

Noot:
Volgens het Openbaar Ministerie in Colombia komen de investeringen van de FARC uit de inkomsten uit drugshandel. Die inkomsten worden op een kleine 900 miljoen euro per jaar geraamd. Het geld zou onder andere zijn gestoken in onroerend goed, de transportsector en hotelketens en weg gezet op de bekende Tropische Belasting Vrije Eilanden alwaar ‘slechts’ 32.000 miljard zwart staat van o.a. de FARC en andere Elite-gangsters. Waarom worden die 32.000 miljard niet terug gevorderd, dan is gelijk de wereldwijde ‘Jan met de Pet crisis’ opgelost. Een vraagje voor Den Haag en ‘Snake Rutte’ en ‘Graai maar Raak Samson’.
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir