( van onze criminele Black Hole VVD redactie)

Foetsie 50 miljoen: Vlieg er eens uit met de VVD-er Onno-Wietpas-Hoes.

Boulevard BurgemeesterAmsterdam; Noir- ‘VVD-Snake Rutte’:” Verdachten van pedofilie, mensenhandel, corruptie, fraude, omkoping, martelen of welke criminele activiteiten dan ook zijn  meer dan welkom bij de VVD als bestuurder! “ ( zie gesprek/leugens van de week met de Premier “Snake Mark Rutte”)
VVD-Burgemeester Onno -’Boulevard’- Hoes Wietpas groot succes.(2)
Terwijl airport Maastricht onder de valse nichten-derrière van onze fijne weldenkende ‘Onno-Wietpas-Hoes’ 50 miljoen euro foetsie heeft gemaakt is hij druk, druk met een handje vol coffeeshops die n.b. nog geld in het Maastricht Gemeente laadje brengt ook. Dicht moeten ze kost wat het kost.

De  VVD-Vervuilvers ‘Onno-Wietpas Hoes en Ivo Opstelten betalen niet.
Maastricht krijgt extra agenten Blauwe Hulptroepen om de drugsoverlast aan te pakken.  Dat die overlast juist is ontstaan  en veroorzaakt door het beleid van de VVD’ers Ivo Opstelten en zijn”Black-Hole-riool Sidekick Onno-Wietpas-Hoes” is de pulp-media weer even vergeten te vermelden in dit verband.
Er wordt geen onderzoek gedaan wie de 50 miljoen euro in twee jaar bij Airport Maastricht foetsie heeft gemaakt en wie daar politiek verantwoordelijk voor is. Voor dergelijke Megafraudes is het wachten op ‘Doofpot Kampioen-Hoer Femke Halsema’ en haar parasieten–commissie.

Pooier Bolidetje van 80 ruggen voor VVD’er Onno Hoes.
Onno-Wietpas-Hoes in een gesubsidieerde ‘gemeente Pooier-Bolide van 80 ruggen. Vragen, nee geen vragen door de Gemeente Maastricht. Scheuren maar Onno!
Dat heeft de VVD minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Klasse Justitie vrijdag afgesproken met zijn VVD “Black Hole member” burgemeester ‘Onno-Wietpas-Hoes’ maakte de gemeente Maastricht bekend. Dit nadat zij eerst samen ‘bon ton’ in de door gemeente Maastricht gesubsidieerde ‘Pooier-bolide’ van Onno hadden rondgescheurd. Ons is niet bekend of zij eerst informeel ‘gerommel in de back- overleg’ hadden gevoerd met de partij-gabbers ‘Godfather Jos van Rey’ en het VVD-Tweede Kamerlid ‘Pedo- Charlie Aptroot’.

Hoes en Opstelten hadden hierover vrijdagochtend in een Darkroom overleg en er waren geen poppers (poppers zijn homo-drugs want je kringspier gaat er van open staan, zie: forum scholieren.com) gebruikt, aldus de gemeente. Om hoeveel agenten het gaat, is nog niet bekend. Hoes gaat bekijken hoeveel extra ‘Blauwe Hulptroepen’ hij nodig heeft, aldus zijn beroeps-leugenaar woordvoerder Gertjan Bos. Dat laat hij vervolgens aan “Zwijn Opstelten” en  de Roermondse ‘VVD-Godfather Jos van Rey’ weten.

De burgemeester en zijn Egaa de ‘Open-Riool nicht Albert Verlinde’ zijn blij met de handreiking van hun minister, die heeft laten weten op korte termijn naar Maastricht te komen om de zaken maar weer eens door te spreken, aldus de woordvoerder.

Hoes zei eerder weinig politie te hebben om coffeeshops en criminele straatdealers aan te pakken. De coffeeshops verkopen wiet aan buitenlanders. De burgemeester wil dat niet, want dat is volgens hem de oorzaak dat Airport Maastricht in nog geen twee jaar 50 miljoen euro foetsie heeft gemaakt.

(Maastricht-Aachen Airport heeft zo’n 10 miljoen euro aan subsidie oneigenlijk gebruikt. Het geld, bestemd voor investeringen in de luchthaven, werd besteed aan het verwerven van grond op een aangrenzend bedrijventerrein, de financiering van kantoorpanden en de aankoop van een hotel, schrijft NRC Handelsblad. Bron: Drimble.nl )

Hoes en collega’s verdienen ‘vierkante steun’, aldus Opstelten vrijdag na afloop van de ‘Animals-Ministerraad’. „Ze vragen om extra capaciteit en daar wil ik aan tegemoet komen op basis van een plan dat de regionale driehoek daar gaat indienen. Dan kom ik zelf naar Limburg om te melden wat er gaat gebeuren. Dat zal wel snel zijn; het is geen kwestie van weken, maar van dagen.” En u vraagt mij wat ik ga doen inzake de Megafraude bij Airport Maastricht, daarvoor moet u zijn bij mijn partijgenoten Onno Hoes en Jos van Rey zei Ivo Opstelten bulderend van het lachen. Hij had geen poppers gebruikt liet hij ons ongevraagd nog weten.